Notícies

 • alimentació infantil Ajuts extraordinaris per garantir l’alimentació a un total de 31 famílies amb infants a càrrec 7 d'abril de 2020

  Un total de 31 famílies de Canovelles, ateses per REIR (Recursos Educatius per la Infància en Risc) en coordinació amb els serveis socials de l’Ajuntament de Canovelles, rebran un ajut econòmic extraordinari per garantir l’alimentació dels infants durant l’estat d’alarma. Es tracta d’un recurs econòmic emmarcat dins el programa CaixaProinfància de “la Caixa” que pretén pal·liar els efectes que està tenint de la pandèmia del coronavirus sobre els infants més vulnerables.

 • covid Recull de mesures econòmiques per les empreses i autònoms 6 d'abril de 2020

  Arran de la situació d’excepcionalitat de l’estat d’alarma i l’afectació d’aquesta a empreses i autònoms, compartim un document amb la informació que aquests dies s’ha anat publicant. Així, als documents adjunts trobareu informació relacionada amb la normativa aprovada en relació a les mesures econòmiques per a les empreses i autònoms. El resum inclou algunes de les mesures econòmiques que la Generalitat, el Gobierno de España i l’Ajuntament de Canovelles han posat en marxa.

 • Fanals solars Can Quana S’han instal·lat dos fanals solars al barri de Sanaüja 6 d'abril de 2020

  Canovelles ha instal·lat, al barri de Sanaüja, dos fanals que s’alimenten gràcies a panells solars. L’actuació pretén donar resposta a la necessitat dels veïns de la zona, que fins ara havien d’anar a llençar les escombraries a les fosques. A més, suposa un pas més en el camí cap a l’ús d’energies sostenibles.

 • casal dissabtes Les famílies que participen en el projecte d’acompanyament familiar dels dissabtes continuaran fent sessions des de casa 3 d'abril de 2020

  Els 22 infants que participen en el projecte d’acompanyament familiar, que es realitza els dissabtes a La Quitxalla, continuaran gaudint d’aquest suport des de casa. Està previst que, durant les properes setmanes, es realitzin sessions virtuals a través de les quals es faran tallers i es facilitaran recursos i activitats per poder fer al llarg de la setmana.

 • mascaretes Les mascaretes confeccionades per les cosidores voluntàries es troben al comerç local de Canovelles 3 d'abril de 2020

  Les mascaretes confeccionades per les cosidores voluntàries de Canovelles es distribueixen als establiments que resten oberts al municipi. Així, les persones que en necessitin les podran aconseguir, prioritàriament els dilluns i els divendres, al comerç local. Recordem que les mascaretes NO es repartiran al Centre Cultural i es demana a la població no anar a l’equipament per tal de protegir els voluntaris/es, que estan cosint o distribuint material de protecció a la resta de la població.

 • teleassistencia Canovelles dona accés temporal al Servei Local de Teleassistència a prop de 60 persones grans 2 d'abril de 2020

  Amb motiu del confinament i de la situació provocada pel coronavirus, l’Ajuntament de Canovelles ha sol·licitat l’alta temporal del Servei Local de Teleassistència per a prop d’una seixantena de persones majors de 75 anys que viuen soles o que es troben en situació de dependència. Amb aquestes altes, ja són prop de 500 persones les que poden gaudir del servei de teleassistència per a persones grans de Canovelles.

 • Carles Grinyó Carles Grinyó i Mo, nou inspector de la Policia Local de Canovelles 2 d'abril de 2020

  Des d’aquest dimecres 1 d’abril, la Policia Local de Canovelles compta amb un nou inspector, Carles Grinyó i Mo, llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i docent a l’Escola de Policia de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Grinyó substituirà l’inspector Josep Balmes, que es jubilarà d’aquí a unes setmanes.

 • borsa desactivada Es desactiva temporalment la borsa de voluntariat 1 d'abril de 2020

  L’Ajuntament de Canovelles vol agrair profundament la gran quantitat de persones que s’han inscrit a la borsa de voluntariat, que ja compta amb gairebé 70 persones. De la mateixa manera, vol posar de relleu que, un cop més, la població de Canovelles ha demostrat la seva solidaritat i qualitat humana davant d’una situació molt complicada, com és la pandèmia del coronavirus. Agraint constantment aquesta col·laboració, i després de valorar que la borsa és suficientment gran com per donar resposta davant qualsevol situació que pugui sorgir, s’ha decidit desactivar temporalment el formulari d’inscripció. No obstant això, el formulari es tornaria a activar si es considerés necessari.

 • covid Canovelles estableix un nou calendari fiscal per ampliar els terminis de pagament d’impostos i taxes 1 d'abril de 2020

  Amb l’objectiu de mitigar els efectes econòmics provocats per la pandèmia del coronavirus, l’Ajuntament de Canovelles ha establert un nou calendari fiscal en què s’amplien els terminis de pagament d’impostos i taxes municipal. Amb aquesta mesura, el consistori pretén oferir a famílies i empreses un marge de temps prou ampli per poder fer front a aquestes despeses.

