Salut pública

La protecció de la salut és el conjunt d’actuacions, perstacions i serveis destinats a garantir la innocuïtat i la salubritat dels productes alimentaris i a preservar la salut de la població davant el agents físics, químics i biològics presents al medi.

Són competències municipals en matèria de salut pública segons la Llei 18/2009, del 22 d'octubre de salut pública. DOGC 5495

1. La gestió del risc per a la salut derivat de la contaminació del medi: prevenció i control de les instal·lacions amb risc de dispersió de Legionel·la.
2. La gestió del risc per a la salut pel que fa a les aigües de consum públic.
3. La gestió del risc per a la salut als equipaments públics i als llocs habitats.
4. La gestió del risc per a la salut en les activitats de tatuatge, micropigmentació i pírcing.
5. La gestió del risc per a la salut derivat dels productes alimentaris en les activitats de comerç minorista i venda no sedentària.
6. La gestió del risc per a la salut derivat dels animals domèstics, animals de companyia i animlas salvatges urbans.
7. La gestió del risc per a lsa salut derivat de les plagues. 

 

Notícies

  • 21 de juny de 2021 Mesures per a la contenció de la covid-19 a partir del 21 de juny mesures 21 de juny

    Aquest dilluns, 21 de juny, entra en vigor una nova flexibilització de les mesures per a la contenció de la pandèmia de la covid-19. S’apliquen canvis pel que fa a l’oci nocturn i a les limitacions en relació amb el nombre de persones en reunions de caràcter socials, en restauració i en activitats esportives o docents, entre d’altres.

  • 14 de juny de 2021 Mesures per a la contenció de la covid-19 a partir del 14 de juny mesures 14 de juny

    Aquest dilluns, 14 de juny, entra en vigor una nova flexibilització de les mesures per a la contenció de la pandèmia de la covid-19. S’apliquen canvis pel que fa als equipaments i instal·lacions esportives i es permeten les festes de final de curs i les graduacions d’alumnes no universitaris.

  • 7 de juny de 2021 Noves mesures per a la contenció de la covid-19 a partir del 7 de juny mesures 7 de juny

    Aquest divendres, 7 de juny, entra en vigor una nova flexibilització de les mesures per a la contenció de la pandèmia de la covid-19. S’apliquen canvis en els aforaments a congressos, actes religiosos o assemblees. També es permeten festes majors i actes de graduació.

Darrera actualització: 10.01.2017 | 15:58