Avui Canovelles

Pàgina 1 de 5
 • Portada Avui Canovelles n.97 28 de març de 2017 Avui Canovelles n.97

  Edició n.97 de l'Avui Canovelles amb especial de Carnaval, l'inici de les obres de l'escola Els Quatre Vents, la visita del president de la Generalitat,l'actualitat cultural, social i esportiva i tota l'agenda d'activitats fins primers de maig. 

 • Portada Avui Canovelles 96 15 de febrer de 2017 Avui Canovelles n.96

  L'edició n.96 de l'Avui Canovelles destaca l'aprovació dels pressupostos del 2017 i el primer pas d'anivellament dels terrenys per la futura escola Els Quatre Vents.

 • Portada Avui Canovelles n.95 16 de desembre de 2016 Avui Canovelles n.95

  Arriba el Nadal i amb ell una programació amplia d’activitats per a tots els gustos i per a totes les edats a Canovelles! Sota el lema “Un Nadal amb estrella”, els diferents equipaments i associacions del poble oferiran durant aquestes festes activitats de tota mena, concursos, festes de Nadal, espectacles, Els Pastorets, la fira de Nadal, el Caga Tió, els Dies Gegants, les 24 h d’Esport Escolar i la cavalcada de Reis, entre moltes altres sorpreses i novetats!

  A més, l’edició destaca la presa de possessió del nou alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, que també respon a una entrevista personal a l’interior de la publicació. Així mateix, s’informa de l’actualitat en temes culturals, educatius, esportius i de serveis a les persones, deixant l’entrevista de la contraportada al jove Jordi López, que participarà a la propera Maroc Challenge, la raid solidària més participativa del Marroc.

 • Avui Canovelles n.94 18 d'octubre de 2016 Avui Canovelles n.94

  L'edició 94 destaca la renúncia a l'alcaldia de José Orive com a notícia principal de portada i és també el tema central de l'entrevista de la pàgina 3. El periòdic també dedica una pàgina a la celebració dels 10 anys del Teatre Auditori Can Palots i la contraportada a un dels joves amants del teatre que més vegades ha pujat dalt de l'escenari del Teatre Auditori, David Maqueda. A més, es descobreixen els guanyadors de la Ruta de la Tapa d'aquest any, s'explica els inicis de curs de les escoles, centres i equipaments culturals, com ara el Centre Cultural i el Casal Cívic, i es detallen les activitats i cursos impulsat des del SAE. El CEM Thalassa també té un espai a esports amb motiu dels seu 4rt aniversari, així com les darreres activitats de les entitats de Canovelles a la pàgina de societat, entre altres qüestions.

 • Avui Canovelles n.93 5 de juliol de 2016 Avui Canovelles n.93

  La nova edició del butlletí municipal Avui Canovelles compta amb el doble de pàgines i inclou l'especial de Festa Major 2016, amb un total de 12 pàgines centrals dedicades a les més de 80 activitats que se celebraran al municipi del 15 al 25 de juliol: activitats prèvies a la festa, activitats per a infants, el programa per als joves, els espectacles de la festa, les activitats esportives i una entrevista a la Colla Gegantera de Canovelles, que enguany celebra el seu 25è aniversari.

  A més, l'edició compta amb les pàgines habituals dedicades a dinamització econòmica, educació, cultura, serveis a les persones, joventut i tres pàgines dedicades a esports, amb notícies destacades com la gala als millors esportistes de la temporada, entre d'altres temes d'interés. La contraportada, com ja és habitual al juliol, està dedicada als pregoners de la Festa Major: l'escola Els Quatre Vents, que enguany celebren el seu 10è aniversari i volen oferir un pregó diferent, original i amb la participació de tota la comunitat educativa: alumnes, pares, mares, professors...

 • Avui Canovelles n.92 28 d'abril de 2016 Avui Canovelles n.92

  L'edició de maig destaca a portada la celebració de Sant Jordi i del 10è aniversari de l'escola Els Quatre Vents, així com la modificació del projecte de l'escola per mantenir i conservar les troballes arqueològiques de Ca l'Estrada 2. La contraportada, en canvi, té com a protagonista a la directora de l'Escola d'Adults de Canovelles, M. Teresa Jofre. A l'interior, l'edició fa un repàs per l'actualitat del municipi en tots els seus àmbits: social, cultural, educatiu, esportiu... Anuncia les properes fires i activitats comercials, com són el Firautèntic i el Canovelles de 10 a 10 i presenta la nova edició del Mercat Medieval, que tornarà a omplir de parades amb productes artesans i activitats tradicionals el casc antic. Can Palots presenta també dos dels plats forts de la temporada: el festival de curts i el festival de Microteatre i el Centre Cultural ens informa de les activitats de l'esperada festa de cloenda del curs. Les activitats d'estiu per a infants i joves i diversos èxits esportius dels clubs i esportistes de Canovelles acaben de completar un Avui Canovelles que caldrà tenir a mà durant el mesos de maig i juny per no perdre'ns cap activitat!

