Notícies

 • com accedir al CAP Com accedir al CAP de Canovelles? 6 de juliol de 2020

  Els professionals del CAP insten a la ciutadania a contactar amb el centre de manera telemàtica en cas de necessitar-ho. Els usuaris poden contactar amb el CAP a través del web de programació de visites, del telèfon o del correu electrònic.

 • vacances per créixer Ja han començat els casals “Vacances per créixer” i “Vacances ESO”, dos projectes de Save the Children 2 de juliol de 2020

  Un any més, Save the Children posa en marxa a Canovelles el recurs socioeducatiu “Vacances per créixer” per a famílies i infants de 3 a 6 anys amb l’objectiu d’acompanyar-los en la criança dels seus fills i promoure pautes positives i respectuoses pel correcte desenvolupament dels infants en situació de vulnerabilitat. A més, també inicia “VacancESO”, on ofereix suport a l’estudi i acompanyament en competències, habilitats socials i gestió d’emocions a nois i noies de 12 a 16 anys. Amb tot, més d’una quarantena de famílies participen en aquests dos projectes.

 • alimentacio A partir de dilluns ja es poden sol·licitar els ajuts de menjador per al curs 2020-2021 2 de juliol de 2020

  Per fer-ho cal descarregar el document adjunt, omplir-lo i demanar cita prèvia als Serveis Socials de l’Ajuntament de Canovelles per fer el tràmit.

 • mercat El mercat de Canovelles torna a ocupar el seu espai habitual 2 de juliol de 2020

  A partir del proper 5 de juliol, les parades que conformen el mercat de Canovelles s’ubicaran al seu emplaçament habitual i anterior a la crisi provocada per la covid-19. L’horari de venda dels productes d’alimentació serà de 8 a 14 hores, mentre que l’horari de venda dels productes no alimentaris serà de 9 a 14 hores. A més, segueix vigent l’horari preferent per als majors de 65 anys des de l’obertura i fins a les 10 del matí.

 • tobogans bosc ca la tona Ja s’ha reobert el bosc de Ca la Tona 1 de juliol de 2020

  Després de més de tres mesos tancat a causa de la crisi sanitària de la covid-19, aquest dimecres, i coincidint amb l’inici del mes de juliol, s’ha reobert el bosc de Ca la Tona. A més, també es podrà fer ús dels nous tobogans d’acer inoxidable. El bosc de Ca la Tona restarà obert en el seu horari habitual, de dilluns a diumenge, de 7.30 a 21.30 hores.

 • taller dona Taller de moviment i consciència femenina 29 de juny de 2020

  Els propers 4 i 5 de juliol es realitzarà al campanar un taller sobre consciència femenina amb l’objectiu de connectar amb una mateixa i entendre les emocions viscudes durant els últims mesos. El taller és gratuït i amb places limitades a 25 persones. Per participar-hi cal realitzar la inscripció prèvia a través del telèfon 686 428 071.

 • cementiri S’amplia l’horari d’obertura del cementiri municipal 26 de juny de 2020

  A partir del proper dilluns, dia 29 de juny, el cementiri municipal obrirà els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes de 10 a 14 hores, i els dimarts i dijous de 14 a 18 hores.

 • lgtbi Canovelles se suma a la commemoració de l’orgull LGTBI 26 de juny de 2020

  Aquest divendres el pas de vianants situat davant el local ha estat pintat amb la bandera irisada. D’altra banda, el consistori ha programat una exposició online sota el títol “El plaer de trencar la norma”, que es pot visitar aquí.

 • Cloenda Racó El Racó acomiada el curs amb una trobada a Can Palots 26 de juny de 2020

  Aquest dijous l’espai familiar El Racó ha celebrat la cloenda d’aquest curs amb el grup de tarda. Per tal de posar punt i final a un curs marcat per la crisi de la covid-19, s’han reunit a Can Palots on han pogut veure imatges del curs i, a continuació, han anat a berenar al bosc de Ca la Tona. Amb el grup de matí i el de nadons es realitzarà un comiat individualitzat.

 • mercat El mercat de Canovelles recupera la resta de parades 25 de juny de 2020

  A partir del 28 de juny, el mercat de Canovelles comptarà amb la totalitat de les parades que hi havia abans del confinament. Durant aquest últim mes, el consistori ha anat recuperant l’activitat al mercat de manera progressiva i ara, a mesura que es van flexibilitzant les mesures, s’apel·la a la responsabilitat dels assistents, que hauran de porta mascareta en tot moment i seguir les indicacions dels informadors.

