Avui Canovelles

 • Portada de l'Avui Canovelles n.108 6 de novembre de 2018 Avui Canovelles n.108

  L'edició de novembre de l'Avui Canovelles, número 108, destaca a portada l'estrena de la nova aplicació per a mòbils i tauletes de Canovelles. Una nova manera de comunicar-se amb l'Ajuntament i estar al dia de tot el que passa al municipi. A més, la portada resumeix el ple d'ordenances fiscals i com repercutirà aquest en la ciutadania en el proper 2019.

 • Portada n.107 10 de juliol de 2018 Avui Canovelles n.107

  Canovelles es preparar per la festa més esperada i participativa de l'any: la Festa Major de 2018 i l'edició 107 ha preparat un especial perquè estiguis al dia de tota la festa!

 • Portada del número 106 12 de juny de 2018 Avui Canovelles n.106

  L'edició número 106 de l'Avui Canovelles destaca a portada la celebració dels 1.010 anys d'història del municipi, amb la organtizació del Mercat Medieval, la inauguració de dues exposicions culturals a Can Palots i la trobada de nens i nenes "mil·lenaris". A més, a la pàgina 3, es destaquen els diversos programes i activitats que es duen a terme en matèria de Serveis Socials actualment, com són, el programa Gent Gran Activa, la Kl@b,Casa Nostra Centre Obert o el programa de Teleassistència per a la gent gran. 

  L'Avui també explica diverses festes de final de curs d'equipaments i centres escolars, així com també anuncia les properes celebracions, com ara, la festa major del barri Joan Miró o la cloenda del curs de l'escola Congost, Els Quatre Vents i el Jacint Verdaguer. Les experiències singulars de les escoles segueixen omplint la pàgina d'educació i els èxits dels clubs, associacions i esportistes tornen a protagonitzar la pàgina dedicada als esports. 

  En aquest número, a més, preguntem als canovellins i canovellins què significa per a ells Canovelles i dediquem la contraportada a un dels temes estrelles d'aquests diari: la projecció del documental creat per Sergi López i Alejandro Moral sobre la immigració al municipi: "Tierra compartida". 

 • Portada del núm. 105 8 de maig de 2018 Avui Canovelles n.105

  La portada l'Avui Canovelles va destinada al reportatge principal sobre les polítiques municipals d'impuls a l'economia local, també remarca la notícia sobre la disminució dels fets delictius al municipi, segons la memòria de 2017 presentada per la Policia Local de Canovelles. Pel que fa a l'interior del diari, s'informa del 25è aniversari del Casal Cívic i l'AV de la Plaça de Pau Casals, tema que també protagonitza la contraportada amb una entrevista a la responsable de l'equipament cívic i a l'actual presidenta de l'associació de veïns. 

 • portada 27 de març de 2018 Avui Canovelles n.104

  A l'Avui Canovelles n. 104 trobareu l'especial de Carnaval amb totes les fotos de les comparses participants a la Rua de Carnaval d'enguany. A més, destaca a portada les obres en curs de la futura nova Escola Els Quatre Vents, així com la Seu Electrònica de Canovelles, novetat que facilitarà les gestions i tràmits de la ciutadania amb l'Ajuntament. 

 • Portada Avui Canovelles n.103 6 de febrer de 2018 Avui Canovelles n.103

  L'Avui Canovelles número 103 destaca a portada les inversions que l'Ajuntament de Canovelles té previstes per 2018, així com la resolució del Tribunal Superior de Justícia en relació al pagament de les escoles bressol. 

 • Portada Avui Canovelles n.102 12 de desembre de 2017 Avui Canovelles n.102

  L'edició número 102 arriba carregada d'activitats nadalenques pensades per gaudir en família d'aquests dies de festa! Destaca l'especial central amb la programació de Nadal a Canovelles, els principals actes d'aquests dies (parc infantil de Nadal, Els Pastorets, la Cavalcada de Reis, les activitats als carrers comercials, etc.), així com una pàgina dedicada a gent del poble, que ens expliquen com viuran ells aquest Nadal i quines festes celebren amb més il·lusió. A més, l'Avui Canovelles obre l'edició amb la notícia sobre la creació del Pla Director de Patrimoni Cultural de Canovelles i la recent impulsada campanya contra el Top Manta. També s'han reservat dues pàgines per temes culturals (nova programació del Teatre Auditori Can Palots, properes activitats del Centre Cultural i la Biblioteca), dues pàgines més per temes esportius i dues, per temes relacionats amb Serveis a les Persones. L'entrevista de la contraportada està dedicada al jove pilot de Canovelles, Ivan Pareras, donat l'èxit aconseguit al Campionat estatal de Resistència. 

Darrera actualització: 09.06.2016 | 15:33
Darrera actualització: 09.06.2016 | 15:33