Festa Major 2018: vols estar al dia?

Dimarts, 17 de juliol de 2018 a les 11:00

Segueix les xarxes socials de l'Ajuntament de Canovelles, descarrega't l'APP de la Festa Major i participa al Concurs d'Instagram amb l'etiqueta #FMCanovelles!

Si vols seguir tota la Festa Major i no perdre't cap activitat, descarrega't l'aplicació mòbil "FM Canovelles 2018" a Google Play i App Store. La funció principal és ser un calendari de totes les activitats que es fan durant la festa i oferir notícies d'interès relacionades amb la festa, informació sobre la història dels Cans i les Ovelles, telèfons d'interès, informació de les colles i entitats col·laboradores i enllaços a totes les xarxes socials de la Festa Major.  

CONCURS D’INSTAGRAM

Penja les teves fotos i vídeos relacionats amb la Festa Major a l’aplicació Instagram amb l’etiqueta #FMCanovelles i podràs guanyar importants premis:

1.            A la foto amb més likes.

2.            A la millor foto o vídeo dels actes de nit.

3.            Al millor vídeo.

Organitza: Col·lectiu Deskarao’s i True Collective (TUT).

TWITTER, FACEBOOK i INSTAGRAM

Segueix la festa al Facebook (ajcanovelles) i l'Instagram (ajcanovelles) de l'Ajuntament i consulta totes les incidències (modificació de les activitats, canvis d'horari, canvi d'activitats...) al Twitter (ajcanovelles). 

LES FOTOS, A FLICKER

I si el que vols és repassar les millors imatges de la Festa Major i descarregar-te, amb bona resolució, les fotos que t'han fet aquests dies, entra al Flicker de l'Ajuntament de Canovelles (ajcanovelles).

Més informació a www.canovelles.cat

Darrera actualització: 18.07.2018 | 15:52