Notícies

 • Concurs de Truites Cròniques de la Festa Major 2019. Dia 1: Això és una truita? 19 de juliol de 2019

  Enguany, i per primer cop, la Festa Major de Canovelles compta amb un relator: és Raúl del Valle. Ell s’encarrega de narrar com és la Festa Major del Cans i les Ovelles a través de la seva particular vivència. Podeu seguir els seus textos a través de la pàgina web de l’Ajuntament, del compte d’Instagram i també de la pàgina de Facebook! A continuació teniu la primera, referent al dijous 18 de juliol.

 • xec polseres candela Lliurats els 10.360 euros de la 6a Cursa-Marxa Solidària Polseres Candela a Canovelles 17 de juliol de 2019

  Aquest dimarts s’ha lliurat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona el xec de 10.360 euros recaptats a la 6a Cursa-Marxa Solidària Polseres Candela, que es va realitzar el passat 5 de maig a Canovelles. Els diners, que se sumen als dos milions que ha aconseguit recaptar l’associació Polseres Candela durant els últims cinc anys, es destinen íntegrament a la investigació del càncer infantil.

 • ple 16 de juliol Miquel Castellà pren possessió del càrrec de regidor de l’Ajuntament 17 de juliol de 2019

  Castellà s’incorpora al ple després que, el 27 de juny, Ingrid Rivera renunciés al càrrec de regidora per motius personals.

 • campanya_punt_lila En marxa la campanya Només un Sí és un Sí 16 de juliol de 2019

  Aquesta Festa Major no tolerarem cap violència ni discriminació, i les actituds masclistes, LGTBIQfòbiques i racistes seran especialment rebutjades. La col·laboració de totes les persones és primordial per fer de la festa un espai segur. Per això us animem a acudir al Punt Lila o a l’espai de la Creu Roja i avisar-nos de qualsevol acte violent o discriminatori.

 • Presentació de la Festa Major Ja podeu veure el vídeo de la Festa Major 2018 15 de juliol de 2019

  Dissabte dia 13 es va realitzar, a Can Carrencà, la presentació de la Festa Major 2019. Un acte que també va servir per projectar el vídeo amb els millors moments de la Festa Major 2018, un moment molt esperat pels assistents.

 • portada111 Ja està disponible l’Avui Canovelles especial Festa Major 12 de juliol de 2019

  Ja ha sortit al carrer l’Avui Canovelles n.111, l’edició que inclou l’especial amb motiu de la Festa Major 2019 i on podeu consultar el programa, descobrir les propostes per anar escalfant motors, conèixer alguns dels protagonistes de la festa o consultar informació d’utilitat.

 • afectacions_trànsit Afectacions al trànsit durant els dies de Festa Major 11 de juliol de 2019