Notícies
 • ROJ Canovelles El programa Referent d’Ocupació Juvenil continua un any més 20.01.2022

  Durant aquest 2022 es dona continuïtat al Referent d’ocupació Juvenil, el programa d’assessorament laboral i formatiu per a joves d’entre 16 i 29 anys. Podeu contactar amb el servei, que és gratuït, a través del telèfon 93 840 21 35 i 673 525 476, mitjançant l’Instagram @rojcanovelles o enviant un correu a ocupaciojuvenil@canovelles.cat.

 • Benvinguda a les treballadores que s'han incorporat Noves contractacions a través dels programes “Treball als barris” i “Treball i formació” 15.12.2021

  Un total de vuit persones s’incorporen a treballar a l’Ajuntament de Canovelles per executar diferents tasques de suport a l’àrea de Serveis Socials, Urbanisme i Esport. Les incorporacions, que han començat aquest mes de desembre, s’allargaran fins al febrer i permetran al consistori incrementar el nombre d’agents cívics, personal de brigada o auxiliars de la llar, entre d’altres.

 • Encesa dels llums de Nadal 2021 Un total de 126 figures il·luminen els carrers de Canovelles 03.12.2021

  Aquest divendres, Canovelles ha inaugurat oficialment el Nadal amb l’encesa de l’enllumenat festiu, un acte participatiu on han col·laborat diferents entitats i que ha inclòs nadales, una xocolatada solidària i un castell de focs. L’objectiu de l’enllumenat nadalenc és donar caliu i dinamitzar el comerç i la vida social del municipi.

 • Encesa de llums de Nadal 2021 Divendres 3 de desembre, Canovelles encén els llums de Nadal 30.11.2021

  A Canovelles, el divendres 3 de desembre a partir de les 18 hores, es realitzarà l’encesa dels llums de Nadal. D’aquesta manera es donarà el tret de sortida oficial a l’època més màgica de l’any. L’objectiu de l’enllumenat nadalenc és donar caliu i dinamitzar el comerç i la vida social del municipi.

 • Ple novembre Canovelles feminista i lliure de violències 26.11.2021

  Enguany la sessió plenària ordinària del mes de novembre coincidia amb el 25N, el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Així, el ple de l’Ajuntament de Canovelles s’ha adherit al manifest institucional subscrit per la Diputació de Barcelona que, aquest 2021, explicava diferents tipus de violència masclista.

Més notícies
Destacats
Activitats