Afectacions al trànsit de la Ronda Nord per la construcció del pas inferior

Dijous, 18 d'abril de 2024 a les 15:00

El dilluns 22 d'abril els promotors del sector de Ca la Piua comencen les obres per construir pas inferior de la Ronda Nord, al punt ubicat entre l'empresa Mafesa i l'escola Els Quatre Vents. Les obres, que efectua l'empresa que urbanitza el sector, tindran afectacions al trànsit i una durada aproximada de dos mesos.

Ja fa setmanes que l'empresa constructora realitza els treballs preparatoris a ambdós costats de la Ronda Nord previs a la inserció del calaix que permetrà crear un pas inferior sota aquesta via. I ara, s'inicia aquesta actuació que tindrà una durada aproximada de dos mesos, segons l'empresa constructora, i que es realitzarà en dues fases: primer al costat nord, a tocar de l'empresa Mafesa, i després al costat sud de la via, a tocar de l'escola Els Quatre Vents i la masia de Ca la Piua.

Mentre es realitzin les obres d'inserció del calaix, el trànsit es veurà desviat cap als carrils on no s'hi estigui actuant. Així, mentre es treballi al costat nord, els vehicles hauran de circular pels dos carrils sud, quedant disponible un únic carril en direcció a Les Franqueses del Vallès i un únic carril en direcció a Santa Eulàlia de Ronçana. I mentre es treballi al costat sud de la ronda, la circulació es desviarà de la mateixa manera cap als dos carrils nord.

 

Darrera actualització: 14.05.2024 | 14:06