Avui Canovelles

 • Portada de l'Avui Canovelles n.100 12 de juliol de 2017 Avui Canovelles n.100

  L'Avui Canovelles arriba al centenar d'edicions i ho fa amb l'especial de Festa Major 2017 que, com cada any, inclou tota la programació d'enguany (a les pàgines centrals), les activitats prèvies a la festa, les propostes dividides per temes, entrevistes a joves protagonistes de la festa i informació pràctica. 

   

 • Portada 99 14 de juny de 2017 Avui Canovelles n.99

  La nova edició de l'Avui Canovelles destaca a portada la incorporació del Teatre Auditori Can Palots al projecte comú d'Escena grAn, així com el Firautèntic i el Canovelles de 10 a 10, que se celebrarà el proper 30 de juny. A més, la publicació recull les festes de final de curs d'equipaments i escoles, així com un especial de civisme centrat en la Setmana de l'Energia. L'Avui Canovelles es completa amb les pàgines de societat, cultura, esports, promoció econòmica i opinió i la contraportada va dedicada, aquesta vegada, als joves d'Arkham Team, encarregats d'organitzar el gran torneig de videojocs de lluita ADFT, que tindrà lloc a Can Palots els propers 17 i 18 de juny. 

 • Portada de l'Avui Canovelles n.98 9 de maig de 2017 Avui Canovelles n.98

  De la nova edició de l'Avui Canovelles destaca l'inici de les obres de construcció de l'escola Els Quatre Vents, així com la celebració de l'Aplec i Sant Jordi al municipi. També s'inclou un monogràfic sobre civisme i dues pàgines dedicades a les últimes notícies esportives dels diferents clubs del poble. L'entrevista de la contraportada va dedicada al Club d'Escacs, que enguany celebra el seu 40è aniversari.

 • Portada Avui Canovelles n.97 28 de març de 2017 Avui Canovelles n.97

  Edició n.97 de l'Avui Canovelles amb especial de Carnaval, l'inici de les obres de l'escola Els Quatre Vents, la visita del president de la Generalitat,l'actualitat cultural, social i esportiva i tota l'agenda d'activitats fins primers de maig. 

 • Portada Avui Canovelles 96 15 de febrer de 2017 Avui Canovelles n.96

  L'edició n.96 de l'Avui Canovelles destaca l'aprovació dels pressupostos del 2017 i el primer pas d'anivellament dels terrenys per la futura escola Els Quatre Vents.

 • Portada Avui Canovelles n.95 16 de desembre de 2016 Avui Canovelles n.95

  Arriba el Nadal i amb ell una programació amplia d’activitats per a tots els gustos i per a totes les edats a Canovelles! Sota el lema “Un Nadal amb estrella”, els diferents equipaments i associacions del poble oferiran durant aquestes festes activitats de tota mena, concursos, festes de Nadal, espectacles, Els Pastorets, la fira de Nadal, el Caga Tió, els Dies Gegants, les 24 h d’Esport Escolar i la cavalcada de Reis, entre moltes altres sorpreses i novetats!

  A més, l’edició destaca la presa de possessió del nou alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, que també respon a una entrevista personal a l’interior de la publicació. Així mateix, s’informa de l’actualitat en temes culturals, educatius, esportius i de serveis a les persones, deixant l’entrevista de la contraportada al jove Jordi López, que participarà a la propera Maroc Challenge, la raid solidària més participativa del Marroc.

 • Avui Canovelles n.94 18 d'octubre de 2016 Avui Canovelles n.94

  L'edició 94 destaca la renúncia a l'alcaldia de José Orive com a notícia principal de portada i és també el tema central de l'entrevista de la pàgina 3. El periòdic també dedica una pàgina a la celebració dels 10 anys del Teatre Auditori Can Palots i la contraportada a un dels joves amants del teatre que més vegades ha pujat dalt de l'escenari del Teatre Auditori, David Maqueda. A més, es descobreixen els guanyadors de la Ruta de la Tapa d'aquest any, s'explica els inicis de curs de les escoles, centres i equipaments culturals, com ara el Centre Cultural i el Casal Cívic, i es detallen les activitats i cursos impulsat des del SAE. El CEM Thalassa també té un espai a esports amb motiu dels seu 4rt aniversari, així com les darreres activitats de les entitats de Canovelles a la pàgina de societat, entre altres qüestions.

