Canovelles amb la Marató de TV3

Dilluns, 4 de desembre de 2017 a les 18:00

Dues activitats centren la recaptació en benefici a La Marató de TV3 d'enguany a Canovelles: la trobada de corals solidària i una caminada popular i xocolatada prevista pel 17 de desembre

El 3 de desembre es va celebrar la tradicional Trobada de Corals de Nadal solidària. Una activitat que va tornar a reunir a l'escenari del Teatre Auditori Can Palots la coral de l'Hogar Extremeño, la Coral Rosa de Bardissa i la coral de la Casa de Andalucía en un acte nadalenc que va recolzar la campanya de la Marató de TV3, enguany destinada a les malalties infeccioses. L'entrada a la trobada no tenia cost però els assistents van fer una aportació econòmica mitjançant uns sobres que van trobar a l'entrada.

CAMINADA I XOCOLATADA POPULAR
La secció excursionista de la Comissió Sant Antoni Abat ha organitzat una jornada solidària en benefici de la Marató diumenge 17 de desembre. L'acte consistirà en una caminada popular (sortida a les 8.30 h a la plaça de l'Ajuntament), una xocolatada (a les 11.30 h, a la plaça de la Joventut) i una ballada de bastons (a les 12.30 h a la plaça de la Joventut). 
Per a participar no cal inscripció prèvia. La recaptació es farà a la plaça de la Joventut, a partir de les 11 h.

Darrera actualització: 04.12.2017 | 18:14