El ple va aprovar el règims retributiu dels càrrecs electes, les dedicacions exclusives i parcials i les dotacions econòmiques dels grups i les assistències.

Divendres, 24 de juliol de 2015 a les 00:00
Es va aprovar amb els vots de PSC, ERC, PP i CIU, amb labstenció de Ciutadans i el vot en contra de Canovelles Canvia.

El Ple aprova el règim retributiu dels càrrecs electes, les dedicacions exclusives i parcials, lestabliment del règim dassistències dels membres de la Corporació, i dotacions econòmiques dels grups municipals.

Els Grups Municipals rebran les quantitats mensuals següents: 158,34 per Grup Municipal, més 118,22 per cadascun dels regidors integrants del Grup Municipal. Els Grups polítics hauran de portar una comptabilitat específica de la dotació, que posaran a disposició del Ple de la Corporació quan aquest ho demani.

LAlcalde  tindrà dedicació exclusiva, i cobrarà 50.000,00 bruts anuals, de conformitat amb el que disposa la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de Racionalització i Sostenibilitat de lAdministració Local i la Disposició Addicional nonagèsima de la LPGE de 2014,

El primer Tinent dAlcalde, Delegat  de lÀrea de Serveis, Territori i Planificació Estratègica, regidor de les delegacions dUrbanisme, Habitatge i Medi Ambient; Serveis; POUM, Planificació Estratègica, Vies de comunicació, Transport públic, i Coordinador de la delegació especial o específica corresponent a Salut Pública, Medi Rural i Pagesia, i Regidor delegat de Recursos Humans, ostentat pel senyor Emiliano Cordero Soria, tindrà règim de dedicació exclusiva, i cobrarà  42.205,38, a percebre en catorze mensualitats.

La segona Tinent dAlcalde, Delegada de lÀrea de Serveis a les Persones, regidora de les delegacions de Benestar Social i Igualtat doportunitats i Cultura i Coordinadora de les delegacions especials o específiques dIgualtat i Ciutadania, Infància i Joventut, Educació, Esports i Gent Gran i Polítiques Intergeneracionals, ostentada per la senyora Yolanda Sánchez Bueno,  tindrà dedicació exclusiva,  i cobrarà 42.205,38, a percebre en catorze mensualitats.

 

Els membres de la Corporació que desenvoluparan el seu càrrec en règim de dedicació parcial, seran els següents:

 

Senyora Teresa Riera Planas, tercera Tinent dAlcalde, Delegada dIgualtat i Ciutadania; Gent Gran i polítiques Intergeneracionals corresponent a  lÀrea de Serveis a les Persones,  una retribució íntegre anual de 7.998,62 , a percebre en catorze mensualitats.

Senyora Noelia Lavado Quiles, quarta Tinent dAlcalde, Delegada dhisenda, Organització Municipal i Dinamització Econòmica i Ocupació, corresponent a  lÀrea de Presidència,  una retribució íntegre anual de 7.998,62 , a percebre en catorze mensualitats.

Senyor Francesc Martínez Ortega, cinquè Tinent dAlcalde, Delegat de Noves Tecnologies i Societat de la Informació, corresponent a  lÀrea de Presidència, una retribució íntegre anual de 7.998,62 , a percebre en catorze mensualitats.

Senyor Francesc Sánchez López, Delegat deducació, corresponent a  lÀrea de Serveis a les Persones, i una retribució íntegre anual de 6.398,90 , a percebre en catorze mensualitats. Dita dedicació i les retribucions econòmiques tindran efectes a partir de la data de lautorització de la compatibilitat per a una segona activitat en el sector públic que haurà demetre la conselleria dEnsenyament, previ informe favorable del Ple de la Corporació Local de Canovelles, o a partir de la declaració o comunicació dinnecessarietat de la mateixa.  Fins que no es doni compliment als requisits anteriors, es cobrarà per assistència a les sessions.

Senyora Patricia Ruiz Hidalgo, Delegada dInfància i Joventut, corresponent a lÀrea de Serveis a les Persones,  una retribució íntegre anual de 6.398,90 , a percebre en catorze mensualitats. Les retribucions econòmiques tindran efectes a partir del dia 17 de juliol de 2015.

Senyor Miquel Castellà Riera, Delegat de Salut Pública, Medi Rural i Pagesia, corresponent a lÀrea de Serveis, Territori i Planificació Estratègica,  una retribució íntegre anual de 6.398,90 , a percebre en catorze mensualitats. Les retribucions econòmiques tindran efectes a partir del dia 17 de juliol de 2015.

Sestableix a favor dels membres dels regidors i regidores dels grups de loposició : 

  • Per lassistència a les sessions del Ple de la Corporació:  190,00 
  • Per lassistència a les sessions de la Comissió Informativa i Comissió Especial  de Comptes: 57,00  .
  • Per lassistència a les sessions de la Junta de Portantveus: 142,50

 

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:49