Canovelles Medieval

Dilluns, 27 de juny de 2016 a les 00:00
La quarta edició va ser un èxit de participació, amb una gran qualitat de les propostes d'animació i més de 24 parades participants.

El dia 26 de juny, coincidint amb l'aniversari del primer escrit sobre Canovelles, el centre històric retorna a l'època medieval. L'Associació Cultural Canovelles Medieval organitza aquesta jornada que enguany va comptar amb 24 paradistes, oficis artesans inclosos, la dinamització de la història de Canovelles a càrrec de la Comissió Sant Antoni Abat que va omplir l'església de Sant Fèlix de gom a gom; els tallers infantils, les bitlles catalanes de l'ANC; les Paraules de Llull de l'Oficina de Català on es regalaven frases, sentències i pensaments de Ramon Llull; animacions pels carrers del mercat; danses medievals de la Colla de Gitanes - que aquest any estrenaven dansa-  i danses del ventre del grup Ingravit, a l'era de Can Castells.

Tal com va dir la presidenta de l'Associació, Yolanda Ulldemolins, la festa de Canovelles medieval és una festa de totes les entitats del municipi, cal que s'impliquin totes per tal de fer una trobada festiva, de qualitat, amb la implicació de tot el poble per tal de recordar els nostres orígens i salvaguardar-los. Ha de ser una festa dels oficis, per tal de poder transmetre a les noves generacions com vivíem i de què vivíem a Canovelles els nostres avantpassats. Una festa que ens enorgulleixi i que serveixi per aprofundir en els vincles entre les associacions del nostre poble.

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:55