Trobada networking a Can Palots

Dilluns, 12 de novembre de 2018 a les 10:40

El passat dimarts 6 de novembre va tenir lloc, al Teatre Auditori Can Palots, una trobada networking entre empresaris i comerciants de Canovelles. 

La presentació de la formació va ser a càrrec del sr. Emilio Cordero, Alcalde de Canovelles, acompanyat de Noèlia Lavado, regidora d'Economia i Hisenda i Dinamització econòmica i Ocupació, i de Yolanda Sánchez, regidora de Benestar Social i Igualtat d'oportunitats.

En Santi Rius, ponent i formador de la Diputació de Barcelona, va ser l'encarregat de dinamitzar l'esdeveniment "Fem xarxa per vendre més". El networking, paraula que s'utilitza quotidianament en l'àmbit professional i que fa referència a esdeveniments, tant de caràcter formal com informal, part amb l'objectiu de construir una xarxa de contactes que ajudin a generar oportunitats tant de negoci com laborals.

Van ser tretze assistents pertanyents a onze empreses i comerços de Canovelles, els qui van voler profitar d'aquesta jornada de formació: Big Mat Garro, Llum negre SL, Arti i Dolç, SVI Consultors, Viver de Bell Lloc, Multiboxes SL, Paper idea, Perception Tecnologies, Eureka, Vibranding i Pensión Galicia.

L'actitud i la forma d'afrontar les coses a la vida i l'emoció que posem a l'hora de negociar o de parlar amb algú altre seran decisius per aconseguir o no els nostres objectius. En Santi demanava als assistents que procurin emocionar sempre en el moment de fer un negoci o vendre un producte, perquè el que cadascú transmet és determinant en aquesta operació.

Darrera actualització: 12.11.2018 | 10:41