Agenda

 • foto Exposició "Accions" 20-01-2023

  Fotografies de JOSEPH (Josep Hospital)

 • Una casa lluny del mar Activitats a la biblioteca: Club de lectura amb Pilar Codony 22-03-2023

  Trobada del Club de Lectura per comentar el llibre "Distòcia", de Pilar Codony. En aquesta ocasió ens visita l’autora del llibre.

 • Jornada d'estudi d'arqueologia prehistòrica Jornada d'estudi d'arqueologia prehistòrica 25-03-2023

  Aquest dissabte, 25 de març, tindrà lloc la jornada anomenada “Hàbitat a l’aire lliure al neolític antic i mitjà a Catalunya: nous elements per a una síntesi”. La sessió es realitzarà a El Campanar a partir de les 8.30 hores i fins a les 19 hores.

 • Kl'AA Música Familiar:" Kl'aa, la teva cançó" d'Inspira Teatre 25-03-2023

  Poc a poc surto del niu: on soc? Qui soc? Amb cada so i amb cada pas em vaig fent més jo, em vaig construint i alhora puc mirar-te més a tu i als altres. Amb la brúixola de la curiositat em vaig allunyant de casa per descobrir nous indrets, noves aventures i fer el meu camí, la meva cançó. La cançó que em fa ser qui soc.

  KL’AA significa cantar en llengua hadzabe. A la Gran Falla del Rift, a l’Àfrica Oriental, s’han trobat les restes paleontològiques i arqueològiques del homínids més antics. Anem a l’origen de la comunicació humana.

  L’espectacle es va construint gràcies als sons que emet un nadó per comunicar-se. Posa de manifest la veu com a fonament de la presència humana, com a vehicle de la identitat. A partir d’aquí sorgeix la música. Una música molt propera a ells, sense text, amb algunes paraules properes al seu llenguatge. Tot acompanyat de gest i moviment, que fa que encara en capti més la seva atenció.

  TOT EL QUE VOLS SABER I VENDA D'ENTRADES

 • La Festa Jove La Festa Jove 01-04-2023

  Activitat organitzada per la colla Gegantera de Canovelles amb DJ Lopju, DJ Martinez i DJ Dennis Iuda. Festa per majors de 16 anys (2007). Imprescindible portar DNI i entrada (preu: 2€). 

 • Gòspel Música Gòspel: The Gospelizers: energia! 15-04-2023

  Més d’una vintena de veus vibren durant més d'una hora amb un variat repertori de música espiritual afroamericana en tots els seus estils: tradicional, contemporània, urban gospel, gospel funk...

  Bones vibracions, energia a dojo i qualitat vocal indiscutible, tant del cor com dels/les solistes. Espectacular cor de música gòspel de La Garriga, a punt per transmetre un torrent d'energia a tot el món amb temes del gospel més contemporani i innovador.

  TOT EL QUE VOLS SABER I VENDA D'ENTRADES

 • Univers Teatre: "Oh, Univers" a càrrec del grup de Teatre l'Aplec 16-04-2023

  Després d'uns quants anys d'aturada... torna el grup de Teatre l'Aplec amb una producció de creació pròpia. No et perdis el seu esperat retorn al Teatre Auditori de Can Palots de Canovelles.

 • Speer Teatre: " Speer", amb Pep Munné i Xavier Ripoll 21-04-2023

  Basada en la figura d’Albert Speer, l’arquitecte i ministre de Hitler destinat a succeir-lo, és una comèdia amarga d’intriga política perseguida per la polèmica. Creada el 1998 l’obra té un rerefons històric i ficció que posa a Europa davant del mirall. Una oportunitat per reflexionar sobre el poder, la barbàrie, la visió i la revisió de la història recent que es va entrellaçant amb una trama d’equívocs i enganys.

  Després de sortir de la presó, Albert Speer rep un historiador funcionari de la República Democràtica Alemanya en el seu antic despatx. Un edifici en obres per reforma, on Speer havia desenvolupat el projecte de remodelació de Berlín, rebatejada Germania, com a capital del Reich, per a després d’una victòria del nazisme que no es va produir. És un despatx on havia passat llargues hores amb Hitler planificant tots els detalls d’aquesta megalòpolis.

  TOT EL QUE VOLS SABER I VENDA D'ENTRADES

 • Ada Teatre Musical Familiar:" La motxilla de l'Ada", de Teatre al Detall 22-04-2023

  Una proposta poètica i sincera que ens parla sobre la identitat de gènere, perquè allò de "nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble..." ha de canviar definitivament. L'Ada té ganes de jugar, per això es troba amb la seva millor amiga i el seu millor amic... i juguen. Lliure d'etiquetes, sense preocupar-se d'aquests calaixos en els quals la societat la força a entrar, l’Ada s'allibera d'aquesta pesada motxilla que la vol atrapada en el que se suposa que ha de ser un nen o una nena i, per fi, troba el seu lloc.

  És un espectacle transformador que reflexiona sobre les etiquetes que maneja la societat. Sempre costa ser acceptat quan formes part d’una minoria. La mateixa societat fa difícil la seva visualització, tot i que formin part d’ella. L’Ada, com totes les persones d’aquest món, es mereix ser escoltada i respectada sent com és, perquè forma part d’un món ple de diversitat.

  TOT EL QUE VOLS SABER I VENDA D'ENTRADES

 • Abdicació Teatre: " L'Abdicació", monòleg d’Albert de la Torre 12-05-2023

  Una persona es lleva de bon matí amb les seves cabòries, consulta llibres i no sabem ben bé què li passa, fins que rep una trucada telefònica. Ens assabentem que ha de fer un discurs, que és el rei i que, com cada any pel dia del seu aniversari, ha de fer una al·locució per a la població. 

  L’abdicació és un monòleg d’Albert de la Torre sobre la fi del paradigma social de convivència en el qual s’ha basat la política i la pau europea des de la fi de la II Guerra Mundial.

  TOT EL QUE VOLS SABER I VENDA D'ENTRADES

 • Bones Teatre: " Les bones intencions" amb Míriam Iscla i Joan Negrié 27-05-2023

  A la Paula i a en Pere les coses mai no els han sortit com esperaven. La Paula, mare soltera, sense recursos econòmics, ha trobat en el tràfic de pastilles i en alguns robatoris sense importància la manera de sobreviure en un món cada vegada més salvatge. En Pere, per la seva banda, un empresari amb cert èxit, només sap relacionar-se de manera nociva amb les seves parelles, i ell sempre n’és el responsable, per controlador, per gelós, per obsessiu...

  TOT EL QUE VOLS SABER I VENDA D'ENTRADES

Darrera actualització: 06.11.2019 | 09:59
Darrera actualització: 06.11.2019 | 09:59