Teatre Auditori Can Palots

Ja pots consultar

la nova programació

BAIXA'T LA PROGRAMACIÓ

Benvingudes i benvinguts a una nova temporada!!!


LA CULTURA ÉS SEGURA

 

PROGRAMACIÓ   ADULTS  

 

PROGRAMACIÓ FAMILIAR

Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes per a les noves dates i les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho per correu electrònic a info@escenagran.cat i se'ls farà la devolució de l'import de les entrades a través del mateix canal de compra.

Es poden realitzar consultes relacionades amb la venda d'entrades a través del correu electrònic info@escenagran.cat. La venda d'entrades es pot realitzar a través de la web www.escenagran.cat.

 

SEGUEIX-NOS                @canpalots      @can_palots

Marc de referència de la producció i difusió de les arts escèniques a Canovelles.

Can Palots és un equipament cultural, inaugurat el 27 d'octubre de 2006, situat en les confluències dels carrers Barcelona i Can Palots. 

L'edifici, amb una superfície total construïda de 2.236 m2, es distribueix en 164m2 en planta soterrani, 1.427m2 en planta baixa, 584m2 en primera planta i 60 m2 de marquesines d'accessos.

L'accés a Can Palots es pot efectuar pel carrer Barcelona 8-10 si es vol anar a la zona destinada a les entitats i als serveis tècnics, per la Plaça Margarita Xirgu, que dona accés directe al Teatre-Auditori i a la sala d'exposicions.

Juntament amb el Campanar, amb activitats d'entitats i escolars, és el marc de referència de la producció i difusió de les arts escèniques a Canovelles.

Amb 311 localitas distribuits entre platea (257 butaques) i amfiteatre (54 butaques), un escenari de 9 metres amplada de boca per 8 de fons, 5 metres d'alçada de boca i 14 de maquinària, el teatre-auditori està completament equipat per acollir la Programació d'Arts Escèniques de la població i acull públic de Canovelles i de la resta de la comarca

Disposa de zona Wi-Fi amb caràcter gratuït.

Si voleu rebre informació de la programació del Teatre Auditori i la Sala Arimany, podeu sol.licitar-ho aquí.

 

Carrer Barcelona, 8-10. Cruïlla Carrer Sant Jordi - 08420 Canovelles - Barcelona
Nom de contacte: Miquel Fusté. De dilluns a divendres de 9 a 15 h
Telèfon: 93 846 80 54
Adreça electrònica: canpalots@canovelles.cat
Horari:  
De dilluns a dijous, de 16 a 21 h. Divendres, de 16 a 19 h
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 18.10.2020 | 09:45