Línies básiques d'actuació

 • Garantir la defensa dels drets de la ciutadania per a tots els habitants de Canovelles.
 • Afavorir la cohesió social i actuar en contra de l’exclusió social, facilitant la integració de tots els ciutadans i ciutadanes.
 • Ajudar les persones amb necessitats socials.
 • Atendre els joves i les famílies amb situació de risc.
 • Potenciar la formació ocupacional i la inserció laboral de les persones amb risc d’exclusió.
 • Lluitar contra la pobresa i l’exclusió.
 • Vetllar pels drets de la infància i la joventut.
 • Treballar per la integració social dels disminuïts psíquics a través del programa EINA.
 • Treballar per la tolerància zero en la violència de gènere.
 • Donar suport a les persones que reben maltractaments.
Notícies
  Resultats de la diagnosi del PLIA El PLIA pas a pas: els resultats de la diagnosi! 13.10.2021

  L’Ajuntament de Canovelles amb el suport de la Diputació de Barcelona està elaborant el Pla Local d’Infància i Adolescència (PLIA), el full de ruta que servirà per definir i ordenar les polítiques adreçades als infants i als adolescents del municipi. El primer pas ha estat fer la diagnosi, que serveix per determinar quina és la realitat de Canovelles.

  Primera sessió del grup de suport emocional i ajuda mútua Es reprenen les trobades del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua de Canovelles 06.10.2021

  Aquest dimecres s’han reprès les sessions del GSAM, el Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua de Canovelles, que pretén oferir a les persones cuidadores no professionals suport psicològic i un espai de relació on poder intercanviar experiències. 

  Ajuts mobilitat Ja es poden sol·licitar els ajuts a la mobilitat per raó d’estudis postobligatoris 01.10.2021

  L’Ajuntament de Canovelles ha obert una línia d’ajuts per a facilitar el desplaçament a aquells alumnes matriculats en centres educatius públics, i en modalitat presencial, per a cursar estudis postobligatoris que no estiguin ofertats al municipi. En total, es destinaran 20.000 euros i els ajuts es podran sol·licitar fins al 29 d’octubre.

  Gent gran activa Obertes les preinscripcions per als tallers de Gent Gran Activa 21.09.2021

  Les persones interessades ja poden fer la preinscripció per als tallers del programa Gent Gran Activa 2021-2022 a l’antic Centre Cultural (carrer de la Indústria, 22), de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

  casal d'agost 2021 En marxa el casal d’agost de Canovelles 10.08.2021

  Des del dia 2 i fins al 31 d’agost una seixantena d’infants participen al casal d’agost de Canovelles, un projecte que organitza REIR en col·laboració amb la Fundació Probitas i l’Ajuntament de Canovelles.

Més notícies
Destacats
Activitats