Notícies

 • Gira-dones Gira-Dona, formació gratuïta per a dones emprenedores 17 de febrer de 2020

  El 12 i 13 de març, de 9.30 a 14.30 hores, la nau de Promoció Econòmica (carrer de Gregorio Marañón, 7) acollirà la formació ‘Troba la teva ruta’ del projecte Gira-Dones, una iniciativa finançada per Coca-Cola i on participa Dona Activa Fòrum. La formació és totalment gratuïta i està dirigida a dones d’entre 18 i 60 anys que vegin l’emprenedoria com una alternativa d’ocupació o que volen reinventar el seu negoci.

 • Visita a GRG Visita al Complejo Medioambiental de Guipuzkoa 17 de febrer de 2020

  L’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, juntament amb altres alcaldes i representants del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, ha visitat el Complejo Medioambiental de Gipuzkoa. Allà, s’han trobat amb el president del Consorci de Residus de Gipuzkoa, José Ignacio Asensio.

 • Concurs Carnaval L’Oficina de Català de Canovelles i el Teatre Auditori Can Palots organitzen un concurs de Carnaval 12 de febrer de 2020

  Sota el nom de Bafarades de Carnaval, els organitzadors conviden a tothom a passar per la recepció del Teatre Auditori Can Palots (c. de Barcelona, 8), fer-se una fotografia original i divertida, i penjar-la a la pàgina de Facebook de l’Oficina de Català de Canovelles.

 • Carnaval El Bisbe de les Culleres i el Coronel, nous personatges del Carnaval de Canovelles 11 de febrer de 2020

  Aquest 2020 s’incorporen al Carnaval de Canovelles el Bisbe de les Culleres i el Coronel, dos personatges que sortiran al carrer durant la rua infantil. La programació també inclou el ball de gitanes de la Comissió de Sant Antoni Abat, el show anomenat Talentontes, la rua de carnaval i el ball de disfresses.

 • Cruïlla barri Can Duran Millora de l’accessibilitat als passos de vianants de Can Duran 10 de febrer de 2020

  Aquest dilluns s’han iniciat les actuacions per tal de rebaixar els passos de vianants a la urbanització de Can Duran. L’actuació, que s’emmarca dins el pla de millora integral del municipi, pretén fer més accessibles i segures les cruïlles.

 • Canva Formació per a comerciants: Cartelleria per a campanyes comercials 7 de febrer de 2020

  El servei municipal de Promoció Econòmica  torna a oferir cursos gratuïts dirigits als comerciants de Canovelles. El primer gira entorn la cartelleria per a campanyes comercials i es realitzarà els dies 11 i 13 de febrer, de 14 a 16 hores. Però la programació d’aquest primer trimestre de l’any  també inclou Visual Merchandising i Mindfulnes.

 • Informació de servei: interrupció en el subministrament elèctric 5 de febrer de 2020

  El diumenge 9 de febrer l’empresa EDISTRIBUCION realitzarà talls puntuals del subministrament elèctric a diferents carrers del municipi per tal de realitzar treballs de manteniment i millora de la xarxa. Les interrupcions del subministrament es produiran de 13.15 a 14.00 hores.

 • Xocolatada solidària Canovelles torna a sumar-se a la campanya ‘Taca’t pel càncer infantil’ 4 de febrer de 2020

  Amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, el 15 de febrer, l’Ajuntament de Canovelles torna a sumar-se a la campanya Taca’t pel càncer infantil a benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu. Del 10 al 23 de febrer, els serveis de Solidaritat i Cooperació i Acció Comunitària promouran la iniciativa solidària a través dels equipaments municipals i, per primera vegada, també de les farmàcies del municipi.

 • Asfaltat carrer del Roure Aquest dimarts s’asfaltarà un tram del carrer del Roure 3 de febrer de 2020

  Aquest dimarts, dia 4 de febrer, es realitzaran les tasques d’asfaltat d’un tram del carrer del Roure, situat a la urbanització 5a Avinguda. És per aquest motiu que entre les 8 i les 19 hores no es podran fer servir els guals de vehicles situats en aquesta via. 

 • Contenidors Millores del contracte del servei de recollida de residus i neteja viària 31 de gener de 2020

  El ple de l’Ajuntament de Canovelles ha aprovat l’adjudicació del servei de recollida de residus i neteja viària a l’empresa Urbaser SA, considerada la que ha presentat una millor proposta d’entre les quatre empreses que s’havien presentat a la licitació pública. La previsió del consistori és signar el nou contracte durant el mes de març.

 • Ple 30 de gener de 2020 L’Ajuntament adjudica el nou contracte del servei de neteja viària i de recollida de residus 31 de gener de 2020

  Aquest dijous al vespre s’ha celebrat la sessió plenària ordinària corresponent al mes de gener, la primera del 2020.

