Notícies

 • Moment de la votació del Pla Antifrau al ple del 19 de juliol Canovelles compta amb un Pla de Mesures Antifrau 10 d'agost de 2022

  El document, que pretén reforçar el compromís del consistori amb la lluita contra el conflicte d’interès, el frau i la corrupció, va ser aprovat al ple del 19 de juliol per la totalitat dels assistents.

 • Pista Polivalent Pistes obertes durant l’estiu! 8 d'agost de 2022

  Durant el mes d'agost i fins al 4 de setembre, podeu venir a jugar i fer esport a la Pista Polivalent i a la pista de l'Escola Congost. Aquests espais restaran oberts al públic tots els dies de la setmana en horari de tarda.

 • senyalització de zona vermella Durant l’agost la zona vermella no funciona 5 d'agost de 2022

  Recordeu que durant el mes d’agost, i fins a l’1 de setembre, la zona d’estacionament gratuïta d’horari limitat (la zona vermella) no funciona.

 • Semàfors a la ronda Nord Primeres actuacions per il·luminar els passos de vianants de la ronda Nord 4 d'agost de 2022

  Durant els últims dies s’han iniciat els treballs per il·luminar correctament els passos de vianants de la ronda Nord. Concretament, s’han realitzat actuacions als punts de les voreres on s’ubicaran els fanals nous, que està previst que s’instal·lin a finals de setembre.  

 • Sant Feliu 2022 Aquest vespre, Festa de Sant Feliu! 1 d'agost de 2022

  L’1 d’agost la parròquia de Sant Fèlix de Canovelles celebra el 950è aniversari del primer document de la parròquia. Per fer-ho s’ha programat una missa en honor al patró de Canovelles, concert i sopar a la fresca.

 • Ajuntament de Canovelles Delegacions de les funcions d’alcalde 29 de juliol de 2022

  Del 31 de juliol al 18 d’agost i del 29 d’agost al 8 de setembre, l’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, serà substituït per altres tinents d’alcalde. Durant aquests dies, Guillem Sánchez, Teresa Riera, Yolanda Sánchez, Maria Flor Sánchez i Francesc Sánchez exerciran d’alcalde accidental.

 • Biblioteca tancada De l’1 al 31 d’agost la biblioteca romandrà tancada 28 de juliol de 2022

  Amb motiu de període de vacances, la biblioteca Frederica Montseny estarà tancada durant el mes d’agost, del dia 1 al dia 31, ambdós inclosos.

 • Imatges de la Festa Major Les fotografies de la Festa Major 2022 27 de juliol de 2022

  Ja podeu reviure alguns dels millors moments de la Festa Major dels Cans i les Ovelles a través del compte de Flickr de l’Ajuntament.

 • Policia Local durant la Festa Major Balanç de la seguretat durant la Festa Major 27 de juliol de 2022

  Durant el període de la Festa Major de Canovelles, la totalitat dels efectius de la Policia Local han estat operatius per donar cobertura a la seguretat dels diferents actes programats. Amb tot, un total de 35 agents han estat de servei del 21 a 26 de juliol.

 • Cròniques dia 5 Cròniques de la Festa Major 2022. Dia 5 | epíleg: Clàudia 26 de juliol de 2022

  Per quart any consecutiu, la Festa Major dels Cans i les Ovelles serà explicada, jornada a jornada, a través de la mirada d’un relator. Enguany, l’escollit de testimoniar l’activitat festiva serà el canovellí Sergio García (1990), que es dedica a la comunicació estratègica i és l’autor del bloc de viatges Singularia. Ha estat vinculat al Canovelles Bàsquet Club durant deu anys i habitualment escriu a la revista ‘Gent de Canovelles’. A continuació podeu llegir la crònica de l'últim dia, el dilluns 25 de juliol.

 • Dia 4 Cròniques de la Festa Major 2022. Dia 4: En necessitàvem tan poc! 25 de juliol de 2022

  Per quart any consecutiu, la Festa Major dels Cans i les Ovelles serà explicada, jornada a jornada, a través de la mirada d’un relator. Enguany, l’escollit de testimoniar l’activitat festiva serà el canovellí Sergio García (1990), que es dedica a la comunicació estratègica i és l’autor del bloc de viatges Singularia. Ha estat vinculat al Canovelles Bàsquet Club durant deu anys i habitualment escriu a la revista ‘Gent de Canovelles’. A continuació podeu llegir la crònica del diumenge 24 de juliol.

