Medi ambient

Notícies

  • 25 de març de 2020 Les sol·licituds per fer foc queden anul·lades fins a nou avís, a excepció de les cremes de restes agrícoles foc

    Davant la situació provocada pel coronavirus, i fins a nou avís, les sol·licituds per realitzar foc d’esbarjo queden anul·lades. Només podran sol·licitar permís per fer cremes de brancatge i restes vegetals aquelles persones que necessitin realitzar-les com a part de la seva activitat agrícola.

  • 5 de març de 2020 Canovelles instal·larà plaques fotovoltaiques a l’edifici de la Policia Local Plaques solars al pavelló Tagamament

    L’Ajuntament de Canovelles és un dels 37 municipis de la demarcació de Barcelona que rebran una subvenció per dur a terme la instal·lació de plaques fotovoltaiques d’autoconsum. Així, i segons el calendari previst, l’any vinent es posarà en marxa una instal·lació fotovoltaica a l’edifici de la Policia Local, Jutjat i Serveis Socials de Canovelles.

  • 19 de febrer de 2020 Avís per l’increment d’erugues de processionària Avís de processionària

    Tot i els tractaments realitzats a mitjans de novembre, les condicions climatològiques han provocat l’augment d’erugues de processionària. És per això que es demana que es segueixin les mesures bàsiques de prevenció: No tocar les erugues, porta els gossos lligats i amb morrió, i evitar visitar zones de bosc o amb molts pins en cas de ser al·lèrgics a l’insecte.

Darrera actualització: 20.01.2017 | 11:44