Avisos

 • Fins al 15 de març: Període per regularitzar, actualitzar, modificar i/o donar d'alta guals al polígon de Can Castells 14 de febrer de 2020

  Properament es duran a terme les tasques de senyalització horitzontal del polígon industrial de Can Castells, una actuació que es realitzarà un cop acabats els treballs de millora de l'asfaltat i accessibilitat a la zona. Aquesta actuació, que consisteix a pintar adequadament la calçada per tal de senyalitzar els carrils i les places d'aparcament, també servirà per senyalitzar degudament els guals de la zona.

  És per això que cal regularitzar, actualitzar, modificar i/o donar d'alta els guals que pertoqui. Els interessats cal que comuniquin la seva situació a l'Ajuntament abans del 15 de març del 2020.

  En cas de no contactar amb l'Ajuntament, s'entendrà que no necessiten gual a l'entrada de la seva empresa i, per tant, es procedirà a executar la senyalització horitzontal pertinent.

  Des del consistori, es farà tot el possible per tal de facilitar i interrompre el menys possible l'activitat de les naus que es puguin veure afectades per aquesta actuació.

   

   

Darrera actualització: 13.07.2016 | 13:10
Darrera actualització: 13.07.2016 | 13:10