CaixaBnk inaugura la seva oficina a Canovelles

Dimecres, 30 de maig de 2018 a les 08:00

L’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, va presidir el dilluns 28 de maig la inauguració de la nova oficina de CaixaBank al carrer Riera. 

Directius, empleats i clients van assistir a l’acte. Les noves oficines pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món del comerç, tot millorant l’experiència de compra del client dins l’oficina.

La nova oficina disposa d’una innovadora distribució d’espais. CaixaBank aspira així a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients mitjançant l’atenció personal i la gestió de l’autoservei.

L’alcalde, Emilio Cordero, va valorar com a molt positiu la nova seu de CaixaBank a Canovelles: “Aquesta inauguració és una mostra més de que Canovelles va avançant. La prosperitat dels pobles és fruit d’una complexa xarxa de fets: Serveis públics, polítiques socials, educatives i culturals, solidaritat, igualtat d’oportunitats, empreses, comerç, i , també , els bancs formen part d’aquesta xarxa” va di l’alcalde en el acte inaugural.

 

Darrera actualització: 30.05.2018 | 08:07

Imatges

caixaBank