Notícies

 • passeig ribera El SAE proposa fer quatre rutes a peu durant els propers quinze dies 19 de maig de 2020

  El Servei d’Activitats Esportives de l’Ajuntament de Canovelles (SAE) proposa un nou repte: realitzar quatre rutes a peu durant les properes dues setmanes. Les rutes són itineraris de distància i nivell de dificultat variats que, a més, permeten gaudir de diferents paisatges de Canovelles.

 • canovelles Canovelles continua en fase zero, amb algunes modificacions que afecten principalment al comerç 18 de maig de 2020

  Canovelles continua en la Fase 0 de l’estat d’alarma i, per tant, segueixen vigents les restriccions de mobilitat i les franges horàries que regulen les sortides. No obstant això, el Govern de l’Estat ha aprovat algunes modificacions que s’apliquen a partir d’aquest dilluns 18 de maig i que afecten principalment al comerç, tot i que també als centres de culte, als serveis funeraris o als centres escolars.

 • casal 2019 S’obren els formularis de preinscripció per als possibles “Casal d’Estiu” i “Casal Esportiu d’Estiu” de Canovelles 14 de maig de 2020

  A causa de la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19, a hores d’ara encara no està garantida la realització del Casal d’Estiu i del Casal Esportiu d’Estiu 2020. No obstant això, es demana emplenar el formulari de preinscripció a aquelles famílies que vulguin fer ús d’algun d’aquests dos serveis, en cas que els casals es realitzin. Els dos formularis de preinscripció estaran actius del 18 de maig a les 10 hores fins al 21 de maig a les 20 hores.

 • Cosidors de bates Els cosidors de bates i granotes de plàstic han confeccionat més de 2.000 unitats 13 de maig de 2020

  La setmana passada es va donar per finalitzada la confecció de bates i granotes de plàstic. La iniciativa, que va començar poc després de la declaració de l’estat d’alarma, ha aplegat gairebé una trentena de persones, la majoria propietaris i treballadors dels basars de Canovelles. Tots ells han cosit sense descans per facilitar un total 2.010 bates o granotes a més d’una desena de centres sanitaris, com el CAP de Canovelles, o col·lectius que prestaven serveis essencials, com els serveis Socials del municipi.

 • Marta Mata Com realitzar la preinscripció a l’escola bressol municipal Marta Mata 13 de maig de 2020

  Per realitzar la preinscripció telemàtica a l’escola bressol municipal Marta Mata, l’únic centre educatiu que depèn directament de l’Ajuntament de Canovelles, cal omplir la sol·licitud de preinscripció que trobareu aquí i adjuntar el DNI o NIE del pare i la mare, el llibre de família, i la targeta sanitària de l’infant. Un cop recopilats els documents cal enviar-los  al correu electrònic ebmartamata@canovelles.cat

 • preinscripcions Si encara no has decidit a quin centre educatiu preinscriure el teu fill o filla, aquesta informació t’interessa 12 de maig de 2020

  La situació d’estat d’alarma ha provocat la cancel·lació de les Jornades de portes obertes als centres educatius i també de la Festa de l’Escola Pública, espais que habitualment permeten donar a conèixer els projectes educatius i acostar la realitat dels centres a la ciutadania. Per tal de mitigar la manca d’aquests espais compartim el vídeo que s’havia preparat per ser projectat durant la festa de l’escola pública així com el llibret on s’inclou informació bàsica sobre els diferents centres educatius.

 • reobertura del mercat Es reobre el mercat dels diumenges de Canovelles, només amb parades d’alimentació 12 de maig de 2020

  A partir del proper diumenge 17 de maig, l’Ajuntament de Canovelles reobre el mercat dels diumenges amb restriccions: únicament hi haurà algunes parades d’alimentació, en total prop d’una quarantena, i s’implementaran mesures de protecció per garantir la seguretat i minimitzar els riscos, com el control de l’accés a la zona, l’aforament limitat i l’augment de la distància entre parades.

 • preinscripcio curs 20-21 El 13 de maig comença el període de preinscripcions per al curs 2020-2021 11 de maig de 2020

  El Departament d’Educació ja ha establert les dates de la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria (de l’escola bressol fins a quart d’ESO). Així, el període de preinscripcions serà del 13 al 22 de maig.