 • consells per la revetlla Consells per a una revetlla de Sant Joan segura 23 de juny de 2020

  Enguany, a banda de les recomanacions per a manipular els petards, cal seguir les recomanacions per garantir la seguretat de les persones i evitar possibles contagis. És important celebrar la revetlla en grups reduïts i mantenir les mesures de protecció i higiene. A més, recordeu que si feu ús de pirotècnica no heu de fer servir gel hidroalcohòlic: són incompatibles. I pel que fa a les mascaretes, són apropiades les de cotó.

 • casal estiu S’amplien els períodes d’inscripcions per als casals d’estiu Infantil i Júnior 23 de juny de 2020

  El Casal d’Estiu que organitza l’Ajuntament de Canovelles per als infants de P3 fins a 6è de Primària es realitzarà del 6 al 31 de juliol a les escoles de Canovelles. El Casal Júnior es realitzarà del 6 al 31 de juliol i està destinat a joves de 13 a 17 anys. Els interessats poden realitzar la inscripció de forma digital fins al 24 de juny, o bé de forma presencial fins al 26 de juny.

   

 • sae El SAE posa en marxa un servei d’assessorament esportiu 19 de juny de 2020

  El Servei d’Activitats Esportives de l’Ajuntament de Canovelles posa en marxa un nou servei d’assessorament amb l’objectiu d’aconsellar la ciutadania sobre la pràctica d’activitat física. El servei és gratuït i està destinat a qualsevol persona que vulgui millorar la seva salut. Per fer-ne ús cal contactar mitjançant el correu electrònic aguillen@canovelles.catamb el tècnic referent d’aquest projecte.

 • Canovelles Canovelles entra en etapa de represa 19 de juny de 2020

  A partir de les 00.00 del 19 de juny ha començat a tot Catalunya l’etapa de represa, que comporta la lliure mobilitat per tot el territori de Catalunya com també poder realitzar totes les activitats sense que cap estigui prohibida, amb les condicions que s’indiquen a continuació.

 • canovelles Canovelles ja es troba a fase 3 de desconfinament 18 de juny de 2020

  A partir d’aquest dijous Canovelles, així com la resta de Catalunya, es troba en fase 3 de desconfinament i, per tant, s’estableix la lliure circulació entre totes les regions sanitàries, s’eliminen les franges horàries per a totes les activitats i s’estableixen condicions per a l’obertura d’establiments d'hostaleria i restauració, discoteques i bars d'oci nocturn.

 • mercat S’incorporen parades no alimentàries al mercat de Canovelles 18 de juny de 2020

  A partir del proper diumenge 21 de juny, el mercat dels diumenges de Canovelles tornarà a comptar amb parades no alimentàries. Es preveu que s’incorporin prop d’un centenar de parades de roba, complements, calçat, productes per la llar o altres productes no alimentaris. Per la seva part, l’Ajuntament de Canovelles, com ja feia amb el mercat d’alimentació, ha establert un conjunt de mesures per garantir la seguretat de paradistes i compradors.

 • banner catala L’Oficina de Català de Canovelles continua atenent de manera telemàtica 17 de juny de 2020

  Aquelles persones que ho desitgin poden contactar a través del correu electrònic canovelles@cpnl.cato bé trucant per telèfon de dilluns a divendres de 10 a 13 hores al 93 861 89 82.

 • casal estiu preu ok Encara us podeu inscriure al Casal Júnior 2020 16 de juny de 2020

  El Casal Júnior es realitzarà del 6 al 31 de juliol i està destinat a joves de 13 a 17 anys. Els interessats poden realitzar la inscripció a través de la seu electrònica fins al 24 de juny.

 • arxiu L’Ajuntament de Canovelles s’adhereix a la campanya #arxivemlacovid19 12 de juny de 2020

  L’Ajuntament us anima a participar en la preservació d’evidències sobre els efectes socials de la COVID19, cedint a l’Arxiu municipal els testimonis més rellevants de la vostra experiència.

 • can palots Canovelles habilita aules d’estudi a Can Palots 12 de juny de 2020

  Tenint en compte les peticions rebudes per part dels alumnes que durant aquests dies estan preparant les proves d’accés a la universitat (PAU), l’Ajuntament de Canovelles ha decidit posar a disposició de la ciutadania aules d’estudi a Can Palots. Les sales restaran obertes de dilluns a divendres, de 9 a 15 hores, i per fer-ne ús caldrà omplir el formulari que trobareu aquí.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49