Notícies
 • Incorporacions S’incorporen a l’Ajuntament onze persones gràcies al programa Treball i Formació 10.06.2022

  Aquest divendres s’ha donat la benvinguda a totes les persones que s’han incorporat a treballar a l’Ajuntament de Canovelles aquest mes de juny. Les contractacions, que tenen una durada d’un any, s’han realitzat en el marc del programa Treball i Formació i inclouen els perfils d’operaris de brigada, auxiliars administratius, auxiliars de la llar i conserges.

 • Visita institucional a l'empresa Novamar Visita institucional a l’empresa Novamar 19.05.2022

  L’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, i la regidora de promoció econòmica, Laura Santano, han visitat l’empresa Novamar, ubicada al passeig de la Ribera i en ple procés de creixement. La trobada ha servit per conèixer més de prop una companyia amb clara voluntat d’innovació.

 • Visita institucional a l'empresa Chemetall L’alcalde, Emilio Cordero, visita l’empresa BASF Chemetall 27.04.2022

  Convidats pel director general de BASF Chemetall, Jaume Claur, l’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, i la regidora de promoció econòmica, Laura Santano, han visitat les instal·lacions de l’empresa ubicada al passeig de la Ribera. La trobada ha servit per conèixer de prop el funcionament i els productes de la companyia així com per establir lligams i col·laborar en el desenvolupament econòmic, social i educatiu del municipi. 

 • Treball talent tecnologia Inscripcions obertes als cursos formatius gratuïts del programa Treball, talent i tecnologia 04.03.2022

  Durant el segon trimestre del 2022 es realitzaran tres cursos de competències digitals per a l'organització industrial: un dirigit a operaris/àries, un altre dirigit a administratius/ives i un tercer dirigit a comercials. Les inscripcions ja es poden realitzar a través de l’espai web del programa.  

 • Plànol amb la nova organització del mercat El mercat de diumenge recupera el seu espai habitual 02.03.2022

  A partir del diumenge 6 de març, el mercat tornarà a celebrar-se als carrers que conformen la trama urbana del municipi amb l’objectiu de recuperar les dinàmiques comercials dins el nucli urbà i acostar el mercat als veïns de Canovelles. 

Més notícies
Destacats
Activitats