Notícies

 • Ple Pressupost 2020 Canovelles aprova el pressupost municipal per al 2020 amb una política fiscal més justa i redistributiva 18 d'octubre de 2019

  El ple extraordinari del 17 d’octubre ha servit per aprovar les ordenances fiscals i el pressupost municipal per al 2020. Els comptes han estat aprovats amb els vots de l’equip de govern i amb el suport dels grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya i Ciutadans, i el vot en contra d’En Comú Podem.

 • Sorteig meses Sorteig dels membres de les meses per a les eleccions del 10 de novembre 16 d'octubre de 2019

  El divendres 18 d’octubre se celebrarà la Junta de Govern Local en la què es designaran mitjançant sorteig les persones que conformaran les meses electorals per a la celebració de les Eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat, convocades per al 10 de novembre.

 • OMIC L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) es trasllada a Can Palots 16 d'octubre de 2019

  L’OMIC, que fins ara estava situada a la nau de Promoció Econòmica, es trasllada a les instal·lacions de Can Palots. Tanmateix, l’horari d’atenció al públic serà els dilluns, a excepció dels festius i el mes d’agost, de 10 a 13.30 h i de 15.30 a 19.00 h amb visita concertada. Amb aquest canvi es pretén acostar el servei a la ciutadania i facilitar-ne l’accés.

 • SARSUELA La sarsuela com a inici de la Tardor a Can Palots 16 d'octubre de 2019

  L'Aula Lírica de Granollers presenta la Gran Gala Lírica Catalana el proper diumenge, 20 d'octubre, a les 7 de la tarda

 • Excusió zoo Visita al Zoo de Barcelona per a majors de 65 anys 15 d'octubre de 2019

  El departament municipal de Serveis Socials ha organitzat una sortida per a majors de 65 anys al Zoo de Barcelona.

 • acte cacellat - jornada càncer mama La IV Jornada del Càncer de Mama es cancel·la amb motiu de la vaga convocada 15 d'octubre de 2019

  La IV Jornada del Càncer de Mama, que organitza l’Institut Català de la Salut (ICS) i l’Ajuntament de Canovelles i que estava prevista per al dia 18 d’octubre, queda ajornada amb motiu de la vaga general convocada per al mateix dia. L’esdeveniment, que inclou xerrades, tallers i activitats adreçades tant a pacients com a professionals de la salut, es realitzarà més endavant, en una data encara per determinar.

 • Portada Avui L’edició 112 de l’Avui Canovelles repassa les novetats del curs 2019-2020 15 d'octubre de 2019

  Ja podeu descarregar l’Avui Canovelles n.112, que des del divendres dia 11 d’octubre està al carrer. En aquesta edició podeu trobar informació sobre la IV Jornada del Càncer de Mama, el cicle els tallers per a dones, la celebració del Dia Internacional per la Pau o l’estat de les obres més destacades que s’estan realitzant al municipi.

 • Sessió participativa Sessió de debat sobre les propostes validades dels Pressupostos Participatius 2019 14 d'octubre de 2019

  El proper dijous 17 d’octubre a les 19.00 hores, el Teatre-Auditori de Can Plots acollirà una sessió de debat sobre les propostes validades dels Pressupostos Participatius 2019. Durant l’acte es comentaran les 24 propostes presentades per la ciutadania que han complert amb els criteris establerts, que han estat considerades vàlides, i que, per tant, seran susceptibles a ser votades per la ciutadania.

 • Curs paqueteria Formació per a comerciants: curs de paqueteria 14 d'octubre de 2019

  S’acosta el Nadal i des del servei municipal de Promoció Econòmica s’organitza un curs gratuït sobre paqueteria dirigit als comerciants de Canovelles. El programa combina teoria i pràctica amb l’objectiu d’adequar la paqueteria al producte de cada establiment.

 • Foto conjunta Una setantena d'entitats signen el Manifest per a la Pau i la Convivència 14 d'octubre de 2019

  Prop de 70 entitats, institucions i representants de col·lectius diversos, a banda de gairebé 130 persones a títol individual, s’han adherit al Manifest per a la Pau i la Convivència de Canovelles. L’acte, que ha tingut lloc divendres dia 11 al Teatre-Auditori de Can Palots, ha servit per condemnar els fets ocorreguts el 5 d’octubre a Canovelles i per fer públic el compromís amb la pau i la convivència per part de la ciutadania.