 • Avui Canovelles n.91 15 de març de 2016 Avui Canovelles n.91

  La portada de la 91a edició de l'Avui Canovelles destaca la propera celebració de l'Aplec a Canovelles i la sessió del POUM celebrada a Can Palots amb l'objectiu d'obrir el procés participatiu i de debat a la ciutadania per decidir el futur urbanístic del municipi.A l'interior, l'edició informa, entre d'altres temes, de la passada celebració del Dia Internacional de la Dona, la Festa de l'Escola Pública i la Festa del Día de Andalucía. Anuncia la propera Feria de Abril i el programa d'activitats de Sant Jordi, entre d'altres activitats organitzades per les diferents entitats i associacions del municipi. Així mateix, es dediquen dues pàgines a notícies esportives, entre les quals destaca l'anunci de la propera Marxa Canovelles-Montserrat i la Cursa de Fons de l'Aplec.L'entrevista de la contraportada, en relació al monogràfic de civisme i reciclatge de la pàgina 5, va adreçada a un veí de Canovelles, exemple de bones pràctiques pel que fa a la recollida selectiva i la cura del medi ambient. 

 • Avui Canovelles n.90 9 de febrer de 2016 Avui Canovelles n.90

  L'edició n.90 destaca pel seu especial, a les pàgines centrals, de Carnaval; amb totes les imatges de les 15 comparses participants a la rua de dissabte. L'edició compta també amb una pàgina especial dedicada al descobriment del poblat neolític a Canovelles, una troballa excepcional a tot el continent europeu, que centra també la contraportada del diari, amb una entrevista al director de les excavacions de Ca l'Estrada-2, Jordi Roig. Els pressupostos del 2016, el procés participatiu del POUM, el Dia de la Dona, la Festa de l'Escola Pública i la propera fira Canovellestocs són també alguns dels principals temes que apareixen a l'edició de febrer, així com la propera programació cultural al Teatre-Auditori Can Palots i les notícies més destacades de l'àmbit esportiu a Canovelles.

 • Avui Canovelles n.89 22 de desembre de 2015 Avui Canovelles n.89

  Arriba el Nadal a Canovelles i amb ell un munt d'activitats per a tota la família! L'edició de desembre de l'Avui Canovelles dedica les dues pàgines centrals a la programació de Nadal: Dies Gegants, Els Pastorets, Cap d'Any, la Sant Silvestre, la Festa de Nadal al Centre Cultural i les fires de Nadal als carrers del poble. Així mateix, l'edició compta amb dues pàgines de notícies amb els resultats de les eleccions generals a Canovelles i les ordenances fiscals per al 2016, entre d'altres temes.

  L'Avui Canovelles es completa amb les pàgines d'educació, serveis socials, esports, dinamització econòmica i societat. Els 18 anys d'El Local és, a la vegada, notícia de portada i ocupa també una pàgina sencera del diari, on es donen a conèixer els diferents espais de l'equipament juvenil, així com tots els grups de joves que formen part del Consell de la Joventut TUT. La contraportada de l'últim número del 2015 va dedicada a Comerç Actiu Canovelles, l'associació de comerciants, formada per més d'una seixantena de comerços del poble, dedicada a impulsar el comerç local del municipi, principalment en aquests dies de festa.

 • Avui Canovelles n.88 7 d'octubre de 2015 Avui Canovelles n.88

  La nova edició de l'Avui Canovelles destaca a portada la 8a Mostra de Comerç Local i la celebració dels 3 anys del CEM Thalassa. A l'interior trobem una pàgina dedicada a notícies, amb el resultat de les eleccions del 27S a Canovelles, i una pàgina dedicada a urbanisme, amb les últimes obres realitzades al municipi. Els diferents equipaments culturals de Canovelles, entre ells el Teatre Auditori Can Palots, presenten a les pàgines de cultura la programació que ens acompanyarà durant tota la tardor. L'edició compta també amb dues pàgines dedicades a Serveis a les Persones, que destaquen notícies com el Dia Internacional contra la violència de Gènere, el nou cicle 'Mujeres de cine', l'inici del programa Gent Gran Activa i el tradicional Homenatge a la vellesa. També hi ha pàgines de Societat, Esports, Educació i Dinamització Econòmica. L'entrevista de la contraportada té com a protagonista a Agustín Pérez, fundador i president del Club Almeriense de Canovelles del 1979 i fins avui. 

