Pla Local de Joventut 2024-2028

Dilluns, 29 de gener de 2024 a les 00:00

El Pla Local de Joventut 2024-2028 de Canovelles és el document marc promogut per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament, per desplegar les polítiques de joventut al municipi. D’aquesta manera el Pla suposa una eina estratègica que estableix els objectius estratègics i específics a assolir al municipi en els pròxims 5 anys.

Els quatre eixos estratègics que configuren aquest Pla - Emancipació, Igualtat i Inclusió, Benestar i qualitat de vida, així com Participació i Creació - són el fonament sobre el qual es construeixen les polítiques i accions dirigides a potenciar el desenvolupament integral dels i les joves de Canovelles.

Aquests eixos, amb els seus objectius estratègics i específics, configuren una proposta inclusiva, participativa i compromesa amb el present i futur dels joves de Canovelles. Aquest Pla Local de Joventut és fruit de la col·laboració, la transversalitat i el compromís de tots els agents implicats, amb la ferma convicció de construir un futur prometedor per a la nostra joventut.

Podeu consultar el pla als documents adjunts.

Darrera actualització: 08.03.2024 | 11:16