Servei municipal d'Educació

El servei municipal d'Educació té l’objectiu d’assolir l’èxit educatiu i la cohesió social, tot garantint la igualtat d’oportunitats educatives a tota la població. És part important del teixit educatiu que participa de manera activa al municipi i que fa de Canovelles una ciutat educadora en tots els seus àmbits.

Des del servei s’aporta a la comunitat educativa local col·laboració i recursos per a la millora de la qualitat de l'ensenyament, s'ofereixen activitats per als centres educatius, suports i ajuts econòmics, serveis i infraestructura municipal, i es potencien els espais de participació. D'entre els serveis que s'ofereixen, destaca:

 • Oficina Municipal d'Escolarització (OME)
 • Escola Bressol Municipal Marta Mata
 • El Racó, espai familiar 0-3 anys
 • Aula Tecnològica. Pla municipal de Transició Escola Treball i el projecte Empresa Educa.

A la següent documentació podeu consultar el calendari escolar, amb l'horari dels centres educatius, i la guia d'activitats i serveis educatius que s'ofereixen.

Organismes de participació
Premis i reconeixements
Notícies
 • Presentació de la Vallèsbot 2022 La 5a edició de la Vallèsbot se centra en el món de les bicicletes 23.11.2021

  “Pedalem la Vallèsbot” és el lema de la cinquena edició d’aquest projecte, que aplega quatre municipis del Vallès Oriental i prop d’una vintena de centres educatius, i que aquest curs es realitzarà el 24 de maig a la Pista Polivalent de Canovelles.

 • Aniversari biblioteca La Biblioteca Frederica Montseny fa 22 anys 16.11.2021

  Divendres 19 de novembre a les 18 hores, la Biblioteca Frederica Montseny celebra el seu aniversari amb animació infantil.

 • Taller d'alfabetització Comencen els tallers d’alfabetització per a famílies 03.11.2021

  Les sessions, que estan dirigides principalment a famílies nouvingudes, es realitzen els dilluns i dimecres de 15.15 a 16.15 hores a la segona planta de la biblioteca Frederica Montseny.

 • Resultats de la diagnosi del PLIA El PLIA pas a pas: els resultats de la diagnosi! 13.10.2021

  L’Ajuntament de Canovelles amb el suport de la Diputació de Barcelona està elaborant el Pla Local d’Infància i Adolescència (PLIA), el full de ruta que servirà per definir i ordenar les polítiques adreçades als infants i als adolescents del municipi. El primer pas ha estat fer la diagnosi, que serveix per determinar quina és la realitat de Canovelles.

 • Ajuts mobilitat Ja es poden sol·licitar els ajuts a la mobilitat per raó d’estudis postobligatoris 01.10.2021

  L’Ajuntament de Canovelles ha obert una línia d’ajuts per a facilitar el desplaçament a aquells alumnes matriculats en centres educatius públics, i en modalitat presencial, per a cursar estudis postobligatoris que no estiguin ofertats al municipi. En total, es destinaran 20.000 euros i els ajuts es podran sol·licitar fins al 29 d’octubre.

Més notícies
Destacats
Activitats