Salut pública

La protecció de la salut és el conjunt d’actuacions, perstacions i serveis destinats a garantir la innocuïtat i la salubritat dels productes alimentaris i a preservar la salut de la població davant el agents físics, químics i biològics presents al medi.

Són competències municipals en matèria de salut pública segons la Llei 18/2009, del 22 d'octubre de salut pública. DOGC 5495

1. La gestió del risc per a la salut derivat de la contaminació del medi: prevenció i control de les instal·lacions amb risc de dispersió de Legionel·la.
2. La gestió del risc per a la salut pel que fa a les aigües de consum públic.
3. La gestió del risc per a la salut als equipaments públics i als llocs habitats.
4. La gestió del risc per a la salut en les activitats de tatuatge, micropigmentació i pírcing.
5. La gestió del risc per a la salut derivat dels productes alimentaris en les activitats de comerç minorista i venda no sedentària.
6. La gestió del risc per a la salut derivat dels animals domèstics, animals de companyia i animlas salvatges urbans.
7. La gestió del risc per a lsa salut derivat de les plagues. 

 

Notícies

  • 7 d'abril de 2020 Ajuts extraordinaris per garantir l’alimentació a un total de 31 famílies amb infants a càrrec alimentació infantil

    Un total de 31 famílies de Canovelles, ateses per REIR (Recursos Educatius per la Infància en Risc) en coordinació amb els serveis socials de l’Ajuntament de Canovelles, rebran un ajut econòmic extraordinari per garantir l’alimentació dels infants durant l’estat d’alarma. Es tracta d’un recurs econòmic emmarcat dins el programa CaixaProinfància de “la Caixa” que pretén pal·liar els efectes que està tenint de la pandèmia del coronavirus sobre els infants més vulnerables.

  • 6 d'abril de 2020 Recull de mesures econòmiques per les empreses i autònoms

    Arran de la situació d’excepcionalitat de l’estat d’alarma i l’afectació d’aquesta a empreses i autònoms, compartim un document amb la informació que aquests dies s’ha anat publicant. Així, als documents adjunts trobareu informació relacionada amb la normativa aprovada en relació a les mesures econòmiques per a les empreses i autònoms. El resum inclou algunes de les mesures econòmiques que la Generalitat, el Gobierno de España i l’Ajuntament de Canovelles han posat en marxa.

  • 3 d'abril de 2020 Les famílies que participen en el projecte d’acompanyament familiar dels dissabtes continuaran fent sessions des de casa casal dissabtes

    Els 22 infants que participen en el projecte d’acompanyament familiar, que es realitza els dissabtes a La Quitxalla, continuaran gaudint d’aquest suport des de casa. Està previst que, durant les properes setmanes, es realitzin sessions virtuals a través de les quals es faran tallers i es facilitaran recursos i activitats per poder fer al llarg de la setmana.

Darrera actualització: 10.01.2017 | 15:58