Informació general

Tota la informació sobre urbanisme (normativa, planejament urbanístic, informació geogràfica, plans territorials i estudis d'impacte) la podeu trobar al portal de transparència.

Informació sobre els tràmits d'urbanisme a la seu electrònica on podreu seleccionar la matèria Urbanisme i habitatge.

Horari d'atenció al públic

De dilluns a divendres de 09:00 a 13:30 i dimarts de 16:00 a 18:00.

Contacte:

Horari d'atenció dels serveis tècnics:

 • Arquitecte municipal: dijous d'11:00 a 13:00, amb cita prèvia. 
 • Enginyer tècnic d'activitats: dimecres d'11:00 a 13:00, amb cita prèvia.
 • Arquitecta tècnica municipal: dimarts d'11:00 a 13:00, amb cita prèvia 

Per concertar les visites cal trucar al telèfon de contacte. L'horari es pot veure modificat els dies festius i durant períodes de vacances estivals o nadalenques.

 

Notícies
 • Façana pintada Es repinten les façanes de l’edifici de la Policia Local 06.10.2022

  Les tasques de repintat de les façanes de l’edifici del carrer del Pi, on es troba la Policia Local, els Serveis Socials i el Jutjat de Pau, estan a punt de finalitzar. L’actuació pretenia arranjar les deficiències exteriors que presentava aquest equipament.

 • Passos de vianants il·luminats Ja s’han il·luminat els passos de vianants de la ronda Nord 30.09.2022

  Aquesta setmana s’han posat en marxa els nous fanals de la ronda Nord que permeten il·luminar correctament els passos de vianants d’aquesta via. L’objectiu principal d’aquesta actuació, que es va iniciar durant el mes d’agost, és millorar la seguretat a la zona. 

 • Actes en record de Núria Miralles Actes en record de Núria Miralles i Creus 27.09.2022

  Canovelles col·locarà una placa en record de Núria Miralles i Creus, qui va ser tècnica dels serveis d’Infància i Joventut, a la plaça que porta el seu nom, a tocar d’El Local. L’acte, que es durà a terme el 8 d’octubre a partir de les 18.30 hores, anirà acompanyat d’una Jam Session i una cremada de diables a càrrec dels veterans de les colles de Granollers i Canovelles.

 • Can Palots Comencen les obres per millorar la climatització de Can Palots 15.09.2022

  L’actuació, que consisteix en la reforma i millora de la instal·lació de climatització i ventilació de l’equipament, tindrà una durada aproximada de tres mesos i permetrà disposar d’un equipament més confortable.

 • El Campanar, exterior Ja han començat les obres de millora d’El Campanar 07.09.2022

  L’actuació, que tindrà una durada aproximada de mig any, pretén adequar l’edifici a la normativa vigent, renovar el sistema elèctric i de climatització, construir lavabos nous i millorar els accessos a la primera planta i a l’escenari.

Més notícies
Destacats
Activitats