Pla Transició Escola Treball

Dilluns, 13 de juny de 2016 a les 10:15

El Pla es desenvolupa a través de l’Aula Tecnològica, que pretén que els joves aprenguin una sèrie de competències transversals que els han de servir tant per si volen continuar estudiant com si volen incorporar-se al món del treball.

L’actitud positiva i la maduresa són els factors clau per poder tirar endavant el propi projecte personal i aquestes són el resultat d’haver anat treballant de manera constant i pacient les competències que es practiquen a l’Aula Tecnològica.

A l’aula tecnologia i per mitjà de petits projectes de fusteria, les noies i els nois practiquen dibuix lineal, matemàtiques, coneixement del medi natural, habilitats tecnològiques per treballar la fusta.Aprenen a ser responsables, puntuals, respectuosos, i adquireixen sentit de l’ordre i la neteja. Tota una sèrie d’aprenentatges que els permetrà continuar un itinerari formatiu o incorporar-se al món laboral amb uns bons hàbits i actitud de treball.

A més, l’alumnat de 4rt d’ESO combina la feina a l’Aula amb pràctiques a empreses dins mitjançant el projecte Empresa Educa.

A qui s’adreça: A alumnes de tercer i quart d’ESO dels instituts de Canovelles.

Calendari: Durant el curs escolar.

Responsable de l’Aula:

Desi Contreras.

Coordinació:

Servei d’educació. Raúl Toledo, tel. 938618983. A/e: educació@canovelles.cat.

 

 

Darrera actualització: 12.03.2024 | 15:06