Canovelles esdevindrà a finals de setembre “la Capital de la TAPA”

Dilluns, 24 de setembre de 2018 a les 13:00

Entre el 27 de setembre i el 7 d’octubre, Comerç Actiu Canovelles organitza, amb col·laboració de l’Ajuntament de Canovelles, la Diputació de Barcelona, la Generalitat i Estrella Damm, la VI RUTA DE TAPES DE CANOVELLES.

Canovelles és un municipi amb una gran tradició a les tapes. La majoria de bars i restaurants de Canovelles ofereixen durant tot l’any les tradicionals tapes. Per  aquest  motiu  la Ruta de Tapes és un esdeveniment esperat i un espai per el lluïment dels bars i restaurants participants que ofereixen, aquests dies, la tapa a un preu molt assequible. Enguany hi participen un total de 10 bars i restaurants.

La Ruta de Tapes inclou també un concurs culinari. Un jurat format per restauradors de la comarca valoraran durant aquests dies les tapes participants considerant aspectes com la qualitat dels ingredients, la combinació de sabors, el disseny,  presentació i el servei del bar. El concurs inclou també un  premi popular. Tothom qui provi al menys 5 tapes de la ruta podrà valorar les tapes utilitzant una butlleta participativa per escollir la millor tapa i a més el qui completi tota la ruta podrà participar en un sorteig d’un sopar en el bar o restaurant guanyador.

Durant els dies de la ruta els carrers de Canovelles s’omplen de grups d’amics i de famílies que gaudeixen d’una bona estona a les terrasses i bars degustant les tapes especialment dissenyades per la Ruta. A la ruta de l’any passat es van servir més de 15.000 tapes i hi va participar gent de tota la comarca.

Els bars i restaurants participants d’enguany son: Cafeteria Molina, Bar RJ Almeria, Mesón Canovelles, Bocactoria, Cafè Ibèric, Frankfurt Toro Azul, Bar Portobel·lo, Tabare’s Bar, Bar Frankfurt El Templo i el Bar RuzII.

La Ruta de Tapes a Canovelles és una activitat més de les que organitza Comerç Actiu Canovelles per promocionar Canovelles com un poble de lleure, amb moltes activitats tradicionals i culturals i amb un comerç de proximitat.

Sobre Comerç Actiu Canovelles

Comerç Actiu Canovelles és una associació d’uns seixanta comerços, bars i restaurants de Canovelles que va néixer fa uns anys per la necessitat de defendre el petit comerç i diferenciar-se del comerç global que ens envolta actualment.

L’objectiu de l’associació és promoure als seus associats els valors del comerç de proximitat: productes de qualitat, tracte personalitzat i compromís amb el poble i el medi ambient. Aquest ha estat el full de ruta aplicat per els comerços durant aquests anys i que ha permès mantenir una forta presència de petits comerços en el nostre poble, mentre que en altres ciutats han anat desapareixent.

L’associació promou durant l’any diferents campanyes comercials. Les més importants son la “Canovelles 10 a 10” a l’estiu,  la “Ruta de Tapes” al setembre i la campanya de Nadal.. L’associació a més a més està present en moltes activitats del poble com la festa major i col·labora amb altres associacions del poble ja sigui en conjunt o amb participacions particulars d’alguns comerços. 

I el més important és que als establiments de Comerç Actiu Canovelles sempre hi trobaràs un “bon dia” i un somriure.

Comerç Actiu Canovelles

Darrera actualització: 24.09.2018 | 13:14

Imatges

PROGRAMA