 • Sessió per escollir les ordres de Carnestoltes Els infants de Canovelles ja han decidit les ordres del Carnestoltes 2020 30 de gener de 2020

  Aquest dimecres, els representants de 6è de les quatre escoles de primària de Canovelles han escollit les ordres que dictarà el Carnestoltes 2020. Gairebé una vintena de nens i nenes s’han reunit a la sala de plens Ma Lluïsa Prat on, mitjançant un sistema de votació, han decidit la indumentària que els veïns de Canovelles hauran de portar del 17 al 21 de febrer si no volen rebre el càstig pertinent.

 • Imatge del taller realitzat al setembre de 2019 Ja es poden fer les inscripcions per als tallers d’autoconeixement per a dones 30 de gener de 2020

  El Servei d’Igualtat torna a posar a disposició de totes aquelles dones que tinguin ganes d’aprofundir en el seu autoconeixement i que tinguin inquietud per compartir un espai amb altres dones, un seguit de sessions formatives dirigides per professionals. Les sessions, que es realitzaran tots els dimecres de 18 a 20 hores, es realitzaran al Centre Cultural des del 5 de febrer fins al 29 d’abril.

 • Presentació de les obres Canovelles urbanitza l’illa formada pels carrers d’Isidre Duran i Diagonal 29 de gener de 2020

  L’ajuntament de Canovelles urbanitzarà l’illa formada pels carrers d’Isidre Duran i Diagonal. L’objectiu de l’actuació, que s’iniciarà durant la primera setmana de febrer i tindrà una durada aproximada de 3 mesos, és millorar la connectivitat entre aquest espai, que actualment presenta diverses mancances, i el seu entorn.

 • Actuació al carrer d'Issac Peral Continuen a bon ritme les obres de millora al polígon de Can Castells 28 de gener de 2020

  Ja han començat les tasques de millora de l’asfaltat i accessibilitat al polígon industrial de Can Castells. Les obres consisteixen reparar els trams de calçada en mal estat així com millorar l’accessibilitat a les cruïlles d’aquesta zona. L’actuació afecta alguns dels eixos centrals del polígon, concretament al passeig de la Ribera, a l’avinguda de Can Castells i als carrers de Barcelona, d’Isaac Peral, de Carles Buïgas i de la Indústria.

 • sala de plens Dijous 30 de gener, primera sessió plenària de l’any 28 de gener de 2020

  El dijous 30 de gener, a les 20.15 hores a la sala de Plens M. Lluïsa Prat, se celebrarà la primera sessió plenària de l’any en la que, dins l’orde del dia, s’inclou el dictamen sobre l’adjudicació del contracte del servei de neteja viària i de recollida, eliminació i tractament de residus municipals.

 • Presentació VallèsBot 2020 La tercera edició de la Vallèsbot té com a lema "Un món per a tothom" 27 de gener de 2020

  26 centres educatius de Granollers, Canovelles, la Roca del Vallès i les Franqueses del Vallès participen aquest curs en aquest projecte

  El parc del Congost serà de nou l’escenari de la 3a VallèsBot el proper 27 de maig. La tercera edició d'aquest projecte tecnològic i de robòtica comptarà aquest curs amb la participació de 26 centres educatius de primària i secundària de Granollers, Canovelles, la Roca del Vallès i les Franqueses del Vallès.

 • Dol Canovelles s’adhereix als dos dies de dol per les quatre víctimes mortals de 'Glòria' a Catalunya 24 de gener de 2020

  Amb motiu del temporal Glòria que ha afectat Catalunya, el Govern de la Generalitat ha decretat dos dies de dol a tot el territori. D’aquesta manera vol manifestar el seu dol i, alhora, acompanyar en aquests moments les famílies de les víctimes. La Federació de Municipis de Catalunya, així com l’Ajuntament de Canovelles, s’han afegit a aquest decret.

 • Ajuntament de Canovelles Comunicat d'increment de cabal del riu Besòs 23 de gener de 2020

  Es comunica que, segons informa l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), s'ha produït un avís de risc hidrològic en el riu Besòs per superació del nivell d'alerta a l'estació del Congost (174 m3/s) amb una tendència creixent.

 • Zona d'actuació polígon Can Castells Modificació de les dates en que es realitzaran les obres d’asfaltat al passeig de la Ribera 22 de gener de 2020

  Les obres per a reparar l’asfalt del tram del passeig de la Ribera que va del carrer de Juan de la Cerva fins el terme municipal de les Franqueses del Vallès es realitzaran a partir del 31 de gener i fins el 3 de febrer. Les condicions meteorològiques han obligat a modificar la planificació inicial  de las obres d’asfaltat i millora de l’accessibilitat al polígon de Can Castells que finalment  començaran el dia 27 de gener, i no el 23 tal com s’havia anunciat.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49