Més de mil persones participen a la rua de Carnaval 2017

Diumenge, 26 de febrer de 2017 a les 10:50

19 comparses han participat a la rua

Aquest dissabte a la tarda Canovelles ha celebrat una multitudinària rua de Carnaval. Més d'un miler de persones, repartides en 19 comparses, han participat a la rua que s'ha iniciat a les 6 de la tarda i que ha recorregut els carrers del municipi. Un any més, la imaginació i la creativitat dels canovellins i canovellines han estat les grans protagonistes de les disfresses creades per a l'ocasió. El nombrós públic ha pogut veure comparses de xuxes gegants, artistes de Bollywood, paracaigudistes, submarinistes, mariachis, un futbolí gegant, llaunes de Coca-Cola, etc.

 

Després de més de dues hores de rua, a quarts de nou del vespre, la comitiva ha arribat a la plaça de la Joventut. Dues representants de l'Hogar Extremeño, que han estat els Reis d'aquesta edició del Carnaval encapçalant la rua, han llegit dalt de l'escenari un pregó carregat d'ironia i bon humor que ha definit aquesta com «la festa més important de tot l'any» i ha acabat amb un «visca el Carnaval 2017 i visca Canovelles».

 

Després del pregó, i amb David Maqueda com a mestre de cerimònies, les comparses han fet una a una el seu ball de lluïment dalt de l'escenari i han rebut un petit recordatori de mans de l'alcalde que els ha donat les gràcies per la seva participació i els ha animat a seguir treballant perquè el Carnaval de Canovelles continuï sent de referència a la comarca.

 

Finalment, s'ha fet l'entrega dels premis d'aquesta edició del Carnaval, uns premis que entreguen les mateixes comparses ja que són elles les que voten. Així, «Les Xuxes» de l'Hogar Extremeño han estat escollides com la millor carrossa, la colla «Los Primos» amb la temàtica de Bollywood s'ha imposat com la millor coreografia i el premi a la millor comparsa ha estat per la colla «Cl@n-Ovelles» disfressats d'aviadors i paracaigudistes. Ells seran, doncs, els Reis del Carnaval 2018 encapçalant la rua i llegint el pregó de la propera edició.

Darrera actualització: 26.02.2017 | 11:30