El Centre Obert Casa Nostra celebra els seus 25 anys de funcionament.

Dimecres, 8 d'abril de 2015 a les 00:00
Avui s'han celebrat les jornades de professionals. Dissabte a la tarda, la festa per a tothom!
Avui s'ha celebrat la jornada tècnica a Can Palots. Més de 50 professionals del sector s'han trobat per posar en comú el paper clau que juguen aquests serveis en làmbit local per garantir els bons tractes en la infància, des duna mirada normalitzadora i integradora, amb elements de recuperació daquelles situacions de risc per garantir la igualtat doportunitats.
 
Desprès de la presentació a càrrec de l'alcalde, José Orive, del Cap de Servei de Suport de Programes Socials i de Josep A. Domínguez, la cap d'àrea de Serveis a les Persones de l'Ajuntament de Canovelles, ha presentat el vídeo que s'ha realitzat per visibilitzar aquests 25 anys de tasca a Casa Nostra. Un vídeo emotiu amb els testimonis de nens que ara ja són mares i pares, dels primers educadors i de com la prevenció juga un paper important en la mirada de futur.
Desprès d'un esmorzar multicultural que ha permés observar l'exposició de fotografies dels nens i nenes de Casa Nostra, Francesc Reverter, de la Secció de Recursos dInfància i Famílies de la Diputació de Barcelona, ha donat pas a la ponència " Cap on van els Centres Oberts? Prevenció de la desprotecció. Tot seguit, la ponència d'Ester Garcia Navarro, Coordinador i docent de Màsters de l'àmbit de les emocions de la UB, Acompanyant als infants des del treball amb les emocions, ha clos les jornades.
 
 
 
 
 
 
Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:48