Notícies

 • estudis Oberta la convocatòria per demanar els ajuts de suport a l’estudi per a estudiants universitaris, de cicles formatius i de batxillerat. Curs 2019-2020 17 de juliol de 2020

  L’Ajuntament obre la convocatòria per a sol·licitar un ajut econòmic per a estudiants universitaris, de cicles formatius i de batxillerat per al curs 2019-2020. Termini de presentació: 17 de juliol al 14 d’agost de 2020.

 • activitats estiu Ja es poden demanar els ajuts per a activitats esportives i d'estiu 2020 17 de juliol de 2020

  L'Ajuntament obre la convocatòria per a sol·licitar un ajut econòmic per a finançar les despeses de les activitats esportives i d'estiu de l'any 2020 per a infants empadronats a Canovelles. Termini de presentació: 17 de juliol al 14 d’agost de 2020.

 • Moltes ganes Nova imatge d'EscenaGran per a la Programació de Tardor 2020 16 de juliol de 2020

  La imatge vol engrescar el públic comarcal fent un retorn a la nova normalitat amb més ganes que mai de gaudir d'una programació que, de ben segur, acollirà a tothom. La nova programació 2020-2021 es farà pública l'1 de setembre i la venda d'entrades es farà efectiva el 8 de setembre.

 • sessio plenaria Dijous 16 de juliol Canovelles celebra l’últim ple abans de l’estiu 14 de juliol de 2020

  El proper dijous 16 de juliol, a les 20.15 hores, tindrà lloc la quarta sessió plenària ordinària d’aquest 2020. El ple se celebrarà de manera telemàtica i es podrà seguir a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Canovelles.

 • IBI Ja es poden demanar els ajuts per al pagament de l’IBI per a famílies monoparentals 10 de juliol de 2020

  Els ajuts concedits, destinats a famílies monoparentals, tenen per objectiu reduir la càrrega tributària per al pagament de l'IBI, per a l'any 2020. El termini de presentació de les sol·licituds és del 10 de juliol al 7 d’agost de 2020.

 • Avui Canovelles L’Avui Canovelles especial Festa Major ja està al carrer 10 de juliol de 2020

  Ja s’ha començat a repartir l’Avui Canovelles número 115, una edició que compta amb un monogràfic sobre la Festa Major 2020, adaptada a la nova normalitat, i un altre espai dedicat a les actuacions que s’han impulsat amb l’objectiu de pal·liar els efectes de la crisi sanitària de la covid-19.

 • colaboradors Oberta la inscripció al programa Col·laboradors i al curs de premonitors 9 de juliol de 2020

  L’Ajuntament de Canovelles organitza un any més el projecte Col·laboradors perquè els joves dels 12 als 17 anys puguin participar activament de la Festa Major realitzant en grup les activitats programades i organitzant activitats pròpies del 13 al 27 de juliol (en horari de tarda).

 • Roda de premsa festa major Es presenta la Festa Major de Canovelles 2020, una festa adaptada a la nova normalitat 9 de juliol de 2020

  La Festa Major de Canovelles, que se celebrarà del 22 al 27 de juliol, serà adaptada a la situació actual. El consistori ha apostat per un model de festa que es podrà gaudir des de casa, i on els actes presencials seran reduïts i comptaran amb mesures de seguretat per evitar qualsevol tipus d’aglomeració o risc per a la ciutadania.

 • Canvi de contenidors Canvi de contenidors per implantar la càrrega lateral 8 de juliol de 2020

  Durant aquest mes de juliol el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental substituirà els contenidors de recollida selectiva d'envasos (groc) i de paper/cartró (blau) per contenidors de càrrega lateral. Aquest canvi suposarà una recollida més ràpida i eficient, així com un increment de la implementació d’àrees que incloguin les cinc fraccions de reciclatge (paper, envasos, vidre, orgànica i resta). 

 • sala d'estudi Reforç escolar per als infants que han acabat 6è de primària 8 de juliol de 2020

  L'Ajuntament de Canovelles, d'acord amb els objectius marcats pel Pla Educatiu Entorn i vist les mancances que se'n podien derivar per la situació generada per les mesures arran de la COVID-19 pel que fa als centres educatius, ha prioritzat un reforç escolar adreçat a l'alumnat de 6è que el curs vinent farà el canvi d'etapa educativa a secundària. Així des del passat 29 de juny, un total de 40 alumnes de Canovelles realitzen reforç escolar.

