Cultura

Notícies

  • 12 de febrer de 2020 L’Oficina de Català de Canovelles i el Teatre Auditori Can Palots organitzen un concurs de Carnaval

    Sota el nom de Bafarades de Carnaval, els organitzadors conviden a tothom a passar per la recepció del Teatre Auditori Can Palots (c. de Barcelona, 8), fer-se una fotografia original i divertida, i penjar-la a la pàgina de Facebook de l’Oficina de Català de Canovelles.

  • 11 de febrer de 2020 El Bisbe de les Culleres i el Coronel, nous personatges del Carnaval de Canovelles Carnaval

    Aquest 2020 s’incorporen al Carnaval de Canovelles el Bisbe de les Culleres i el Coronel, dos personatges que sortiran al carrer durant la rua infantil. La programació també inclou el ball de gitanes de la Comissió de Sant Antoni Abat, el show anomenat Talentontes, la rua de carnaval i el ball de disfresses.

  • 30 de gener de 2020 Els infants de Canovelles ja han decidit les ordres del Carnestoltes 2020 Sessió per escollir les ordres de Carnestoltes

    Aquest dimecres, els representants de 6è de les quatre escoles de primària de Canovelles han escollit les ordres que dictarà el Carnestoltes 2020. Gairebé una vintena de nens i nenes s’han reunit a la sala de plens Ma Lluïsa Prat on, mitjançant un sistema de votació, han decidit la indumentària que els veïns de Canovelles hauran de portar del 17 al 21 de febrer si no volen rebre el càstig pertinent.

Activitats

Darrera actualització: 20.01.2017 | 10:29