Salut pública

La protecció de la salut és el conjunt d’actuacions, perstacions i serveis destinats a garantir la innocuïtat i la salubritat dels productes alimentaris i a preservar la salut de la població davant el agents físics, químics i biològics presents al medi.

Són competències municipals en matèria de salut pública segons la Llei 18/2009, del 22 d'octubre de salut pública. DOGC 5495

1. La gestió del risc per a la salut derivat de la contaminació del medi: prevenció i control de les instal·lacions amb risc de dispersió de Legionel·la.
2. La gestió del risc per a la salut pel que fa a les aigües de consum públic.
3. La gestió del risc per a la salut als equipaments públics i als llocs habitats.
4. La gestió del risc per a la salut en les activitats de tatuatge, micropigmentació i pírcing.
5. La gestió del risc per a la salut derivat dels productes alimentaris en les activitats de comerç minorista i venda no sedentària.
6. La gestió del risc per a la salut derivat dels animals domèstics, animals de companyia i animlas salvatges urbans.
7. La gestió del risc per a lsa salut derivat de les plagues. 

 

Notícies

  • 16 de gener de 2020 Donació de material al banc d’ajudes tècniques del CAP de Canovelles Donació al CAP

    Aquest dijous l’Ajuntament de Canovelles ha fet entrega de diversos dispositius de suport a la dependència al Centre d’Atenció Primària. Concretament, s’ha lliurat una cadira de rodes, tres caminadors, tres cadires de dutxa i tres cadires de WC.

  • 14 de gener de 2020 La IV Jornada del Càncer de Mama serà el 17 de gener Jornada sobre el Càncer de Mama

    El divendres 17 de gener tindrà lloc, al Teatre Auditori de Can Palots, la IV Jornada del Càncer de Mama, un acte que organitza l’Institut Català de la Salut (ICS) i l’Ajuntament de Canovelles i que inicialment estava previst per al dia 18 d’octubre de l’any passat però que va ser ajornat amb motiu de la vaga convocada per al mateix dia.

  • 12 de novembre de 2019 La nit de divendres a dissabte es realitzarà el tractament contra la processionària dels pins Processionària pins

    La nit de divendres 15 de novembre a les 23,00 hores començarà el tractament contra la processionària dels pins. L’actuació, que s’allargarà fins a les 6 de la matinada, afectarà diversos punts del municipi com la Ronda Nord, el bosc de Ca la Tona, o la plaça de la Joventut.

Darrera actualització: 10.01.2017 | 15:58