 • Acte cancel·lat - castell de focs Se suspèn el Castell de Focs a Can Gall 25 de juliol de 2022

  En vista que Canovelles es manté al nivell 2 del Pla Alfa, queda suspès el permís de foc per poder dur a terme el Castell de Focs artificials de fi de festa. En conseqüència, l’Ajuntament de Canovelles es veu en l’obligació de suspendre l’activitat.

 • Crònica dia 3 Cròniques de la Festa Major 2022. Dia 3: Magnetismes sagrats 24 de juliol de 2022

  Per quart any consecutiu, la Festa Major dels Cans i les Ovelles serà explicada, jornada a jornada, a través de la mirada d’un relator. Enguany, l’escollit de testimoniar l’activitat festiva serà el canovellí Sergio García (1990), que es dedica a la comunicació estratègica i és l’autor del bloc de viatges Singularia. Ha estat vinculat al Canovelles Bàsquet Club durant deu anys i habitualment escriu a la revista ‘Gent de Canovelles’. A continuació podeu llegir la crònica del dissabte 23 de juliol.

 • Dia 2 Cròniques de la Festa Major 2022. Dia 2: A cada pandemia chégalle o seu San Martiño 23 de juliol de 2022

  Per quart any consecutiu, la Festa Major dels Cans i les Ovelles serà explicada, jornada a jornada, a través de la mirada d’un relator. Enguany, l’escollit de testimoniar l’activitat festiva serà el canovellí Sergio García (1990), que es dedica a la comunicació estratègica i és l’autor del bloc de viatges Singularia. Ha estat vinculat al Canovelles Bàsquet Club durant deu anys i habitualment escriu a la revista ‘Gent de Canovelles’. A continuació podeu llegir la crònica del divendres 22 de juliol.

 • Junta de govern local El dimarts 26 de juliol, sessió pública de la Junta de Govern Local 22 de juliol de 2022

  El proper dimarts, 26 de juliol, a les 18.30 hores, tindrà lloc la sessió de la Junta de Govern Local, que inclou una part pública. La sessió se celebrarà a la sala de reunions de l’ajuntament provisional, a l’edifici del carrer de Sant Jordi, 46.

 • Crònica 1 Cròniques de la Festa Major 2022. Dia 1: Rosi 22 de juliol de 2022

  Per quart any consecutiu, la Festa Major dels Cans i les Ovelles serà explicada, jornada a jornada, a través de la mirada d’un relator. Enguany, l’escollit de testimoniar l’activitat festiva serà el canovellí Sergio García (1990), que es dedica a la comunicació estratègica i és l’autor del bloc de viatges Singularia. Ha estat vinculat al Canovelles Bàsquet Club durant deu anys i habitualment escriu a la revista ‘Gent de Canovelles’. A continuació podeu llegir la crònica del dijous 21 de juliol.

 • Truites 2019 El Concurs de Truites torna a la plaça de la Joventut 20 de juliol de 2022

  La cita gastronòmica més emblemàtica i multitudinària del municipi retorna al carrer. El Concurs de Truites se celebrarà, a més, a la ubicació habitual, la plaça de la Joventut, després que l’últim certamen presencial, el 2019, s’emplacés al carrer de la Indústria.

 • Ple juliol 2022 Canovelles aprova inicialment la nova ordenança de guals i entrades de vehicles 20 de juliol de 2022

  La sessió plenària corresponent al mes de juliol, ha servit per realitzar l’aprovació inicial de l’ordenança de guals i entrades de vehicles. El document, que pretén regular  i donar homogeneïtat al parc de guals que hi ha al municipi, ha estat aprovat amb els vots a favor de la totalitat dels assistents.

 • On és el feminisme a la Festa Major? Concurs fotogràfic: On és el feminisme a la Festa Major? 19 de juliol de 2022

  La col·lectiva Eclipsades impulsa un concurs fotogràfic de Festa Major, a través d’Instagram, i sota el títol On és el feminisme a la Festa Major? La proposta compta amb 5 categories: Sororitat, Cures, Diversitat, Llibertat i Apoderament. Ja hi podeu participar!

 • Video Festa Major 2021 Ja podeu veure el vídeo de la Festa Major 2021 18 de juliol de 2022

  El muntatge audiovisual, resum del que es va viure ara fa un any, ja està disponible al canal de YouTube de l’Ajuntament de Canovelles.

Darrera actualització: 25.10.2021 | 12:23
Darrera actualització: 25.10.2021 | 12:23