La 5a Cursa-Marxa Candela recull més de 10.000 euros per a la investigació del càncer infantil

Dimecres, 30 de maig de 2018 a les 00:00

Rècord històric de recaptació i participació a la cursa-marxa organitzada per Pulseras Candela amb el suport de diverses entitats, comerços i associacions de Canovelles

La 5a Cursa-Marxa Candela, celebrada el 27 de maig, aconsegueix un rècord històric: 10.660 € destinats a la investigació del càncer infantil de l'hospital Sant Joan de Déu. L’activitat va sumar més participació que mai: 1.200 veïns i veïnes que novament es van reunir a Can Duran per solidaritzar-se amb la causa i  gaudir d'una cursa-marxa en família pels voltants de Canovelles.

A les 10 del matí va tenir lloc la inauguració a càrrec de David Sánchez, impulsor de la iniciativa, que va agrair la massiva participació i va cedir la paraula als protagonistes de la trobada, els petits i petites que, afortunadament, estan ja curats de la seva malaltia. La Candela, la nena que va començar a fer les polseres durant la seva estada a l'hospital, no va poder assistir a la trobada però va enviar el seu agraïment a tots els assistents a través d'una gravació molt emotiva. Per la seva part, la investigadora del laboratori de Sant Joan de Déu, Sara Sánchez, va remarcar la importància d'iniciatives solidàries com aquestes que permeten seguir investigant i pagant els recursos necessaris per avançar en la lluita contra el càncer infantil. En total, la iniciativa ha recaptat, durant les cinc edicions celebrades, 38.060 €, diners que han anat a parar directament a l'hospital. 

El recorregut de la cursa-marxa es podia fer corrent o caminant. A més, tots els participants van rebre, a l'arribada, una polsera Candela i un entrepà de botifarra per esmorzar.

Com cada any, la iniciavita va comptar amb el suport del SAE, el Club Atletisme Canovelles, l'Associació de Veïns del barri Joan Miró, el Centre d'Estudis de Mollet, l'Ajuntament de Canovelles, l'associació Comerç Actiu Canovelles i les empreses, centres i establiments següents: Arderiu, Felmar, Carlass, Forn i pastisseria Diaz, Cusido disseny, Ciutat Hotels, Gotzam, Bertran, Obra Social la Caixa, Pastas Gallo, Fersix, Espai Tortuga, Perruquers Belén, Haribo, Diables de Canovelles, PimPam picking, Caldo Aneto, Chimbote, Apen, Miquel Rius i Fisiocrem. 
 

Més informació: PULSERASCANDELA.COM

Darrera actualització: 30.05.2018 | 16:10