Teatre Auditori Can Palots

Connecta't als ESPECTACLES  de 

       

 

i mira't la nova revista virtual 

TANCAMENT I CONTINUÏTAT DE CAN PALOTS

Des de divendres 13 de març, seguint amb les mesures excepcionals adoptades a causa del Coronavirus, el Teatre Auditori Can Palots restarà tancat al públic 

L'equip del teatre continua treballant per a tu des de casa, actualitzant la informació, donant resposta als teus dubtes i necessitats i preparant la nova temporada perquè, quan passi aquesta situació excepcional, poguem tornar a gaudir dels millors espectacles a casa nostra. 

Així,   han quedat ajornats el següents espectacles:

A D U L T S 

"Noucents, el pianista de l'oceà", de marcel Tomàs i Cascai Teatre

"El peqeño poni", de Flyhard Produccions

"Todo Fluye", d'Arraigo

F A M I L I A R

"Quimera", de La Guilla Teatre

"Hamelí", de Xip Xap Teatre

"On vas Moby Dick?", del Centre de Titelles de Lleida

Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes per a les noves dates i les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho per correu electrònic a info@escenagran.cat i se'ls farà la devolució de l'import de les entrades a través del mateix canal de compra:

Es poden realitzar consultes relacionades amb la venda d'entrades a través del correu electrònic info@escenagran.cat. Fins a nou avís, les taquilles del teatre romandran tancades però la venda d'entrades es pot realitzar amb normalitat a través de la web www.escenagran.cat.

Fins a nou avís, a més dels espectacles, queden anul·lades també totes les funcions escolars i les activitats programades a l'equipament: cursos i  tallers i activitats d'entitats

Aquestes mesures responen a la voluntat de contenir la propagació del virus tal com demana l’autoritat sanitària. Seguiu la web d’Escena gran www.escenagran.cat i la dels equipaments que la formen, així com les seves xarxes socials, per actualitzar la informació.

SEGUEIX-NOS                @canpalots      @can_palots

Marc de referència de la producció i difusió de les arts escèniques a Canovelles.

Can Palots és un equipament cultural, inaugurat el 27 d'octubre de 2006, situat en les confluències dels carrers Barcelona i Can Palots. 

L'edifici, amb una superfície total construïda de 2.236 m2, es distribueix en 164m2 en planta soterrani, 1.427m2 en planta baixa, 584m2 en primera planta i 60 m2 de marquesines d'accessos.

L'accés a Can Palots es pot efectuar pel carrer Barcelona 8-10 si es vol anar a la zona destinada a les entitats i als serveis tècnics, per la Plaça Margarita Xirgu, que dona accés directe al Teatre-Auditori i a la sala d'exposicions.

Juntament amb el Campanar, amb activitats d'entitats i escolars, és el marc de referència de la producció i difusió de les arts escèniques a Canovelles.

Amb 311 localitas distribuits entre platea (257 butaques) i amfiteatre (54 butaques), un escenari de 9 metres amplada de boca per 8 de fons, 5 metres d'alçada de boca i 14 de maquinària, el teatre-auditori està completament equipat per acollir la Programació d'Arts Escèniques de la població i acull públic de Canovelles i de la resta de la comarca

Disposa de zona Wi-Fi amb caràcter gratuït.

Si voleu rebre informació de la programació del Teatre Auditori i la Sala Arimany, podeu sol.licitar-ho aquí.

 

Carrer Barcelona, 8-10. Cruïlla Carrer Sant Jordi - 08420 Canovelles - Barcelona
Nom de contacte: Miquel Fusté. De dilluns a divendres de 9 a 15 h
Telèfon: 93 846 80 54
Adreça electrònica: canpalots@canovelles.cat
Horari:  
De dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 21 h.
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 09.06.2020 | 17:36