Salut pública

La protecció de la salut és el conjunt d’actuacions, perstacions i serveis destinats a garantir la innocuïtat i la salubritat dels productes alimentaris i a preservar la salut de la població davant el agents físics, químics i biològics presents al medi.

Són competències municipals en matèria de salut pública segons la Llei 18/2009, del 22 d'octubre de salut pública. DOGC 5495

1. La gestió del risc per a la salut derivat de la contaminació del medi: prevenció i control de les instal·lacions amb risc de dispersió de Legionel·la.
2. La gestió del risc per a la salut pel que fa a les aigües de consum públic.
3. La gestió del risc per a la salut als equipaments públics i als llocs habitats.
4. La gestió del risc per a la salut en les activitats de tatuatge, micropigmentació i pírcing.
5. La gestió del risc per a la salut derivat dels productes alimentaris en les activitats de comerç minorista i venda no sedentària.
6. La gestió del risc per a la salut derivat dels animals domèstics, animals de companyia i animlas salvatges urbans.
7. La gestió del risc per a lsa salut derivat de les plagues. 

 

Notícies

  • 6 de juliol de 2020 Com accedir al CAP de Canovelles? com accedir al CAP

    Els professionals del CAP insten a la ciutadania a contactar amb el centre de manera telemàtica en cas de necessitar-ho. Els usuaris poden contactar amb el CAP a través del web de programació de visites, del telèfon o del correu electrònic.

  • 23 de juny de 2020 Consells per a una revetlla de Sant Joan segura consells per la revetlla

    Enguany, a banda de les recomanacions per a manipular els petards, cal seguir les recomanacions per garantir la seguretat de les persones i evitar possibles contagis. És important celebrar la revetlla en grups reduïts i mantenir les mesures de protecció i higiene. A més, recordeu que si feu ús de pirotècnica no heu de fer servir gel hidroalcohòlic: són incompatibles. I pel que fa a les mascaretes, són apropiades les de cotó.

  • 28 de maig de 2020 A partir del mes de juny, la deixalleria de Canovelles recupera el seu horari habitual deixalleria

    La xarxa de deixalleries de la comarca recuperarà els seus horaris habituals a partir de l’1 de juny. A Canovelles, la deixalleria restarà oberta els dimarts en horari de tarda, de dimecres a divendres en horari de matí i tarda, i dissabte i diumenge en horari de matí.

Darrera actualització: 10.01.2017 | 15:58