Dinamització Econòmica

Notícies

  • 17 de febrer de 2020 Gira-Dona, formació gratuïta per a dones emprenedores Gira-dones

    El 12 i 13 de març, de 9.30 a 14.30 hores, la nau de Promoció Econòmica (carrer de Gregorio Marañón, 7) acollirà la formació ‘Troba la teva ruta’ del projecte Gira-Dones, una iniciativa finançada per Coca-Cola i on participa Dona Activa Fòrum. La formació és totalment gratuïta i està dirigida a dones d’entre 18 i 60 anys que vegin l’emprenedoria com una alternativa d’ocupació o que volen reinventar el seu negoci.

  • 7 de febrer de 2020 Formació per a comerciants: Cartelleria per a campanyes comercials Canva

    El servei municipal de Promoció Econòmica  torna a oferir cursos gratuïts dirigits als comerciants de Canovelles. El primer gira entorn la cartelleria per a campanyes comercials i es realitzarà els dies 11 i 13 de febrer, de 14 a 16 hores. Però la programació d’aquest primer trimestre de l’any  també inclou Visual Merchandising i Mindfulnes.

  • 13 de gener de 2020 L’Ajuntament de Canovelles ha contractat 9 persones a través d'una subvenció del SOC Una de les persones contractades

    Des de finals del mes de desembre, l’Ajuntament de Canovelles compta amb 9 persones contractades gràcies a una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) anomenada Treball i Formació. Concretament, s’han contractat operaris de manteniment, agents cívics, conserges, administratius i un auxiliar de la llar.

Activitats

Darrera actualització: 15.11.2018 | 09:19