Incendi a dues naus del polígon de Can Castells

Dijous, 20 de juny de 2019 a les 12:00

A quarts de 9 d’aquest matí s’ha produït un incendi al polígon de Can Castells, concretament a una nau situada a la cruïlla del carrer Juan de la Cierva amb carrer Indústria. El foc s’ha propagat ràpidament cap a la segona nau, col·lapsant l’envà que dividia els dos espais i provocant la caiguda del sostre.

Segons ha explicat Josep Manel Escudero, cap territorial de la Regió d’Emergències Metropolitana Nord, els treballs han consistit a apagar el foc de les dues primeres naus des de l’exterior i protegir la tercera nau situada al número 103 del carrer Indústria, que a hores d’ara sembla que no quedarà afectada a excepció dels murs de tancament.  

Fins a la zona s’han desplaçat un total de dotze dotacions de Bombers. A més, també han participat en l’actuació prop de sis patrulles del cos de Mossos d’Esquadra, de la Policia Local de les Franqueses i de la Policia Local de Canovelles.

No hi ha hagut cap ferit. A hores d’ara encara s’està treballant en l’extinció del foc que ja està controlat. Després caldrà avaluar les afectacions a l’estructura de la tercera nau així com determinar la causa de l’incendi, que per ara es desconeix.

Darrera actualització: 20.06.2019 | 13:02