Dinamització Econòmica

Notícies

  • 13 de gener de 2020 L’Ajuntament de Canovelles ha contractat 9 persones a través d'una subvenció del SOC Una de les persones contractades

    Des de finals del mes de desembre, l’Ajuntament de Canovelles compta amb 9 persones contractades gràcies a una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) anomenada Treball i Formació. Concretament, s’han contractat operaris de manteniment, agents cívics, conserges, administratius i un auxiliar de la llar.

  • 10 de desembre de 2019 Ja podeu veure totes les imatges de l’encesa dels llums de Nadal Encesa dels llums de Nadal

    A Canovelles, el Nadal ha començat oficialment el 5 de desembre, data en què s’han encès els llums de les principals places i eixos comercials del municipi. L’encesa, en la que han participat prop d’una desena d’entitats, ha estat la més participativa dels últims anys. Ja podeu veure totes les imatges al compte de Flickr de l’Ajuntament de Canovelles.

  • 2 de desembre de 2019 Dijous 5 de desembre, Canovelles encén els llums de Nadal Encesa dels llums de Nadal

    A Canovelles, el dijous 5 de desembre a les 19.30 hores, es realitzarà l’encesa dels llums de Nadal. D’aquesta manera es donarà el tret de sortida oficial a l’època més màgica de l’any. L’acte, que començarà a la plaça de la Font del Mil·lenari i acabarà a la recentment anomenada plaça de Núria Miralles i Creus, comptarà amb la participació d’una desena d’entitats.

Darrera actualització: 15.11.2018 | 09:19