Rutes

Passejades per descobrir Canovelles

Us presentem "Passejades per descobrir Canovelles". Es tracta de tres rutes que recorren el terme municipal de Canovelles i ens acosten al seus masos, camps i boscos, a més dels racons més destacats del nucli urbà.

 • Ruta voltants de Can Marquès Pels voltants de Can Marquès

  Passejada pel límit nord-oest del terme de Canovelles que recorre els voltants del torrent de Can Marquès entre boscos, masos, prats i conreus. L'itinerari transita a estones enlairat amb bones vistes de Sant Llorenç del Munt i els cingles de Gallifa i Sant Miquel del Fai al nord.

  Aquesta ruta té un joc associat. 

 • Ruta pel nucli antic de Canovelles, Can Cuana i veÏnat de Sanaüja Nucli antic de Canovelles, Can Cuana i veïnat de Sanaüja

  Itinerari que s’inicia a la ronda Nord, travessa el nucli antic de Canovelles, on destaca l'església de Sant Fèlix (s. XI-XII) envoltada de masos i casalots, i passa per la font de Can Duran. Després s’enfila fins al veïnat de Can Cuana, travessa part del sector rural del terme i creua el torrent de Fangues per encaminar-se cap al barri de Sanaüja i tornar al punt d’inici. A més de gaudir d'esplèndides panoràmiques sobre els cingles de Sant Miquel del Fai, el Montseny i la plana del Congost, podrem apreciar el paisatge rural del municipi de Canovelles.

 • Ruta urbana Passejada pel nucli urbà de Canovelles

  Recorregut urbà per Canovelles que visita els principals parcs i places de la població. El primer tram transcorre pel bosc de Ca la Tona i una zona de carrers amb cases d'una sola planta. Després travessa avingudes de moderna urbanització, creua la línia de ferrocarril i entra a la Barriada Nova, on es concentra la major part de la població, fins al passeig de la Ribera des d’on torna cap a l'Ajuntament pel passeig de Santa Madrona, a tocar de la ronda Nord.

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:17
Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:17