 • Avui Canovelles n.93 5 de juliol de 2016 Avui Canovelles n.93

  La nova edició del butlletí municipal Avui Canovelles compta amb el doble de pàgines i inclou l'especial de Festa Major 2016, amb un total de 12 pàgines centrals dedicades a les més de 80 activitats que se celebraran al municipi del 15 al 25 de juliol: activitats prèvies a la festa, activitats per a infants, el programa per als joves, els espectacles de la festa, les activitats esportives i una entrevista a la Colla Gegantera de Canovelles, que enguany celebra el seu 25è aniversari.

  A més, l'edició compta amb les pàgines habituals dedicades a dinamització econòmica, educació, cultura, serveis a les persones, joventut i tres pàgines dedicades a esports, amb notícies destacades com la gala als millors esportistes de la temporada, entre d'altres temes d'interés. La contraportada, com ja és habitual al juliol, està dedicada als pregoners de la Festa Major: l'escola Els Quatre Vents, que enguany celebren el seu 10è aniversari i volen oferir un pregó diferent, original i amb la participació de tota la comunitat educativa: alumnes, pares, mares, professors...

 • Avui Canovelles n.92 28 d'abril de 2016 Avui Canovelles n.92

  L'edició de maig destaca a portada la celebració de Sant Jordi i del 10è aniversari de l'escola Els Quatre Vents, així com la modificació del projecte de l'escola per mantenir i conservar les troballes arqueològiques de Ca l'Estrada 2. La contraportada, en canvi, té com a protagonista a la directora de l'Escola d'Adults de Canovelles, M. Teresa Jofre. A l'interior, l'edició fa un repàs per l'actualitat del municipi en tots els seus àmbits: social, cultural, educatiu, esportiu... Anuncia les properes fires i activitats comercials, com són el Firautèntic i el Canovelles de 10 a 10 i presenta la nova edició del Mercat Medieval, que tornarà a omplir de parades amb productes artesans i activitats tradicionals el casc antic. Can Palots presenta també dos dels plats forts de la temporada: el festival de curts i el festival de Microteatre i el Centre Cultural ens informa de les activitats de l'esperada festa de cloenda del curs. Les activitats d'estiu per a infants i joves i diversos èxits esportius dels clubs i esportistes de Canovelles acaben de completar un Avui Canovelles que caldrà tenir a mà durant el mesos de maig i juny per no perdre'ns cap activitat!

 • Avui Canovelles n.91 15 de març de 2016 Avui Canovelles n.91

  La portada de la 91a edició de l'Avui Canovelles destaca la propera celebració de l'Aplec a Canovelles i la sessió del POUM celebrada a Can Palots amb l'objectiu d'obrir el procés participatiu i de debat a la ciutadania per decidir el futur urbanístic del municipi.A l'interior, l'edició informa, entre d'altres temes, de la passada celebració del Dia Internacional de la Dona, la Festa de l'Escola Pública i la Festa del Día de Andalucía. Anuncia la propera Feria de Abril i el programa d'activitats de Sant Jordi, entre d'altres activitats organitzades per les diferents entitats i associacions del municipi. Així mateix, es dediquen dues pàgines a notícies esportives, entre les quals destaca l'anunci de la propera Marxa Canovelles-Montserrat i la Cursa de Fons de l'Aplec.L'entrevista de la contraportada, en relació al monogràfic de civisme i reciclatge de la pàgina 5, va adreçada a un veí de Canovelles, exemple de bones pràctiques pel que fa a la recollida selectiva i la cura del medi ambient. 

Darrera actualització: 09.06.2016 | 15:33
Darrera actualització: 09.06.2016 | 15:33