VI cursa-marxa solidària polseres candela

Dilluns, 25 de març de 2019 a les 13:15

Diumenge 5 de Maig de 2019. Inscripcions obertes!. Tu tries com fer-la: Marxa 4,5 km- Cursa 4,5 Km - Cursa 7,5 Km

La Marxa-Cursa Solidària Polseres Candela és un esdeveniment bolcat amb el càncer infantil que en 2019 arriba a la seva sisena edició. Tots els diners recaptats amb aquest esdeveniment aniran destinats a l'Obra social Sant Joan de Déu. Tothom té cabuda en aquest esdeveniment, des dels que volen caminar fins als que volen córrer, passant per totes les edats. Aquest esdeveniment se celebra a la localitat de Canovelles i té el suport del Club d'Atletisme Canovelles.

Va començar com un passatemps

Polseres Candela neix de l'esforç de moltes famílies i amics amb un objectiu comú, la investigació del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

L'any 2013, una voluntària de l'hospital va ensenyar a Candela a fer polseres amb fils de colors per fer més amenes les esperes.

Dues amigues de la Candela, la Mariona i la Daniela, van decidir posar el nom de Candela a aquestes polseres i van muntar una parada per a recaptar diners per a la investigació del càncer infantil.

L'èxit va ser tal, que avui en dia múltiples grups i entitats col·laboren en la fabricació i/o distribució de les polseres Candela, a més d'haver-se realitzat esdeveniments esportius com la Marxa-Cursa Solidària Candela.

A Canovelles

Aquest esdeveniment se celebra a la localitat de Canovelles i l'organitza el Club Atletisme Canovelles.

A la Marxa-Cursa Solidària Candela hi té cabuda tothom, des dels més menuts fins als més grans, per mitjà de diferents modalitats.

El recorregut es traça, en la major part, per camins de terra on hi destaca la natura, desconeguda per moltes persones del voltant del municipi vallesà.

Horari i modalitats

Tots els participants estan convocats a les 9:30h a Can Duran (Canovelles).

Modalitats:

- Cursa solidària 7,5 Km

- Cursa solidària 4,5 Km

- Marxa solidària 4,5 Km

Hora de sortida de les tres modalitats: 10: 00h

Preus populars

A la Marxa-Cursa Solidària Polseres Candela no hi ha lloc per a la classificació, l'important és participar, passar-ho bé i solidaritzar-se amb el càncer infantil.

El preu de la inscripció és de 7 €. La inscripció en línia es farà des d'aquesta plataforma. Les inscripcions presencials es podran fer a:

- SAE Canovelles: Dilluns i dimecres de 17h a 19h

- Perruqueria Belen: C / Verge del Pilar, núm. 7 Canovelles

- Thalassa CEM Canovelles: Carrer Indústria, 98, Canovelles

- Centre d'Estudis de Mollet: Av Calderó núm. 19 Mollet del Vallès

Obsequis

Tots els participants a la Marxa-Cursa Solidària rebran:

- Una polsera Candela

- Botifarra

- Beguda

- Un regal per participant

- Sortejos

Polseres Candela als premis UNICEF

Polseres Candela ha estat premiada als Premis UNICEF Comitè Espanyol, que tenen l'objectiu de reconèixer el compromís de persones i institucions que col·laboren en la missió de canviar la vida dels nens més vulnerables i avançar en la defensa dels Drets de l'Infant.

En la categoria Mobilitza, Polseres Candela ha estat premiada pel seu objectiu de sensibilitzar i captar fons per la lluita contra el càncer infantil a través de l'elaboració i venda de polseres.

La recaptació aconseguida fins al moment amb la venda de les polseres (al voltant d'un milió d'euros) es destina a l'equip oncològic de l'Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona) per impulsar un laboratori dedicat exclusivament a la investigació del càncer infantil, amb sis línies d'investigació i 27 professionals.

 

 

 

Darrera actualització: 29.04.2019 | 13:41