Balanç positiu a El Gran Recapte a Canovelles, amb 7,8 tones d'aliments recollides

Dilluns, 4 de desembre de 2017 a les 19:00

El Gran Recapte a Canovelles ha estat coordinat per l'Associació d'Ajuda Cívica Betesda, que s'encarrega d'assegurar l'aliment a les persones més necessitades del municipi 

Els dies 1 i 2 de desembre es va realitzar el Gran Recapte d'Aliments a Catalunya, una campanya impulsada pel Banc dels Aliments de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn puguin rebre ajuda alimentària. A Canovelles, l'Associació d'Ajuda Cívica Betesda va coordinar la recollida d'aliments als supermercats de Canovelles Maxi Dia (carrer Diagonal) i Bon Àrea (carrer Indústria).
El balanç de la recollida ha estat més positiu que mai ja que s'han recollit 7.875 tones d'aliments i és la primera vegada que s'arriba a cobrir la quota necessària per assegurar l'aliment a les famílies més desfavorides del poble durant 4 mesos. Betesda, que atén a unes 60 famílies de Canovelles, ha participat durant el Gran Recapte amb més d'una seixentena de voluntaris als supermercats i unes 15 persones al local de l'associació, on s'organitzava tots els aliments recaptats.

A més dels dos supermercats de Canovelles, Betesda va coordinar la recollida de tres supermerats a Granollers: un Condis i dos Caprabos. Tots els aliments recaptats, però, aniran directament al banc d'aliments de Betesda i serviran per poder finalitzar l'any i el primer trimestre del 2018.
 

Darrera actualització: 04.12.2017 | 19:09

Imatges

Gran Recapte