Notícies

 • Policia Local S’incorporen 13 agents al cos de la Policia de Canovelles 17 de juny de 2021

  Aquest dijous 17 de juny han pres possessió del seu càrrec un total de 9 agents de policia amb caràcter interí i, durant les properes setmanes, s’incorporaran 4 agents més. Les incorporacions serviran per mantenir un servei correcte durant el període de vacances i, a partir del mes de setembre, incrementar el nombre d’efectius.

 • Lliurament del Premis Maria Lluïsa Prat i Empresa Educa Lliurats els premis M. Lluïsa Prat i els reconeixements del programa Empresa Educa 16 de juny de 2021

  Aquest dimarts s’han lliurat, al Teatre Auditori Can Palots, els premis literaris i de recerca M. Lluïsa Prat, uns guardons en reconeixement a l’esforç i la creativitat de l’alumnat de les escoles de Canovelles. A més, també s’ha realitzat el reconeixement als alumnes i a les empreses que han participat en el programa Empresa Educa.

 • semca El Servei de Mediació de Canovelles torna a atendre de manera presencial 16 de juny de 2021

  L’horari d’atenció del Servei de Mediació de Canovelles (SEMCA) és els dilluns, dimarts i dimecres, de 9 a 17 hores a la segona planta de la Biblioteca Frederica Montseny. Cal tenir en compte que per ser atès al servei cal demanar cita prèvia.

 • Visita institucional a la Domus d'Olivet Visita institucional a la Domus d’Olivet 15 de juny de 2021

  L’arqueòloga territorial del Vallès Oriental de la Generalitat de Catalunya, la propietària de la Domus d’Olivet i representants del consistori han fet una visita a la Domus d’Olivet per explicar els projectes de conservació de l’espai, entre els quals s’inclou declarar-lo com a Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN).

 • beca menjador Ja es poden sol·licitar els ajuts de menjador per al curs 2021-2022 15 de juny de 2021

  A partir d’aquest dimarts 15 de juny i fins al 12 de juliol es poden presentar les sol·licituds. Per fer-ho cal descarregar el document adjunt, omplir-lo i demanar cita prèvia als Serveis Socials de l’Ajuntament de Canovelles per fer el tràmit.

 • cartell Canovelles engega el cicle musical Emergents 14 de juny de 2021

  El Teatre Auditori Can Palots acull, durant el mes de juliol, la programació artística Emergents, un cicle de concerts que pretén donar veu i espai al talent local. Així, els tres primers dijous i divendres de juliol, a partir de les 21.30 hores, es podrà gaudir de diferents estils musicals de la mà d’artistes de proximitat. L’entrada és gratuïta.

 • mesures 14 de juny Mesures per a la contenció de la covid-19 a partir del 14 de juny 14 de juny de 2021

  Aquest dilluns, 14 de juny, entra en vigor una nova flexibilització de les mesures per a la contenció de la pandèmia de la covid-19. S’apliquen canvis pel que fa als equipaments i instal·lacions esportives i es permeten les festes de final de curs i les graduacions d’alumnes no universitaris.

 • desempat escola bressol El número de desempat per a les preinscripcions a l’escola bressol municipal Marta Mata és el 31 11 de juny de 2021

  Aquest dijous s’ha realitzat el sorteig del número que, en cas d’empat, determinarà l’ordre d’inscripció a l’escola bressol municipal Marta Mata. El número resultant és el 31.

 • Escenari de la plaça de la Joventut, inici de la demolició del mur L’escenari de la plaça de la Joventut es transforma i s’adequa a les necessitats actuals 10 de juny de 2021

  Canovelles arranja l’estructura en forma d’escenari situada a la plaça de la Joventut amb l’objectiu de disposar d’un escenari segur i apte per a fer activitats orientades a qualsevol punt de la plaça. Així el canvi més destacat, serà la demolició de la paret de fons.

 • expo llibertat conscient L’exposició 'Teresa Juvé. La llibertat conscient' arriba a la Biblioteca Frederica Montseny 10 de juny de 2021

  La mostra es podrà veure de l’11 de juny al 2 de juliol. A més, la biblioteca ha programat diverses activitats per aquest mes de juny entre les quals destaquen una activitat per aprendre a fer sabó natural i un taller en homenatge a Eric Carle.

