Cultura

Notícies

  • 11 de setembre de 2019 Canovelles edita quatre postals del municipi coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya Ofrena dels regidors de l'Ajuntament

    La commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a Canovelles ha servit per repartir les primeres postals col·leccionables del municipi, un total de quatre imatges que mostren diferents elements: el Cancerber de la colla de Diables de Canovelles, la plaça Margarita Xirgu, la porta d’entrada a la masia de Can Valls i una vista de la masia de Can Colomer.

  • 9 de setembre de 2019 Els Pastorets de Canovelles fan 25 anys i comencen assajos el 14 de setembre Pastorets

    Els pastorets de Canovelles celebren 25 anys de representacions amb una idea innovadora que vol donar pas a una nova etapa del grup. Enguany presentaran una obra nova, de creació pròpia i amb una visió particular del tema de fons dels pastorets tradicionals: la lluita entre el bé i el mal.

  • 5 de setembre de 2019 Commemoració de la Diada Nacional de Catalunya Diada Nacional de Catalunya a Canovelles

    A Canovelles la celebració de l’11 de setembre tindrà lloc sota l’alzina centenària de la plaça de l’Ajuntament.  L’acte s’iniciarà a les 11.30 hores amb la benvinguda i la lectura de textos a càrrec d’Els Pastorets de Canovelles, que comptaran amb l’acompanyament musical d’Adrià Aguilera i la Coral Rosa Bardissa.

Activitats

Darrera actualització: 20.01.2017 | 10:29