El Congost celebra el 22è Llibre Gegant

Dilluns, 27 d'abril de 2015 a les 00:00
Centenars de nens i nenes celebren Sant Jordi amb la creació del Llibre Gegant a la plaça de la Joventut

El passat divendres, 24 dabril, va celebrar-se a la plaça de la Joventut la 22a edició del Llibre Gegant de lescola Congost. Durant tot el matí, centenars de nens i nenes de diferents escoles de Canovelles van participar en lactivitat escrivint el seu propi conte.

Els nens i nenes van tornar a agafar el llapis per plasmar la seva particular història de Sant Jordi en una de les pàgines gegants del llibre. Lactivitat, organitzada per lAMPA de lescola Congost i emmarcada dins dels actes de la diada de Sant Jordi a Canovelles, va aconseguir -com cada any- una alta participació, tot i haver-se celebrat el divendres en comptes del dissabte, com shavia fet en edicions anteriors.

Un cop fet el conte, diversos joves van posar color a les pàgines, tot dibuixant els principals protagonistes de cada història. Lactivitat compte cada any amb el suport del professorat de lescola Congost i de tots els pares i mares que sacosten a la plaça per ajudar els petits en lortografia i la presentació de les pàgines.

Una vegada estigui enquadernat, el Llibre Gegant serà traslladat, com sempre, a la Biblioteca Frederica Montseny, on es guarden la resta de Llibres Gegant de lescola, per tal que tothom els pugui consultar. 

 
Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:48

Imatges