 • Voluntaris al Centre Cultural Canovelles es converteix en el centre logístic de coronavirusmakers.org al Vallès Oriental i Maresme 1 d'abril de 2020

  El Centre Cultural de Canovelles s’ha convertit, des del passat dijous, en el magatzem del material per muntar i distribuir les pantalles 3D ja fetes que estan confeccionant els integrants de coronavirusmakers.org al Vallès Oriental i al Maresme. Es tracta d’una xarxa de voluntaris que disposen d’impressores 3D i que produeixen més de 300 viseres al dia de manera desinteressada.

 • no t'angoixis Canovelles habilita un telèfon a través del qual s’ofereix acompanyament emocional 31 de març de 2020

  L’Ajuntament de Canovelles ha habilitat el telèfon 93 840 27 95 per tal d’oferir acompanyament emocional a aquelles persones que ho puguin necessitar, especialment als joves que durant aquests pateixin malestar emocional. El telèfon, que estarà actiu de dilluns a divendres en l’horari de 10 a 13 hores, està adreçat a aquelles persones que se sentin tristes, o que pateixin por o angoixa.

 • establiments oberts El petit comerç de Canovelles segueix donant servei durant l’estat d’alarma 31 de març de 2020

  L'Ajuntament de Canovelles ha elaborat un llistat per donar a conèixer tots aquells comerços del municipi que, durant l’estat d’alarma, continuen oberts i garanteixen els productes i serveis de primera necessitat als veïns i veïnes de Canovelles.

 • passaho be acasa El Servei Municipal d’Educació fa propostes per a les famílies amb infants a càrrec 30 de març de 2020

  Neix el projecte “Passa-t’ho bé a casa”, una iniciativa emmarcada dins el programa Canovelles Ciutat Educadora i que, a través d’un bloc anomenat de la mateixa manera,  aplega diferents propostes educatives i d’entreteniment per poder dur a terme durant aquests dies. L’objectiu és donar suport a totes les famílies que es troben confinades amb infants a càrrec, així com fer arribar tota la informació necessària per passar el confinament d’una forma positiva i enriquidora, compartint continguts i recursos que els puguin ser útils.

 • llarestrelles Neix Canovelles Llar d’Estrelles, un festival cultural des de casa per fer més lleugers els dies de confinament 30 de març de 2020

  L’Ajuntament de Canovelles ha impulsat la creació d’una programació cultural i d’entreteniment que inclou música, literatura, poesia, pintura, dansa i esport. Es tracta d’una iniciativa col·laborativa, on participen entitats del municipi i persones a títol individual que aporten tota mena continguts. La plataforma de difusió d’aquesta programació és el perfil d’Instagram @canovellesdesdecasa,un compte creat ara fa dues setmanes amb l’objectiu de fer xarxa i oferir opcions d’entreteniment a la ciutadania.

 • covid A partir de dilluns, l’OAC restarà tancada al públic i atendrà a la ciutadania a través de mitjans electrònics 29 de març de 2020

  A partir del dilluns 30 de març, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) restarà tancada al públic. L’atenció es realitzarà, de 9 a 15 hores, a través del telèfon del servei, el 93 846 45 55; mitjançant el correu electrònic cnvl.oac@canovelles.cat;o mitjançant la seu electrònica.

 • policia La Policia Local de Canovelles ha realitzat 52 denúncies durant els primers 13 dies de confinament 27 de març de 2020

  Durant aquests dies, el cos de la Policia Local de Canovelles està realitzant una tasca imprescindible vetllant pel compliment de les mesures derivades del confinament i la declaració de l’estat d’alarma. Concretament, fins aquest divendres, dia 27 de març, la policia ja ha realitzat un total de 52 denúncies, 4 a establiments i 48 a vianants.

 • cumple La Policia Local de Canovelles s’ofereix per felicitar, des del cotxe-patrulla, els nens i nenes que fan anys 27 de març de 2020

  La Policia Local de Canovelles se suma a la iniciativa que ja han emprès policies locals d’altres municipis per tal de felicitar aquells infants que fan anys durant aquests dies de confinament. Així, a petició de les famílies, els agents s’ofereixen a passar per sorpresa pel carrer de l’infant en qüestió i felicitar-lo des del cotxe-patrulla.

 • mercat El mercat dels diumenges continuarà suspès mentre s’allargui el confinament 27 de març de 2020

  L’Ajuntament de Canovelles ha decidit mantenir la suspensió del mercat del diumenge mentre es mantingui la situació de confinament i no es puguin garantir les mesures de seguretat i de prevenció adequades.

 • covid Dades sobre les persones afectades pel coronavirus a Canovelles i al Vallès Oriental 26 de març de 2020

  Segons la informació oficial facilitada al consistori, actualment hi ha 18 casos positius de coronavirus i cal lamentar la mort de 2 persones. En l’àmbit comarcal, hi ha 222 persones contagiades i 42 persones han perdut la vida.

 • COVID L’oficina de l’ORGT a Canovelles romandrà tancada fins a nou avís 26 de març de 2020

  D’acord amb l’estat d’alarma decretat pel govern de l’estat, i en aplicació de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputació de Barcelona, davant la situació generada per l'evolució del coronavirus covid-19,  i  amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la malaltia,  les instal·lacions de l’organisme de gestió tributària  (oficines centrals i territorials i punts d'informació),  romandran tancades mentre duri aquesta situació excepcional.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49