 • Inscripció CFA El 21 de juny comença la preinscripció al Centre de Formació d’Adults de Canovelles 9 de juny de 2021

  El període de preinscripció és del 21 al 29 de juny, tot i que durant tot el mes de juny es realitza orientació i informació sobre els diferents cursos, sempre amb cita prèvia.

 • Escudella de la Domus d'Olivet Canovelles reelabora l’escudella de la Domus d’Olivet 9 de juny de 2021

  L’Ajuntament de Canovelles ha reelaborat la reproducció de l’escudella de la Domus d’Olivet per convertir-la en el regal institucional del consistori. Carles Vives i Roser Nadal han estat els encarregats de fer les peces mentre que l’empresa canovellina Smurffit Kappa ha elaborat de manera altruista la capsa que contindrà aquestes peces.

 • Imatge virtual de la reforma de l'Ajuntament de Canovelles, vista exterior En marxa les obres de reforma de l’Ajuntament de Canovelles 9 de juny de 2021

  Les obres de reforma de l’Ajuntament de Canovelles segueixen el calendari previst per fer de l’actual edifici un espai adequat a la normativa vigent, accessible, i còmode per al ciutadà i als treballadors.

 • Llum Informació de l’OMIC sobre la nova factura de la llum: Com ens afecta? 8 de juny de 2021

  L'1 de juny del 2021 es va implementar una nova tarifa de la llum. Aquest canvi en la normativa estatal té com a conseqüència la unificació de totes les tarifes el mercat regulat en una única tarifa per a tots els consumidors.

 • Artmov 2021 L’11 i 12 de juny se celebra el Festival ArtMov 2021 8 de juny de 2021

  El Teatre Auditori Can Palots acull aquest divendres i dissabte 11 i 12 de juny el Festival ArtMov 2021. La cita arriba després que l’organització posposés la passada edició, prevista pel novembre de l’any passat, i compta amb un programa on s’inclou cinema, poesia, música i una taula rodona sobre l’art i les presons.

 • el local Servei de suport a l’estudi pels alumnes d’ESO 8 de juny de 2021

  Des d’aquest dilluns i fins al 2 de juliol, l’aula d’estudi d’El Local ofereix un servei de suport a l’estudi dirigit als alumnes d’ESO que han de fer exàmens o recuperacions durant aquest període.

 • reciclos Nou projecte col·lectiu a RECICLOS en benefici de Betesda 7 de juny de 2021

  Després d’assolir el nombre necessari de punt per instal·lar aparcaments de bicicletes als centres educatius de Canovelles, arriba un projecte solidari en favor del banc d’aliments de Betesda. Els ciutadans poden aportar RECICLOS a aquesta iniciativa fins al 31 de juliol.

 • mesures 7 de juny Noves mesures per a la contenció de la covid-19 a partir del 7 de juny 7 de juny de 2021

  Aquest divendres, 7 de juny, entra en vigor una nova flexibilització de les mesures per a la contenció de la pandèmia de la covid-19. S’apliquen canvis en els aforaments a congressos, actes religiosos o assemblees. També es permeten festes majors i actes de graduació.

 • Mesures 4 de juny Noves mesures per a la contenció de la covid-19 4 de juny de 2021

  Aquest divendres, 4 de juny, han entrat en vigor noves mesures per a la contenció de la pandèmia de la covid-19. Es preveuen alguns canvis en àmbits com l’horari de restauració i cultura i l’aforament de comerç i grans esdeveniments, entre altres.

 • Xerrada etiquetatge Saps què signifiquen les etiquetes dels aliments? 3 de juny de 2021

  El proper 8 de juny a les 17 hores s’ha programat una xerrada online sobre l’etiquetatge dels envasos i com reciclar correctament per reduir la nostra petjada ecològica. La xerrada és gratuïta i només cas confirmar l’assistència a través del correu de l’OMIC.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49