L'Ajuntament i l'associació In Via fan possible l'atenció a 53 persones en situació de vulnerabilitat

Divendres, 16 de febrer de 2018 a les 11:00

L'Ajuntament, a través de l'associació In Via, ha impulsat un projecte de suport a les famílies en situació de vulnerabilitat durant el 2017 amb un total de 53 persones ateses.

L'associació In Via es dedica a defensar, fer prevenció i acompanyar a la dona, els infants i altres col·lectius vulnerables davant la violència, l'abús i la discriminació. 

L'Ajuntament de Canovelles ha col·laborat amb l'associació In Via, a través del projecte de Suport a les necessitats bàsiques de les famílies en situació de vulnerabilitat, des del mes de juliol fins el mes de desembre de l'any passat. En total s'han atès 53 persones, efectuant-se un ajut directe de 31.383,76 euros. 

De les persones ateses, 18 han estat famílies monomarentals, essent una d'elles formada per víctima de violència masclista;  a 7 se'ls ha realitzat una derivació al Servei d'Inserció i Formació Laboral de l'associació In Via; a 10 persones se'ls ha realitzat una entrevista de seguiment i hi ha hagut un ajut directe a 13 casos en el pagament de lloguer i a 5 casos en el pagament de lloguer i subministraments. 

Més informació: https://www.invia.cat/

 

Darrera actualització: 16.02.2018 | 12:04

Imatges

logo