 • com accedir al CAP Com accedir al CAP de Canovelles? 6 de juliol de 2020

  Els professionals del CAP insten a la ciutadania a contactar amb el centre de manera telemàtica en cas de necessitar-ho. Els usuaris poden contactar amb el CAP a través del web de programació de visites, del telèfon o del correu electrònic.

 • vacances per créixer Ja han començat els casals “Vacances per créixer” i “Vacances ESO”, dos projectes de Save the Children 2 de juliol de 2020

  Un any més, Save the Children posa en marxa a Canovelles el recurs socioeducatiu “Vacances per créixer” per a famílies i infants de 3 a 6 anys amb l’objectiu d’acompanyar-los en la criança dels seus fills i promoure pautes positives i respectuoses pel correcte desenvolupament dels infants en situació de vulnerabilitat. A més, també inicia “VacancESO”, on ofereix suport a l’estudi i acompanyament en competències, habilitats socials i gestió d’emocions a nois i noies de 12 a 16 anys. Amb tot, més d’una quarantena de famílies participen en aquests dos projectes.

 • alimentacio A partir de dilluns ja es poden sol·licitar els ajuts de menjador per al curs 2020-2021 2 de juliol de 2020

  Per fer-ho cal descarregar el document adjunt, omplir-lo i demanar cita prèvia als Serveis Socials de l’Ajuntament de Canovelles per fer el tràmit.

 • mercat El mercat de Canovelles torna a ocupar el seu espai habitual 2 de juliol de 2020

  A partir del proper 5 de juliol, les parades que conformen el mercat de Canovelles s’ubicaran al seu emplaçament habitual i anterior a la crisi provocada per la covid-19. L’horari de venda dels productes d’alimentació serà de 8 a 14 hores, mentre que l’horari de venda dels productes no alimentaris serà de 9 a 14 hores. A més, segueix vigent l’horari preferent per als majors de 65 anys des de l’obertura i fins a les 10 del matí.

 • tobogans bosc ca la tona Ja s’ha reobert el bosc de Ca la Tona 1 de juliol de 2020

  Després de més de tres mesos tancat a causa de la crisi sanitària de la covid-19, aquest dimecres, i coincidint amb l’inici del mes de juliol, s’ha reobert el bosc de Ca la Tona. A més, també es podrà fer ús dels nous tobogans d’acer inoxidable. El bosc de Ca la Tona restarà obert en el seu horari habitual, de dilluns a diumenge, de 7.30 a 21.30 hores.

 • taller dona Taller de moviment i consciència femenina 29 de juny de 2020

  Els propers 4 i 5 de juliol es realitzarà al campanar un taller sobre consciència femenina amb l’objectiu de connectar amb una mateixa i entendre les emocions viscudes durant els últims mesos. El taller és gratuït i amb places limitades a 25 persones. Per participar-hi cal realitzar la inscripció prèvia a través del telèfon 686 428 071.

 • cementiri S’amplia l’horari d’obertura del cementiri municipal 26 de juny de 2020

  A partir del proper dilluns, dia 29 de juny, el cementiri municipal obrirà els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes de 10 a 14 hores, i els dimarts i dijous de 14 a 18 hores.

 • lgtbi Canovelles se suma a la commemoració de l’orgull LGTBI 26 de juny de 2020

  Aquest divendres el pas de vianants situat davant el local ha estat pintat amb la bandera irisada. D’altra banda, el consistori ha programat una exposició online sota el títol “El plaer de trencar la norma”, que es pot visitar aquí.

 • Cloenda Racó El Racó acomiada el curs amb una trobada a Can Palots 26 de juny de 2020

  Aquest dijous l’espai familiar El Racó ha celebrat la cloenda d’aquest curs amb el grup de tarda. Per tal de posar punt i final a un curs marcat per la crisi de la covid-19, s’han reunit a Can Palots on han pogut veure imatges del curs i, a continuació, han anat a berenar al bosc de Ca la Tona. Amb el grup de matí i el de nadons es realitzarà un comiat individualitzat.

 • mercat El mercat de Canovelles recupera la resta de parades 25 de juny de 2020

  A partir del 28 de juny, el mercat de Canovelles comptarà amb la totalitat de les parades que hi havia abans del confinament. Durant aquest últim mes, el consistori ha anat recuperant l’activitat al mercat de manera progressiva i ara, a mesura que es van flexibilitzant les mesures, s’apel·la a la responsabilitat dels assistents, que hauran de porta mascareta en tot moment i seguir les indicacions dels informadors.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49