Final nacional de cros (Reus). Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2018-2019

Dilluns, 18 de març de 2019 a les 16:00

Els atletes del Club Atletisme Canovelles tornen a realitzar una brillant actuació a la final nacional de cros, disputada el passat 10 de març a Reus.

Un total de 40 atletes del club es van desplaçar a Reus per còrrer aquest campionat. El resultat final de quatre podis, dos individuals i dos més col·lectius, van fer que el Club Atletisme Canovelles visqués una esplèndida jornada.

Les categories infantil masculina i femenina es van proclamar Campions de Catalunya, sota una distància de 1.580 metres i unes temperatures massa altes per a aquest període de l'any. Álex Lozano Lobo en cadet i Xavi Prados en prebenjamí, es van emportar el subcampionat de les seves respectives categories. Altres resultats destacables van ser la 4a posició d'Alexandra Arillo en categoria infantil, la cinquena d'en Pol Guillén en infantil, la 6a posició de Ruth Hinojosa en cadet, la 7a de l'Íker Prados en infantil, i la 8a posisicó de l'Ivana Rubio i en Joel Ibàñez en categoria infantil.

Darrera actualització: 18.03.2019 | 16:49