Plans, programes i campanyes

 • Programa d'Activitat Física per a la Gent Gran 8 de setembre de 2021

  Activitat dirigida a tota la població de Canovelles (homes i dones), majors de 60 anys que vulguin fer activitat física dirigida en grup.

 • Programa de formació 'Joves i esport' 8 de setembre de 2021

  Aquesta oferta de formació va dirigida a joves de 13 anys o més (a partir de 2n d’ESO) que volen ajudar en diferents activitats esportives puntuals, com curses i marxes, i també als Jocs Esportius Escolars de Canovelles.

 • Jocs Esportius Escolars 8 de setembre de 2021

  Els infants des de 2n fins a 6è de Primària de les quatre escoles de Canovelles tenen en els Jocs Escolars un marc incomparable per poder gaudir de l’esport amb un entrenament setmanal i un partit el cap de setmana.

 • Campanya del servei de posa i residu verd Recollida de poda i residu verd 2021 2 d'agost de 2021

  L’Ajuntament de Canovelles posa en marxa el servei municipal de recollida de poda i residu verd, un servei gratuït de recollida porta a porta que es realitza de manera quinzenal, els dijous de 15 a 20 hores, prèvia trucada al telèfon 900 720 648.

 • plac Pla Local d'Addiccions de Canovelles 2017-2020 2 d'agost de 2021

  El Pla Local d’Addiccions de Canovelles (PLAC) vol respondre a la necessitat del municipi de reduir els problemes relacionats amb les drogues des d’un abordatge preventiu i comunitari fent referència a la corresponsabilitat dels diferents actors socials, organitzacions i institucions en la resposta als problemes relacionats amb el consum de drogues a Canovelles.

 • Pla d'Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima 2017 2 d'agost de 2021

  El Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) s’ajusta al "Pacte d'alcaldes/esses" de la UE i seguint la metodologia establerta des de l’Oficina Tècnica de Canvi Climàtic i Sostenibilitat. 

 • Programa EINA 2 d'agost de 2021

  EINA és un programa d'atenció als joves disminuïts psíquics i sensorials format per joves de més de 16 anys. El seu objectiu és apropar a les persones amb discapacitat la vida social, cultural i esportiva del municipi.  

 • reciclos logo Programa RECICLOS 2021 16 de març de 2021

  El programa RECICLOS arriba a Canovelles per recompensar la ciutadania cada vegada que aquesta recicli les seves llaunes i ampolles de plàtsic de beguda. Es tracta del Sistema de Devolució i Recompensa (SDR) que ha estat desenvolupat per Ecoembes, l'organització ambiental sense ànim de lucre que coordina el reciclatge d'envasos a tot el país.

 • Canovelles, teva i neta Campanya de civisme 'Canovelles, Teva i Neta' 2020 3 de març de 2020

  La campanya de civisme ‘Canovelles, teva i neta. Aquí sí, aquí no!’ té per objectiu promoure la cura de l’espai públic tot fent corresponsables del manteniment de la via pública tots els veïns i veïnes del municipi.

 • Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2019-2023 26 de febrer de 2020

  El Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2019-2023 és el full de ruta que marca les prioritats i les iniciatives que es volen dur a terme durant aquest mandat. En aquest cas, es proposen un total de 98 accions diferents dividides en cinc grans eixos: Justícia i benestar social, Participació ciutadana, Promoció i dinamització social, Regeneració urbana i sostenibilitat, i Transparència i bon govern.

 • pla local joventut Pla Local de Joventut 2018-2022 9 de març de 2018

  El Pla Local de Joventut és el document que elabora la planificació estratègica  de les polítiques de joventut en els propers quatre anys, coordinant totes les activitats i recursos que es duran a terme per tal d'abordar els objectius establerts.

 • Fulletó ordenança via pública Campanya de difusió de les ordenances de convivència ciutadana i de la via pública, i de l'ordenança reguladora de la tinença de gossos 17 de gener de 2017

  Edició de les ordenances en un llibret àgil i entenedor.

 • Ciutat educadora Canovelles, Ciutat Educadora 10 de gener de 2017

  L'Ajuntament de Canovelles es va adherir com a ciutat educadora el 12 de juny de 2002.

 • Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) 30 de desembre de 2016

  El Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) és una actuació conjunta de l'Ajuntament, el Departament de Salut i la Secretaria General de l’Esport

 • Pla Educatiu d'Entorn Pla Educatiu d’Entorn (PEE) 9 de desembre de 2016

  Al PEE de Canovelles, les actuacions que es porten a terme són consensuades per la comunitat educativa local i implementades de forma corresponsable entre l'Ajuntament i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d'una suma d'esforços i de recursos que permeten multiplicar l'eficàcia de la intervenció educativa dels diversos agents del territori.

 • Pla Absentisme Escolar Pla de prevenció de l'absentisme escolar 6 de juliol de 2016

  El Pla possibilita un model organitzatiu per vetllar i garantir el compliment de l'escolaritat obligatòria i vetllar per l’assistència a l’escola en l’etapa del segon cicle d’educació infantil. L'actuació es contempla a tres nivells: detecció, prevenció i actuació i en aquesta tasca hi col·laboren diferents estaments: Escoles (primària i secundària), Ajuntament (Serveis Socials i Servei d’Educació), Administració Educativa (EAP, Equip LIC).

 • Pla de Transició Escola Treball Pla Transició Escola Treball 13 de juny de 2016

  El Pla es desenvolupa a través de l’Aula Tecnològica, que pretén que els joves aprenguin una sèrie de competències transversals que els han de servir tant per si volen continuar estudiant com si volen incorporar-se al món del treball.

 • Logo de l'empresa educat Projecte Empresa Educa 13 de juny de 2016

  S'adreça principalment a l'alumnat de 4t curs d'ESO i té la voluntat d'atendre els diferents ritmes d'aprenentatge dels alumnes, apropar-los al món laboral, fer possible l'augment de la seva autoestima i posar de relleu la importància del treball en xarxa en l'educació.

Darrera actualització: 02.09.2021 | 11:04
Darrera actualització: 02.09.2021 | 11:04