Premis als primers classificats locals de La Mitja Marató

Dilluns, 14 d'abril de 2014 a les 00:00
José Corral i Carmen Machado van ser els primers atletes locals de Canovelles en arribar a la meta

Dijous, 10 dabril, va lliurar-se els premis als primers classificats de la Mitja 2014 de les poblacions per on passa la Mitja i que havien participat al programa Comença a fer La Mitja.

Els premiats van recollir el premi diversos obsequis a lempresa Arderiu de Canovelles, que enguany celebra el 80è aniversari. Van assistir a lacte els alcaldes i/o representants polítics de les poblacions on sha fet el programa Comença a fer La Mitja: Canovelles, Granollers, Les Franqueses, Cardedeu, La Llagosta i La Garriga.

Margarida Arderiu va ser lencarregada dobrir lacte donant les gràcies a les persones assistents, felicitant als premiats locals i convidant a tots a un petit pica-pica amb productes Arderiu amb motiu dels seus 80 anys dhistòria. Seguidament els alcaldes van fer entrega del trofeu i la bossa dobsequis gentilesa dArderiu i KH7-Lloreda als atletes. José Orive, alcalde de Canovelles, va donar la benvinguda a Canovelles a tots els assistents, tot reconeixent lesforç dels atletes premiats en lacte i posant de relleu la importància de La Mitja pels municipis per on passa: La Mitja és un acte esportiu però també és un acte de salut i de comarca i cada any va a més, va dir lalcalde, tot remarcant la important tasca dempreses col·laboradores amb La Mitja com Arderiu, que porta a Canovelles 80 anys i que forma part de la història i el dia a dia del municipi.

Els primers atletes, masculí i femení, de Canovelles que van ser premiats a lacte van ser José Corral Rodríguez, que va fer un temps de 1:16:57 h i Carmen Machado Pernia, que va acabar La Mitja en un 1:42:18 h.

A banda dels atletes locals de Canovelles, van ser premiats: Roger Calbet Bigorra de Cardedeu, Elisabet Martin Almansa  de Cardedeu, Laura Pérez Oller  de Granollers, Ana Belen García Rull de Granollers, Dani Cuartero Pastor de La Garriga, Sílvia Segura Parra de La Garriga, Albert Caballero Recio de La Llagosta, Mireia Casas Martinez  de La Llagosta, Quim Magan Corbinos de Les Franqueses del Vallès i Anna Riera Pla de Les Franqueses del Vallès però corredora inscrita al C.A. Canovelles. 

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:41

Imatges