Seguretat Ciutadana

La Policia Local

La Policia Local està integrada dins l'Àrea de Governació de l'Ajuntament de Canovelles, i es troba composta per una plantilla orgànica formada per un inspector en cap, set caporals, vint-i-quatre agents, dos administratius i un gruista.

Principalment, la missió de la nostra Policia Local és la satisfacció de les demandes dels ciutadans de Canovelles, traduint-se aquesta activitat en una millora de la seva qualitat de vida, tot desenvolupant les seves funcions legalment establertes en matèries de seguretat ciutadana, trànsit, policia administrativa, mediambiental i d'assistència.

El nostre model actual de treball en és el de Policia de Proximitat, i es basa en l'apropament màxim dels agents a la ciutadania, incrementant el temps invertit en el patrullatge a peu com estratègia per optimitzar el coneixement, la prevenció i la solució de les necessitats i demandes, i oferir al mateix temps un servei eficaç, eficient i de qualitat.

Amb aquest model, s'imposa un canvi d'actitud dels policies envers el ciutadà, que ha deixat de ser simple administrat, subordinat per una estructura burocràtica jerarquitzant, per convertir-se en usuari d'una organització a la que exigeix capacitat de resposta i dinamisme en la prestació dels serveis que necessita.

Horaris, telèfons i localització

Horaris d'atenció al públic:

Atenció a la ciutadania per tràmits administratius comuns de 8.00 a 20.00 h, els dies feiners de dilluns a divendres, i en el temps més breu possible.
Informació a la ciutadania de forma presencial i per telèfon les 24 hores del dia.

Oficina de denúncies:

Recepció de denúncies tots els dies, preferentment de 8.00 a 22.00 hores.

Adreça: C.Pi,19 de Canovelles.

Unitat de proximitat:

Telèfon: 600 21 61 21

Intervenció en urgències:

Telèfons d'emergències Policia Local:
93 846 75 76 (dos línies)
93 846 76 12 (fax)
policia.local@canovelles.cat

Altres telèfons d'emergències:

112 Emergència en general
061 Ambulàncies
112 Cos de Mossos d'Esquadra

Com a norma general en casos d'emergència, s'arribarà al lloc dels fets en menys de cinc minuts per atendre situacions greus com accidents i altres sinistres, activant de forma immediata i simultània els serveis d'urgència complementaris necessaris, com bombers, ambulància, etc.

Notícies

  • 23 de novembre de 2020 Entra en vigor el tram 1 de les mesures per a l’obertura progressiva d’activitats PLA OBERTURA

    La Generalitat de Catalunya ha aprovat la RESOLUCIÓ SLT/2983/2020, de 21 de novembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Així, a partir d’aquest dilluns 23 de novembre, entra en vigor el primer dels quatre trams previstos al pla d’obertura progressiva i que tindrà una durada de 14 dies (fins al 6 de desembre) si l’evolució de la pandèmia ho permet.

  • 27 d'octubre de 2020 Informació d’interès: Possible estafa a la gent gran porta

    L’Ajuntament de Canovelles ha detectat un possible intent d’estafa a alguna persona gran del municipi aprofitant l’avinentesa que, per motius sanitaris, enguany es cancel·la l’Homenatge a la Vellesa. Els possibles estafadors, amb l’excusa de lliurar un regal en substitució de l’acte suspès i en nom de l’Ajuntament, pretenen accedir als domicilis de les persones grans.

  • 23 d'octubre de 2020 Canovelles limita l’accés al Cementiri Municipal i estableix mesures preventives per Tots Sants Acces al cementiri tots sants

    Aquelles persones que vulguin visitar el Cementiri Municipal de Canovelles del 30 d’octubre a l’1 de novembre hauran d’accedir per la porta central, passar un control d’accés, facilitar les seves dades de contacte per poder fer el seguiment en cas de detectar algun positiu, i seguir els recorreguts establerts. Serà obligatori dur mascareta, fer ús del gel hidroalcohòlic i mantenir la distància de seguretat. A més, els grups o unitats familiars que hi accedeixin no podran ser majors de 6 persones.

Darrera actualització: 15.11.2018 | 09:23