Avui Canovelles

 • Portada Avui Canovelles n.102 12 de desembre de 2017 Avui Canovelles n.102

  L'edició número 102 arriba carregada d'activitats nadalenques pensades per gaudir en família d'aquests dies de festa! Destaca l'especial central amb la programació de Nadal a Canovelles, els principals actes d'aquests dies (parc infantil de Nadal, Els Pastorets, la Cavalcada de Reis, les activitats als carrers comercials, etc.), així com una pàgina dedicada a gent del poble, que ens expliquen com viuran ells aquest Nadal i quines festes celebren amb més il·lusió. A més, l'Avui Canovelles obre l'edició amb la notícia sobre la creació del Pla Director de Patrimoni Cultural de Canovelles i la recent impulsada campanya contra el Top Manta. També s'han reservat dues pàgines per temes culturals (nova programació del Teatre Auditori Can Palots, properes activitats del Centre Cultural i la Biblioteca), dues pàgines més per temes esportius i dues, per temes relacionats amb Serveis a les Persones. L'entrevista de la contraportada està dedicada al jove pilot de Canovelles, Ivan Pareras, donat l'èxit aconseguit al Campionat estatal de Resistència. 

 • Portada n. 101 31 d'octubre de 2017 Avui Canovelles n.101

  La nova edició de l'Avui Canovelles destaca a portada la congelació dels impostos, tributs i taxes per al 2018 i el veredicte de la V Ruta de la Tapa. A l'interior, compta amb un monogràfic al col·lectiu EINA, que enguany compleix 25 anys, i una pàgina dedicada al Teatre Auditori Can Palots, que ha encetat amb força la nova programació de tardor amb espectacles per a tots els gustos i edats! La publicació recull també les últimes festes celebrades a Canovelles per les entitats, així com dues pàgines destinades a temes de Serveis a les persones, com són, la commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants o la Jornada contra el Càncer de Mama. S'acaba d'arrodonir amb notícies sobre educació, esports i promoció econòmica, així com les habituals pàgines d'opinió amb els escrits dels grups polítics. La contraportada, aquesta vegada, la protagonitzen dues de les mestres en actiu més antigues de les escoles bressol, que ens expliquen com ha canviat a Canovelles l'educació de 0 a 3 anys al llarg d'aquests últims 40 anys. 

 • Portada de l'Avui Canovelles n.100 12 de juliol de 2017 Avui Canovelles n.100

  L'Avui Canovelles arriba al centenar d'edicions i ho fa amb l'especial de Festa Major 2017 que, com cada any, inclou tota la programació d'enguany (a les pàgines centrals), les activitats prèvies a la festa, les propostes dividides per temes, entrevistes a joves protagonistes de la festa i informació pràctica. 

   

 • Portada 99 14 de juny de 2017 Avui Canovelles n.99

  La nova edició de l'Avui Canovelles destaca a portada la incorporació del Teatre Auditori Can Palots al projecte comú d'Escena grAn, així com el Firautèntic i el Canovelles de 10 a 10, que se celebrarà el proper 30 de juny. A més, la publicació recull les festes de final de curs d'equipaments i escoles, així com un especial de civisme centrat en la Setmana de l'Energia. L'Avui Canovelles es completa amb les pàgines de societat, cultura, esports, promoció econòmica i opinió i la contraportada va dedicada, aquesta vegada, als joves d'Arkham Team, encarregats d'organitzar el gran torneig de videojocs de lluita ADFT, que tindrà lloc a Can Palots els propers 17 i 18 de juny. 

 • Portada de l'Avui Canovelles n.98 9 de maig de 2017 Avui Canovelles n.98

  De la nova edició de l'Avui Canovelles destaca l'inici de les obres de construcció de l'escola Els Quatre Vents, així com la celebració de l'Aplec i Sant Jordi al municipi. També s'inclou un monogràfic sobre civisme i dues pàgines dedicades a les últimes notícies esportives dels diferents clubs del poble. L'entrevista de la contraportada va dedicada al Club d'Escacs, que enguany celebra el seu 40è aniversari.

 • Portada Avui Canovelles n.97 28 de març de 2017 Avui Canovelles n.97

  Edició n.97 de l'Avui Canovelles amb especial de Carnaval, l'inici de les obres de l'escola Els Quatre Vents, la visita del president de la Generalitat,l'actualitat cultural, social i esportiva i tota l'agenda d'activitats fins primers de maig. 

 • Portada Avui Canovelles 96 15 de febrer de 2017 Avui Canovelles n.96

  L'edició n.96 de l'Avui Canovelles destaca l'aprovació dels pressupostos del 2017 i el primer pas d'anivellament dels terrenys per la futura escola Els Quatre Vents.

Darrera actualització: 09.06.2016 | 15:33
Darrera actualització: 09.06.2016 | 15:33