Lliurats els 10.360 euros de la 6a Cursa-Marxa Solidària Polseres Candela a Canovelles

Dimecres, 17 de juliol de 2019 a les 14:00

Aquest dimarts s’ha lliurat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona el xec de 10.360 euros recaptats a la 6a Cursa-Marxa Solidària Polseres Candela, que es va realitzar el passat 5 de maig a Canovelles. Els diners, que se sumen als dos milions que ha aconseguit recaptar l’associació Polseres Candela durant els últims cinc anys, es destinen íntegrament a la investigació del càncer infantil.

El lliurament del xec ha servit per visitar el laboratori i conèixer de primera mà la feina que realitzen els investigadors de Sant Joan de Déu i, també, per conscienciar sobre la importància de les donacions de caire solidari, que representen una font de finançament imprescindible per seguir avançant en la lluita contra el càncer infantil.

Precisament, i gràcies a les donacions de particulars i associacions com la de Polseres Candela, el laboratori d'oncologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona ha pogut créixer i passar d’una única línia de recerca i dos investigadors amb què comptava en els seus inicis, fins a les 10 línies d’investigació i els 35 investigadors actuals.

A l’acte de lliurament hi ha assistit David Sánchez, president de l’associació Polseres Candela, i diversos representants de l’Ajuntament de Canovelles, entre els quals, Emilio Cordero, alcalde del municipi.

Darrera actualització: 17.07.2019 | 14:42