 • Avui Canovelles n.87 14 de juliol de 2015 Avui Canovelles n.87

  Ha arribat l'Avui Canovelles dedicat a la Festa Major 2015! Amb un especial de 8 pàgines i la programació completa a les dues pàgines centrals, l'especial informa de manera detallada de totes les activitats que se celebraran a Canovelles durant els dies de Festa Major, així com els dies previs a la festa grossa: activitats al carrer, activitats infantils, programa dels joves, activitats esportives, novetats, concursos... A banda de l'especial, l'edició compta amb una pàgina dedicada a la nova organització de l'Ajuntament, just després de les eleccions municipals, així com amb una pàgina de notícies diverses i una d'esports. També conté les habituals pàgines d'opinió amb els diferents escrits dels partits polítics amb representació al consistori i l'entrevista de la contraportada que, com cada juliol, va dedicada al pregoner de la Festa Major, aquest any, l'ex alcalde de Canovelles, Francesc Martos.

 • Avui Canovelles n.86 16 de juny de 2015 Avui Canovelles n.86

  L'edició de juny de l'Avui Canovelles destaca per anunciar els regidors i regidores que formen el nou govern de l'Ajuntament de Canovelles, després de les eleccions municipals, així com per l'entrevista a l'alcalde, José Orive, explicant els principals eixos de la legislatura que acaba de començar. A més, l'edició convida a tothom a assistir al proper Mercat Medieval, el 28 de juny pels voltants del nucli antic del poble.

  Així mateix, inclou informació sobre les properes festes majors de barri, les festes de final de curs de les escoles, l'entrevista a un emprenedor de Canovelles, una pàgina de cultura, urbanisme i una d'esports, on destaca l'èxit de la segona edició de la Cursa-Marxa Polseres Candela. La contraportada està protagonitzada la Cynthia González, del club d'handbol de Canovelles i impulsora del nou equip Especial del club. 

 • Avui Canovelles n.85 24 de març de 2015 Avui Canovelles n.85

  La portada d'aquest Avui Canovelles, l'últim abans de les eleccions municipals 2015, va destinada als 25 anys del Centre Obert Casa Nostra i a la signatura dels líders religiosos a favor de la pau i la bona convivència entre les religions de Canovelles. A l'interior, destaca la pàgina dedicada a les noves obres de millora del municipi i a les accions de civisme impulsades per l'Ajuntament en contra de l'abandonament dels trastos vells a la via pública. També es detalla tota la programació cultural i esportiva per als propers mesos de abril, maig i juny i es dediquen espais destacats a L'Aplec i Sant Jordi. L'entrevista de la contraportada va adreçada a Miquel Fernández, coordinador del FEMAC (Festival de Música Acústica de Canovelles). 

 • Avui Canovelles n.84 25 de febrer de 2015 Avui Canovelles n.84

  El Carnaval és protagonista indiscutible de l'edició de febrer de l'Avui Canovelles! I és que la pàgina 8 i 9 recullen totes les imatges de les comparses participants a la passada Rua de Carnaval, així com fotografies de la Rua Infantil. La portada, a més del guanyador de la Rua, anuncia la propera Festa de l'Escola Pública i, a l'interior del periòdic, trobem també la programació del Dia Internacional de la Dona, les activitats amb motiu dels 20 anys de l'Oficina de Català de Canovelles, una pàgina dedicada a les obres que s'estan duent a terme al municipi, així com les habituals pàgines de cultura, societat, educació, esports i promoció econòmica (amb una entrevista dedicada a l'emprenedora que ha obert la botiga 'Stil Íntim', al carrer Riera). La contraportada, en aquesta edició, celebra el 1r any de vida del restaurant 'El gato Verde' de la fundació i associació APADIS. 

 • Avui Canovelles n.83 27 de gener de 2015 Avui Canovelles n.83

  L'edició de gener fa un resum de Nadal i anuncia a portada les rues infantil i d'adults de Carnaval. A més, dedica una pàgina al ple de pressupostos i una altra a les accions que l'Ajuntament impulsa per fer de Canovelles un poble més cívic. La cultura ocupa les pàgines centrals, amb la propera programació del Teatre Auditori Can Palots i les activitats de la Biblioteca i el Centre Cultural, entre d'altres equipaments del municipi. La notícia de la imminent construcció de l'escola Els Quatre Vents ocupa bona part de la pàgina d'educació i tampoc falten l'entrevista a emprenedors i les pàgines d'esport, societat i urbanisme. L'entrevista de la contraportada va dedicada a la cantautora de Canovelles, Laura Godó, amb motiu del seu concert a Can Palots. 

