Notícies

 • Esplai de Canovelles Canovelles comptarà amb un esplai de dissabte a partir del mes de febrer 21 de gener de 2022

  L’esplai de Canovelles, que es durà a terme els dissabtes de 10 a 13 hores a l’escola Joan Miró, està destinat a infants de 6 a 12 anys. L’activitat començarà el 5 de febrer i les inscripcions ja estan obertes a l’espai web de Tropezando con suerte, l’associació organitzadora. 

 • ROJ Canovelles El programa Referent d’Ocupació Juvenil continua un any més 20 de gener de 2022

  Durant aquest 2022 es dona continuïtat al Referent d’ocupació Juvenil, el programa d’assessorament laboral i formatiu per a joves d’entre 16 i 29 anys. Podeu contactar amb el servei, que és gratuït, a través del telèfon 93 840 21 35 i 673 525 476, mitjançant l’Instagram @rojcanovelleso enviant un correu a ocupaciojuvenil@canovelles.cat.

 • Avorrir-se Espectacle de L'Estaquirot Teatre a Can Palots 17 de gener de 2022

  L'aventura d'avorrir-se arribarà el proper dissabte, 22 de gener,a les 6 de la tarda 

 • Ceremonia L'exposició de Juan Navarro es posposa fins al 21 de gener 14 de gener de 2022

  La mostra de pintura del canovellí Juan Navarro, que estava previst que es pogués visitar a partir d'aquest divendres a la sala Arimany de Can Palots, s'ajorna. Finalment, es podrà veure del 21 de gener al 5 de març en l'horari d'obertura de l'espai: de dilluns a dijous de 16 a 21 hores, divendres de 16 a 19 hores i caps de setmana amb activitat al teatre.

 • Noves finestres instal·lades a l'aula d'estudi Canvi de finestres per millorar la seguretat i l’aïllament a El Local 13 de gener de 2022

  L’objectiu de la substitució de les finestres és adequar l’edifici a la normativa vigent i millorar l’aïllament acústic i la climatització de l’espai, la qual cosa també suposarà un estalvi energètic a l’edifici.

 • Festa de Sant Antoni Abat La celebració de Sant Antoni s’ajorna al 12 de març 12 de gener de 2022

  Davant la situació sanitària i les restriccions vigents, la Comissió de Sant Antoni Abat ha decidit ajornar la passada dels Tres Tombs, que enguany servirà per celebrar el 60è aniversari de l’entitat i que inicialment estava prevista per al 22 de gener. Finalment, les activitats es realitzaran el 12 de març.

 • Billy Vine al Teatre Victòria a veure Billy Elliot 12 de gener de 2022

  Can Palots ofereix una sortida al Teatre Victòria, de Barcelona, per veure el musical Billy Elliot. Últimes places disponibles! Les reserves es poden fer fins al 28 de gener. 

 • FLAMINGO Clownic porta Hotel Flamingo a Can Palots 11 de gener de 2022

  El divertit espectacle es farà el proper divendres, 14 de gener, a les 8 del vespre.

 • Ceremonia Juan Navarro exposa a la Sala Arimany de Can Palots 10 de gener de 2022

  L'exposició es podrà veure del 14 de gener al 27 de febrer en l'horari d'obertura de l'espai: de dilluns a dijous de 16 a 21 hores, divendres de 16 a 19 hores i caps de setmana amb activitat al teatre.

 • Imatge de la cavalcada del 5 de gener de 2021 Torna la Cavalcada de Reis a Canovelles! 4 de gener de 2022

  El 5 de gener, com cada any, està previst que Ses Majestats els Reis d’Orient arribin a Canovelles per tal de saludar tots els infants i repartir, de matinada, els regals a totes les cases. Donada la situació actual, a la cavalcada només hi participaran les carrosses dels reis Melcior, Gaspar i Baltasar, i no es llençaran caramels.