 • Teatre Can Palots Divendres, lectura i signatura del manifest per a la Pau i la Convivència 10 d'octubre de 2019

  El proper divendres 11 d’octubre a les 19.00 hores, a la sala polivalent del Teatre-Auditori de Can Palots, tindrà lloc l’acte de lectura i signatura del Manifest per a la Pau i la Convivència. Un esdeveniment obert a tota la ciutadania i on, a més, està previst que hi participin prop de 50 entitats del municipi.

 • Trobada a la sala de plens Els veïns de Canovelles s’uneixen en pro de la pau i la convivència 8 d'octubre de 2019

  Avui la sala de plens Ma. Lluïsa Prat ha estat l’escenari de la trobada entre representants del consistori i líders de la comunitat marroquí i de la comunitat gitana. La reunió, que tenia l’objectiu de sumar forces per restablir la convivència habitual al municipi, ha estat tot un èxit, no només per la participació sinó també per la capacitat d’entesa de les persones que hi han assistit.

 • Junta Local de Seguretat Canovelles condemna la violència dels fets ocorreguts el dissabte 5 d’octubre 7 d'octubre de 2019

  Després dels fets ocorreguts el dissabte 5 d’octubre en què tres persones van resultar ferides per arma blanca a causa d’una baralla, l’Ajuntament de Canovelles vol manifestar el seu rebuig contundent cap a tot tipus de violència, així com agrair la tasca dels membres de la Policia Local de Canovelles, dels Mossos d’Esquadra i del Servei d’Emergències Mèdiques.

 • Curs carretilles elevadores Si estàs a l’atur, ja pots inscriure’t al curs per a obtenir el carnet de carretoner 4 d'octubre de 2019

  Si estàs a l’atur i estàs interessat en buscar feina en el món de la logística, apunta’t a aquest curs per a l’obtenció del carnet de carretoner. Es tracta d’un curs gratuït on es realitzaran pràctiques i s’adquiriran els coneixements teòrics necessaris per saber conduir un carretó elevador.

 • Aniversari CEM Thalassa Portes obertes per celebrar el VII aniversari del CEM Thalassa 3 d'octubre de 2019

  El proper dilluns 7 d’octubre, el CEM Thalassa Canovelles celebra el seu setè aniversari. És per aquest motiu que s’ha programat una jornada de portes obertes amb l’objectiu que els veïns i veïnes de Canovelles puguin conèixer de primera mà les novetats de la temporada 2019/2020.

 • Excusió Sagrada Família Visita a la Sagrada Família per a majors de 65 anys - Entrades exhaurides! 3 d'octubre de 2019

  El departament municipal de Serveis Socials ha organitzat una sortida per a majors de 65 anys a la Sagrada Família.

 • Protecció de dades Formació per comerciants: el nou Reglament de Protecció de dades 1 d'octubre de 2019

  El nou RGPD, d'àmbit europeu, dóna eines a les persones i les empreses que tracten dades personals per protegir-les, custodiar-les i tractar-les de manera eficient, posant per davant la seva defensa i cura.

 • Joan Miró, ambaixadora STEAM L’escola Joan Miró és ambaixadora STEAM Europea 30 de setembre de 2019

  El centre educatiu ha estat convidat a Brussel·les pels seus programes i activitats en què apliquen la ciència i la tecnologia al món de l’educació.  Allà s’han sumat a la iniciativa anomenada STEM School Label Ambassador School i han aconseguit la categoria de STEM School Label Competent.

 • Ple setembre L’Ajuntament de Canovelles aprova fer front a les amenaces d’Endesa que vulneren els drets energètics dels veïns en situació de vulnerabilitat 27 de setembre de 2019

  Dijous 26 de setembre s’ha celebrat la sessió plenària ordinària corresponent al mes de setembre. Un dels punts a votació més destacats de l’ordre del dia era la proposta presentada pels grups municipals Socialista, Esquerra Republicana de Catalunya i En Comú Podem de l’Ajuntament per fer front a les amenaces de la companyia energètica Endesa que vulneren els drets de les canovellines i dels canovellins en situació de vulnerabilitat.

 • Dia Internacional de la Gent Gran De l’1 al 8 d’octubre, activitats per celebrar el Dia Internacional de la Gent Gran 26 de setembre de 2019

  El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Canovelles, amb col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha organitzat un seguit d’activitats per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran que es celebra l’1 d’octubre.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49