El Jove canovellí Iván Pareras ha aconseguit el seu primer podi en el campionat de la GT4 Europeu series a la segona cura de la ronda de Barnds Hatch, després de remuntar des del catorzè lloc.

Dilluns, 14 de maig de 2018 a les 10:30

Cap de setmana de menys a més per l’únic espanyol present en el campionat europeu  de GT4, Ivan Pareras.

Abans de la classificació, el jove de Canovelles només va poder rodar 10 voltes a causa d’un accident que va patir el seu company d’equip que el va deixar sense temps en pista en el lliure 1 i en el lliure 2, on es va quedar sense temps per culpa del bidireccional course – yellow (FCY- Safert cat virtual)  i les múltiples banderes grogues

Una classificació amb 46 cotxes en pista Iván va obtenir la divuitena posició, però sense haver pogut completar una volta perfecta, segons va comentar després de la conclusió de la classificació.

A la primera cursa Iván va veure com el seu companys d’equip va xocar amb un altre pilot a la sortida , pendent una volta respecte el líder de la cursa. A més quan Pareras finalment va aconseguir entrar en pista , aquest només va poder realitzar dues voltes per culpa d’una bandera vermella.

A la segona cursa, Pareras va realitzar una sortida perfecta aguantat als tot poderosos Audi i guanyant una posició per l’exterior. Ivan amb el seu Mercedes-AMG GT4, va mantenir un ritme infernal fins a la parada de boxes on, gràcies a una decisió estratègica de l’equip  i la sincronització del jove canovellí amb el seu company Marcus Paverud, els va ajudar a sortir del pit stop en quart lloc.

Finalment , arribaria el primer podi  de la temporada gràcies a un avançament en pista del seu company a falta de dues voltes. Aquest podi situa a Ivàn en cinquè lloc de la classificació general.

 

Darrera actualització: 14.05.2018 | 10:52