 • Home dels nassos L’Home dels Nassos visita Canovelles 30 de desembre de 2021

  Divendres, 31 de desembre, quan sortiu de casa haureu d’obrir bé els ulls si voleu veure un dels personatges nadalencs més misteriosos, l’Home dels Nassos, que té tants nassos com dies té l’any.

 • Parc de Nadal Digues adeu a l’avorriment amb el Parc de Nadal! 28 de desembre de 2021

  Els dies 29 i 30 de desembre, la pista polivalent tornarà a acollir el Parc de Nadal, un espai d’activitats lúdiques per amenitzar les vacances escolars organitzat pel Servei d’Infància i Joventut. Cada matí d’11 a 13 h, i cada tarda de 15 a 18 h, hi trobareu jocs, tallers i espectacles per no avorrir-vos ni un minut.

 • Nadal jove El Local celebra el Nadal Jove 27 de desembre de 2021

  Del 27 al 30 de desembre El Local obre cada tarda les seves portes per acollir propostes de lleure per a joves de 12 a 17 anys.

 • Pastorets El duel entre el bé i el mal torna a Can Palots 26 de desembre de 2021

  Per 27è any consecutiu, el grup Pastorets de Canovelles de la Comissió Sant Antoni Abat porta la dramatúrgia catalana nadalenca més emblemàtica dalt de l’escenari. Aquest Nadal, l’obra es representarà el dia de Sant Esteve, 26 de desembre, i els dies 2 i 8 de gener a les 19 h al Teatre Auditori Can Palots.

 • Aquí no llencem res Els dies 27 i 28 la campanya “Aquí no llencem res!” arriba a Canovelles 24 de desembre de 2021

  Els dies 27 i 28 de desembre un equip d’informadors recorreran diferents establiments i carrers de Canovelles per realitzar enquestes i informar els ciutadans sobre com poden contribuir a augmentar l’índex de reciclatge. A més, repartiran material per facilitar la separació de residus.

 • Cruïlla elevada del carrer del Molí de la Sal amb carrer del Pi Continuen les millores d’asfaltat i accessibilitat al nucli urbà de Canovelles 23 de desembre de 2021

  Aquesta setmana s’han realitzat els treballs per arranjar l’asfalt i l’accessibilitat de diversos carrers, cruïlles i passos de vianants del nucli urbà de Canovelles. Les actuacions corresponen a la tercera fase dels treballs d’arranjament del nucli urbà de Canovelles.

 • Carta als reis Ja heu fet la carta als Reis Mags? Aconseguiu la carta dels desitjos de Canovelles online o en paper! 22 de desembre de 2021

  Als documents adjunts, us podeu descarregar la carta de Canovelles en blanc per escriure les vostres peticions a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. També la podeu aconseguir, en paper, si visiteu el Carter Reial, que ja ha arribat al nostre municipi.

 • Sespesa la festa de Cap d'Any Se suspèn la festa de Cap d’Any al pavelló Tagamanent 21 de desembre de 2021

  Davant la situació sanitària, l’increment de casos i les noves restriccions que es preveu que entrin en vigor el dia 24 de desembre, se suspèn la festa de Cap d’Any al pavelló Tagamanent.

 • OAC al carrer de Sant Jordi, 46 Ja podeu sol·licitar cita per ser atesos a l’OAC de manera online 21 de desembre de 2021

  Ja podeu demanar cita per ser atesos a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) a través d’aquest enllaç. El nou espai permet a l’usuari sol·licitar una cita en qualsevol moment del dia i indicar el tipus de tràmit que vol realitzar.

 • Font pública Tancament de les fonts públiques per evitar avaries 17 de desembre de 2021

  Durant aquests dies s’estan tancant les més de 50 fonts públiques que hi ha al municipi per tal d’evitar possibles avaries a causa de la congelació de les canonades i aixetes.

Darrera actualització: 25.10.2021 | 12:23
Darrera actualització: 25.10.2021 | 12:23