Teatre Auditori Can Palots

 Estem molt contents de presentar-vos la imatge i l'eslògan que ens acompanyarà durant la propera temporada d'Escena grAn, de setembre a desembre de 2020: Amb moltes ganes. No hem trobat una millor frase que descrigui com ens sentim ara mateix i les ganes que tenim de tornar a viure les arts en viu i els espectacles en directe, amb tots vosaltres asseguts a les butaques i artistes de tot tipus fent-nos gaudir de la millor cultura.

Tenim moltes ganes de teatre, de música, de dansa, de clàssica, de circ... Ganes de veure-us les cares, compartir escenaris, moments, experiències... Ganes de viure les arts en viu i, en definitiva, ganes de cultura!      

 

Mira't la nova revista virtual 

 

A D U L T S  

 

F A M I L I A R

Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes per a les noves dates i les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho per correu electrònic a info@escenagran.cat i se'ls farà la devolució de l'import de les entrades a través del mateix canal de compra:

Es poden realitzar consultes relacionades amb la venda d'entrades a través del correu electrònic info@escenagran.cat. Fins a nou avís, les taquilles del teatre romandran tancades però la venda d'entrades es pot realitzar amb normalitat a través de la web www.escenagran.cat.

 

SEGUEIX-NOS                @canpalots      @can_palots

Marc de referència de la producció i difusió de les arts escèniques a Canovelles.

Can Palots és un equipament cultural, inaugurat el 27 d'octubre de 2006, situat en les confluències dels carrers Barcelona i Can Palots. 

L'edifici, amb una superfície total construïda de 2.236 m2, es distribueix en 164m2 en planta soterrani, 1.427m2 en planta baixa, 584m2 en primera planta i 60 m2 de marquesines d'accessos.

L'accés a Can Palots es pot efectuar pel carrer Barcelona 8-10 si es vol anar a la zona destinada a les entitats i als serveis tècnics, per la Plaça Margarita Xirgu, que dona accés directe al Teatre-Auditori i a la sala d'exposicions.

Juntament amb el Campanar, amb activitats d'entitats i escolars, és el marc de referència de la producció i difusió de les arts escèniques a Canovelles.

Amb 311 localitas distribuits entre platea (257 butaques) i amfiteatre (54 butaques), un escenari de 9 metres amplada de boca per 8 de fons, 5 metres d'alçada de boca i 14 de maquinària, el teatre-auditori està completament equipat per acollir la Programació d'Arts Escèniques de la població i acull públic de Canovelles i de la resta de la comarca

Disposa de zona Wi-Fi amb caràcter gratuït.

Si voleu rebre informació de la programació del Teatre Auditori i la Sala Arimany, podeu sol.licitar-ho aquí.

 

Carrer Barcelona, 8-10. Cruïlla Carrer Sant Jordi - 08420 Canovelles - Barcelona
Nom de contacte: Miquel Fusté. De dilluns a divendres de 9 a 15 h
Telèfon: 93 846 80 54
Adreça electrònica: canpalots@canovelles.cat
Horari:  
De dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 21 h.
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 30.07.2020 | 11:52