Canovelles "fa dissabte" a la vora del riu Congost

Dilluns, 15 de maig de 2017 a les 14:00

Dissabte, 13 de maig, es va celebrar la sisena edició del programa Fem Dissabte!, coincidint amb el Dia Europeu de neteja i prevenció de residus Lets Clean Up Europe

Més d’una vintena de persones, de totes les edats, van participar a l’activitat per netejar i millorar l’espai de la vora del riu Congost, al seu pas per Canovelles. A les 10 del matí es van trobar els participants al passeig de la Ribera, sota el pont del ferrocarril, per posar-se les samarretes i gorres de la campanya i agafar les bosses d’escombraries per començar la neteja.

Després de més d’una hora “fent dissabte” i amb les bosses ja plenes, els participants van fer una pausa per esmorzar plegats i comentar la necessitat de millorar i tenir cura dels espais verds, concretament de l’espai fluvial, i conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incrontrolada als marges dels rius. 

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde i diversos regidors de l’Ajuntament i va suposar la neteja d’un bon tram del riu. L’acció, emmarcada dins de la iniciativa de l’Associació Projecte Hàbitats i amb el suport del Consorci per a la Defensa del Riu Besòs, tenia per objectiu contribuir a la millora de l'estat de conservació dels espais fluvials d'una manera oberta, participativa i inclusiva. 

Darrera actualització: 15.05.2017 | 14:04