 • Avui Canovelles n.82 16 de desembre de 2014 Avui Canovelles n.82

  L'Avui Canovelles de desembre dedica les pàgines centrals a tota la programació de Nadal al municipi: Espai Multijoc Infantil, activitats esportives en família, Els Pastorets, la festa de Nadal del Centre Cultural, la cursa Sant Silvestre, cap d'any, etc. A més, l'edició celebra els 20 anys de l'Oficina de Català de Canovelles amb una entrevista a la tècnica i professora de l'OC, Cristina Puig, així com també ens avança la propera programació de Can Palots. Notícies d'obres, l'entrevista d'emprenedors, els apunts de societat i educació i la pàgina dedicada a Serveis a les Persones acaben de completar el darrer número. La contraportada té, aquesta vegada, com a protagonistes Els Pastorets de Canovelles, que enguany celebren el 20è aniversari. 

 • Avui Canovelles n.80 15 de juliol de 2014 Avui Canovelles n.80

  Arriba la Festa Major a Canovelles i també a l'Avui Canovelles! A l'especial que trobareu en aquesta edició, podreu consultar totes les activitats, saber quins grups i artistes visitaran Canovellse i quines són les novetats d'enguany. A banda del monogràfic sobre la festa més participativa de l'any, l'Avui Canovelles compta ja amb la propera programació del Centre Cultural, així com un petit avanç de la tardor a Can Palots. L'entrevista de la contraportada està dedicada, com cada any per aquestes dates, al pregoner de la festa: el Servei d'Activitats Esportives (SAE) de l'Ajuntament, amb motiu del seu 30è aniversari. 

 • Avui Canovelles n.79 17 de juny de 2014 Avui Canovelles n.79

  L'èxit de la primera edició del 'Canovelles de 10 a 10' i el programa 'Recordant el Mil·lenari' centren les portades del nou número de l'Avui Canovelles (juny). Una edició que també recull una entrevista a l'alcalde, amb motiu del seu tercer any de legislatura, així com informació de les properes obres urbanístiques que tindran lloc al municipi durant els propers mesos. Hi ha dues pàgines destinades a les principals notícies esportives d'aquest últim mes, una a les activitats de caire social i una altre a les culturals. L'entrevista de la contraportada va adreçada a dos dels responsables del programa d'activitats 'Recordant el Mil·lenari': Àngel Sánchez i Josep Ignasi Pascual, membres de la Comissió Sant Antoni Abat. 

 • Avui Canovelles n.78 27 de maig de 2014 Avui Canovelles n.78

  De l'edició de maig destaquen el monogràfic 'Tots Sumem' sobre la convivència veïnal i el monogràfic sobre 'Els 40 anys del Jacint Verdaguer', que a més protagonitza la contraportada amb una entrevista al primer director que va tenir l'escola, Luciano Nuñez. 

  A banda dels monogràfics, l'Avui Canovelles compta amb notícies de cultura, educació, societat i l'entrevista emprenedors als propietaris d'El Almacén, entre d'altres. Anuncia també a portada la jornada 'Canovelles de 10 a 10' i l'adjudicació del projecte per a la construcció de l'escola Els Quatre Vents. Pel que fa als esports, aquest número compta amb dues pàgines sobre els principals actes esportius que han tingut lloc recentment al municipi. 

 • Avui Canovelles n.77 18 de març de 2014 Avui Canovelles n.77

  De l'edició número 77 de l'Avui Canovelles destaquen les notícies de portada sobre Carnaval i la Festa de l'Escola Pública. També té un espai especial al diari l'aniversari del SAE amb un monogràfic sobre la història d'aquest servei i les activitats que ofereix en l'actualitat. El Club Petanca Canovelles, que també compleix 30 anys al municipi, és el protagonista de la contraportada i les pàgines centrals del diari s'omplen, aquesta vegada, amb les imatges més divertides de la rua d'adults i la passejada infantil de Carnaval. També s'informa de com Canovelles ha celebrat el Dia Internacional de la Dona, les noves propostes culturals, així com els actes que tindran lloc durant l'Aplec i Sant Jordi. 

Pàgina 1 de 5
Darrera actualització: 09.06.2016 | 15:33
Darrera actualització: 09.06.2016 | 15:33