17a marxa Canovelles-Montserrat

Dimarts, 26 d'abril de 2011 a les 00:00
Una marxa plena democions i sentiments a flor de pell, així va definir Toni Calderón, president de la Comissió Sant Antoni Abat, la 17a marxa Canovelles-Montserrat, que va tenir lloc el passat divendres 15 dabril.

La marxa, que va comptar amb 129 caminadors de 24 poblacions diferents, va iniciar-se puntual a les 19 h a Canovelles i va acabar a les 11 h del matí, a Montserrat. La nit va ser plàcida, amb temperatures estables i sense pluja. Tot i així, els caminadors van renombrar la marxa denguany com la marxa de les butllofes, ja que molts dels participants van patir aquesta petita lesió durant la caminada.

Només un parell de participants no van poder acabar la travessa a causa de lesions lleus per la duresa dels 62 km i les setze hores de caminada. Un cop a Montserrat, amb els diversos autocars plens de socis de lEntitat, lEulàlia Bofí va ser lencarregada de realitzar lofrena del ciri a la Mare de Déu de Montserrat, tot dedicant als participants unes paraules emotives i reconfortants.

Per primera vegada, la marxa va ser retransmesa en directe per Anna Fonoyet, especialista en noves tecnologies, que va fer un seguiment de tota la caminada mitjançant Twiter: la sortida a Canovelles, els horaris de pas dels avituallaments, les anècdotes, lestat dels marxadors, la metereologia, larribada a Montserrat, lofrena, etc. Instantàniament tothom va poder seguir la marxa a partir daquests missatges curts acompanyats de les millors imatges de la marxa.

Si voleu veure la primera remesa de fotografies de la marxa, cliqueu el següent enllaç i un cop sigueu a la pàgina de lacomi dirigiu-vos a ÚLTIMES FOTOS: 17a marxa CANOVELLES-MONTSERRAT

Cal recordar que la propera edició de la marxa coincidirà amb el 50è aniversari de la Comissió Sant Antoni Abat i el 10è aniversari del Centre Excursionista i és per aquesta raó que des de la Comissió sestà preparant una marxa única i molt especial: la 18a marxa Montserrat Canovelles.




Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:16

Imatges