Seguretat Ciutadana

La Policia Local

La Policia Local està integrada dins l'Àrea de Governació de l'Ajuntament de Canovelles, i es troba composta per una plantilla orgànica formada per un inspector en cap, set caporals, vint-i-quatre agents, dos administratius i un gruista.

Principalment, la missió de la nostra Policia Local és la satisfacció de les demandes dels ciutadans de Canovelles, traduint-se aquesta activitat en una millora de la seva qualitat de vida, tot desenvolupant les seves funcions legalment establertes en matèries de seguretat ciutadana, trànsit, policia administrativa, mediambiental i d'assistència.

El nostre model actual de treball en és el de Policia de Proximitat, i es basa en l'apropament màxim dels agents a la ciutadania, incrementant el temps invertit en el patrullatge a peu com estratègia per optimitzar el coneixement, la prevenció i la solució de les necessitats i demandes, i oferir al mateix temps un servei eficaç, eficient i de qualitat.

Amb aquest model, s'imposa un canvi d'actitud dels policies envers el ciutadà, que ha deixat de ser simple administrat, subordinat per una estructura burocràtica jerarquitzant, per convertir-se en usuari d'una organització a la que exigeix capacitat de resposta i dinamisme en la prestació dels serveis que necessita.

Horaris, telèfons i localització

Horaris d'atenció al públic:

Atenció a la ciutadania per tràmits administratius comuns de 8.00 a 20.00 h, els dies feiners de dilluns a divendres, i en el temps més breu possible.
Informació a la ciutadania de forma presencial i per telèfon les 24 hores del dia.

Oficina de denúncies:

Recepció de denúncies tots els dies, preferentment de 8.00 a 22.00 hores.

Adreça: C.Pi,19 de Canovelles.

Unitat de proximitat:

Telèfon: 600 21 61 21

Intervenció en urgències:

Telèfons d'emergències Policia Local:
93 846 75 76 (dos línies)
93 846 76 12 (fax)
policia.local@canovelles.cat

Altres telèfons d'emergències:

112 Emergència en general
061 Ambulàncies
112 Cos de Mossos d'Esquadra

Com a norma general en casos d'emergència, s'arribarà al lloc dels fets en menys de cinc minuts per atendre situacions greus com accidents i altres sinistres, activant de forma immediata i simultània els serveis d'urgència complementaris necessaris, com bombers, ambulància, etc.

Notícies

  • 4 de maig de 2020 Emotiu final de les felicitacions públiques per part de la Policia Local de Canovelles policia

    Amb motiu de l’inici de la desescalada i el permís per a sortir de manera controlada a l’espai públic, la Policia Local de Canovelles posa punt final a les felicitacions d’aniversari que han realitzat durant les últimes setmanes, un servei que els ha deixat imatges que no oblidaran mai. 

  • 25 d'abril de 2020 Canovelles edita un nou certificat per poder lliurar als infants abans de sortir al carrer

    L’Ajuntament de Canovelles ha editat un certificat amb l’objectiu que els més petits puguin celebrar, també en paper, la possibilitat de sortir al carrer a partir d’aquest diumenge 26 d’abril. L’objectiu del document és animar als més petits durant aquest període de confinament i recordar-los les normes que cal seguir quan surtin a passejar.

  • 25 d'abril de 2020 Recomanacions per a la sortida al carrer dels infants menors de 14 anys covid

    El Govern de l’Estat ha aprovat que, a partir d’aquest diumenge 26 d’abril, els menors de 14 anys podran sortir una hora al dia, a una distància màxima d’un quilòmetre del seu domicili, i acompanyats d’un adult. En aquest sentit, l’Ajuntament de Canovelles recorda que cal complir les restriccions i la normativa vigent per tal que la sortida dels menors sigui controlada i no suposi cap risc per a la població. (Podeu consultar totes les restriccions al document adjunt)

Darrera actualització: 15.11.2018 | 09:23