Seguretat Ciutadana

La Policia Local

La Policia Local està integrada dins l'Àrea de Governació de l'Ajuntament de Canovelles, i es troba composta per una plantilla orgànica formada per un inspector en cap, set caporals, vint-i-quatre agents, dos administratius i un gruista.

Principalment, la missió de la nostra Policia Local és la satisfacció de les demandes dels ciutadans de Canovelles, traduint-se aquesta activitat en una millora de la seva qualitat de vida, tot desenvolupant les seves funcions legalment establertes en matèries de seguretat ciutadana, trànsit, policia administrativa, mediambiental i d'assistència.

El nostre model actual de treball en és el de Policia de Proximitat, i es basa en l'apropament màxim dels agents a la ciutadania, incrementant el temps invertit en el patrullatge a peu com estratègia per optimitzar el coneixement, la prevenció i la solució de les necessitats i demandes, i oferir al mateix temps un servei eficaç, eficient i de qualitat.

Amb aquest model, s'imposa un canvi d'actitud dels policies envers el ciutadà, que ha deixat de ser simple administrat, subordinat per una estructura burocràtica jerarquitzant, per convertir-se en usuari d'una organització a la que exigeix capacitat de resposta i dinamisme en la prestació dels serveis que necessita.

Horaris, telèfons i localització

Horaris d'atenció al públic:

Atenció a la ciutadania per tràmits administratius comuns de 8.00 a 20.00 h, els dies feiners de dilluns a divendres, i en el temps més breu possible.
Informació a la ciutadania de forma presencial i per telèfon les 24 hores del dia.

Oficina de denúncies:

Recepció de denúncies tots els dies, preferentment de 8.00 a 22.00 hores.

Adreça: C.Pi,19 de Canovelles.

Unitat de proximitat:

Telèfon: 600 21 61 21

Intervenció en urgències:

Telèfons d'emergències Policia Local:
93 846 75 76 (dos línies)
93 846 76 12 (fax)
policia.local@canovelles.cat

Altres telèfons d'emergències:

112 Emergència en general
061 Ambulàncies
112 Cos de Mossos d'Esquadra

Com a norma general en casos d'emergència, s'arribarà al lloc dels fets en menys de cinc minuts per atendre situacions greus com accidents i altres sinistres, activant de forma immediata i simultània els serveis d'urgència complementaris necessaris, com bombers, ambulància, etc.

Documents

Notícies

  • 23 de desembre de 2021 Continuen les millores d’asfaltat i accessibilitat al nucli urbà de Canovelles Cruïlla elevada del carrer del Molí de la Sal amb carrer del Pi

    Aquesta setmana s’han realitzat els treballs per arranjar l’asfalt i l’accessibilitat de diversos carrers, cruïlles i passos de vianants del nucli urbà de Canovelles. Les actuacions corresponen a la tercera fase dels treballs d’arranjament del nucli urbà de Canovelles.

  • 3 de desembre de 2021 Entrada en vigor de l’ús del certificat COVID Certificat Covid

    Des d’aquest divendres, cal mostrar el Certificat COVID digital per accedir a interiors de restaurants i bars, gimnasos, residències de gent gran i locals d’oci nocturn o espais de ball. La mesura s’aplica als majors de 13 anys.

  • 25 d'octubre de 2021 La Policia de Canovelles denuncia l’abocament de deixalles a la via pública Abocament localitzat  20 d'octubre

    El dimecres 20 d’octubre, cap a les 8 del matí, la Policia de Canovelles va denunciar una persona responsable de l’abocament de deixalles prop de la cruïlla entre els carrers de Girona i del Molí de la Sal. Els agents, després de localitzar l’abocament i amb l’ajut del veïnat, van realitzar la investigació corresponent per tal d’identificar i denunciar la persona responsable, que serà sancionada per l’ajuntament.

Darrera actualització: 15.11.2018 | 09:23