Casal Cívic - Veïnat Pau Casals

Equipament Cívic de Benestar i Família de Canovelles

L'equipament Cívic de Canovelles, adscrit a la Direcció General d'Actuacions Comunitàries i Cíviques del Departament de Benestar i Familia, inaugurat l'any 1993, compta amb el Casal Cívic, l'Oficina de Benestar i Familia i el Centre de Formació d'Adults.

Casal Cívic

És un espai públic obert a tothom: joves, grans, infants entitats, on hi podreu realitzar tallers, conferències, sortides culturals, exposicions..., que us permeten relacionar-vos, fomentar les vostres aficions, ampliar coneixements i formar part d'un projecte col·lectiu.

Serveis

Suport a la difusió : web de les associacions a Catalunya, una finestra oberta a les entitats per donar a conèixer les seves finalitats i actuacions.

Cessions d'espai: cessions de sala a les entitats per a la realització d'activitats pròpies, d'acord amb els horaris disponibles.

Espais

 • Espai de trobada: Un espai perquè gent gran, joves, pares i fills...
  pugueu trobar-vos, fer activitats...
 • Sala d'exposicions: Per poder exposar les vostres obres.
 • Sala polivalent: Conferències, ball...
 • Ludoteca: Racons de jocs amb material lúdic, lligat al programa
  jugar i llegir, i també per a activitats puntuals.
 • Aules taller: Tallers de manualitats i activitats formatives.
 • Mediateca: Espai amb llibres, vídeos i materials en nous suports
  informàtics CD ROM, CDs i internet, juntament amb ordinadors multimèdia que ens faciliten la consulta. També es posen un seguit d'activitats al voltant de la informàtica. Així doncs es poden dur a terme iniciatives culturals i socials, viatjar... (Amb el suport de "la Caixa")

Programes de la Direcció General d'Actuacions Comunitàries i Cíviques

 • Jugar i llegir:
  Programa sòcioeducatiu que pretén integrar el joc i la lectura, dos aspectos estretament relacionats i complementaris per al desenvolupament dels infants de 4 a 12 anys.
  La sala de joc ofereix un espai de trobada especialitzat en el joc i la joguina que pretén eduacar els nois i noies en els valors del respecte i la tolerancia, i desenvolupar la seva imaginació i creativitat.
  La sala de lectura aporta un espai dotat de llibres i materials en nous suports informàtics CD ROM,CDs i internet, juntament amb ordinadors multimedia que ens faciliten la consulta. També es pose un seguit d'activitats al voltant de la informàtica. Així doncs es poden dur a terme iniciatives culturals i socials, viatjar... (Amb el suport de la Caixa")
 • Dones Avui per a la igualtat d'oportunitats:
  És un programa obert a tothom per potenciar i afavorir la creació d'espais específics de dones que permetin desenvolupar el propi enriquiment personal i de grup, crear vincles entre dones, i serveir de llançadora per a la seva intervenció en els moviments socials, fent zarza.
 • Programa Arrela't:
  És un programa d'arrelament cívic i comunitari, que per mitjà de la realització de visites, xerrades i tallers, pretén apropar la ciutadania al coneixement del territori, del medi, de les institucions, i promoure els drets civils i la participació.
 • Programa de dinamització i de suport a les associacions:
  Recursos i activitats al voltant de temes de civisme, sensibilització, diversitat cultural, Catalunya, animació infantil, participació en proyectes comunitaris, i cessions d'espais per a activitats organitzades per les entitats.

Pl. Pau Casals s/n - 8420 Canovelles - Barcelona
Telèfon: 93 846 39 28
Adreça electrònica: cc.canovellesveinatpaucasals@gencat.cat
Horari:  
Casal Cívic - Veïnat Pau Casals: de dilluns a divendres, de 9 h a 21 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 11.11.2021 | 17:58