Avui Canovelles

 • portada 18 de desembre de 2018 Avui Canovelles n.109

  El Nadal és el protagonista absolut d'aquest número 109 de l'Avui Canovelles!

  Els Pastorets, els Dies Gegants, les activitats als carrers comercials, la cavalcada de Reis, la festa de Cap d'Any, el Nadal al Centre Cultural i la campanya  Cap nen sense joguina  són algunes de les propostes per aquestes dates. A les pàgines centrals, 8 i 9, trobareu tota la programació perquè gaudiu del Nadal amb tota la família.

 • Portada de l'Avui Canovelles n.108 6 de novembre de 2018 Avui Canovelles n.108

  L'edició de novembre de l'Avui Canovelles, número 108, destaca a portada l'estrena de la nova aplicació per a mòbils i tauletes de Canovelles. Una nova manera de comunicar-se amb l'Ajuntament i estar al dia de tot el que passa al municipi. A més, la portada resumeix el ple d'ordenances fiscals i com repercutirà aquest en la ciutadania en el proper 2019.

 • Portada n.107 10 de juliol de 2018 Avui Canovelles n.107

  Canovelles es preparar per la festa més esperada i participativa de l'any: la Festa Major de 2018 i l'edició 107 ha preparat un especial perquè estiguis al dia de tota la festa!

 • Portada del número 106 12 de juny de 2018 Avui Canovelles n.106

  L'edició número 106 de l'Avui Canovelles destaca a portada la celebració dels 1.010 anys d'història del municipi, amb la organtizació del Mercat Medieval, la inauguració de dues exposicions culturals a Can Palots i la trobada de nens i nenes "mil·lenaris". A més, a la pàgina 3, es destaquen els diversos programes i activitats que es duen a terme en matèria de Serveis Socials actualment, com són, el programa Gent Gran Activa, la Kl@b,Casa Nostra Centre Obert o el programa de Teleassistència per a la gent gran. 

  L'Avui també explica diverses festes de final de curs d'equipaments i centres escolars, així com també anuncia les properes celebracions, com ara, la festa major del barri Joan Miró o la cloenda del curs de l'escola Congost, Els Quatre Vents i el Jacint Verdaguer. Les experiències singulars de les escoles segueixen omplint la pàgina d'educació i els èxits dels clubs, associacions i esportistes tornen a protagonitzar la pàgina dedicada als esports. 

  En aquest número, a més, preguntem als canovellins i canovellins què significa per a ells Canovelles i dediquem la contraportada a un dels temes estrelles d'aquests diari: la projecció del documental creat per Sergi López i Alejandro Moral sobre la immigració al municipi: "Tierra compartida". 

Darrera actualització: 09.06.2016 | 15:33
Darrera actualització: 09.06.2016 | 15:33