 • Bona convivència El Servei de Mediació de Canovelles impulsa una campanya d’ajuda mútua i bon veïnatge 8 de maig de 2020

  La iniciativa recorda alguns consells per a la bona convivència especialment rellevants durant el confinament, com respectar el descans o mantenir nets els espais comuns, i ofereix eines per dinamitzar les comunitats de veïns i que aquestes puguin organitzar-se per ajudar-se mútuament. Els documents s’estan repartint a les diferents comunitats de veïns i també es poden descarregar al web municipal.

 • voluntariat El Voluntariat per la llengua no s’atura 8 de maig de 2020

  El Voluntariat per la llengua (VxL) que gestiona el Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental continua en modalitat virtual.

 • Pista polivalent La majoria d’actuacions urbanístiques de Canovelles ja han estat represes 7 de maig de 2020

  Les obres de remodelació de la biblioteca Frederica Montseny, la urbanització de l’illa formada pels carrers d’Isidre Duran i Diagonal, o la construcció de la pista polivalent a les antigues piscines són només algunes de les actuacions urbanístiques, iniciades abans del confinament i de la declaració de l’estat d’alarma, que s’han reprès durant les últimes setmanes.

 • Obertura de comerços Cal que els comerços oberts segueixin els protocols de prevenció establerts per evitar el contagi 7 de maig de 2020

  L’Ajuntament de Canovelles recorda que és imprescindible que els establiments que han reobert al públic durant aquesta setmana segueixin els protocols establerts i les mesures preventives adoptades per evitar el contagi, posant especial atenció en aquells establiments on no es pot mantenir la distància de seguretat interpersonal, com perruqueries, centres d’estètica o serveis de fisioteràpia, on és obligatori l’ús de mascareta.

 • Avinguda de Canovelles Aquest dijous comencen les obres de millora de la seguretat de l’avinguda de Canovelles 6 de maig de 2020

  Després de les mesures establertes per a la desescalada, es reprenen algunes de les actuacions ja previstes abans de l’estat d’alarma. Així, aquest dijous, 7 de maig, començaran les obres de millora de l’avinguda de Canovelles, una actuació que realitza la Diputació de Barcelona a petició de l’Ajuntament de Canovelles i que tenen l’objectiu principal de millorar la seguretat en aquesta via. L’obra consisteix a adequar els passos de vianants, repintar la senyalització horitzontal i col·locar embornals.

 • Tobogan Ja s’han instal·lat els nous tobogans al bosc de Ca la Tona 6 de maig de 2020

  L’Ajuntament de Canovelles ha instal·lat dos tobogans d’acer inoxidable al bosc urbà de Ca la Tona. Aquesta actuació, que pretén ampliar l’oferta de jocs infantils a la zona a un espai verd molt utilitzat pels veïns de Canovelles, és una de les ja planificades abans del confinament i que ara, tenint en compte les mesures de desescalada, s’ha pogut reprendre.

 • dades afectats Actualització del nombre de persones afectades per la Covid-19: cap contagiat a la residència María Auxiliadora 5 de maig de 2020

  Segons les dades facilitades al consistori pel Departament de Salut i pel CAP, Canovelles suma un total de 77 persones contagiades per coronavirus. Cal destacar que durant l’última setmana s’han detectat cinc casos nous i que no hi ha cap contagiat a la residència de gent gran María Auxiliadora. Des de l’Ajuntament de Canovelles, i amb l’objectiu de mantenir aquestes xifres i evitar l’increment del nombre de contagis, recorden la necessitat de mantenir el confinament i no abaixar la guàrdia durant el període de desescalada.

 • policia Emotiu final de les felicitacions públiques per part de la Policia Local de Canovelles 4 de maig de 2020

  Amb motiu de l’inici de la desescalada i el permís per a sortir de manera controlada a l’espai públic, la Policia Local de Canovelles posa punt final a les felicitacions d’aniversari que han realitzat durant les últimes setmanes, un servei que els ha deixat imatges que no oblidaran mai. 

 • mascaretes infantils Dilluns 4, dimecres 6 i divendres 8 de maig es tornen a repartir mascaretes infantils al Centre Cultural 4 de maig de 2020

  Aquesta setmana es tornen a repartir mascaretes infantils confeccionades pel grup de cosidores voluntàries al Centre Cultural. Els dies de repartiment son dilluns, dimecres i divendres (dia 4, 6 i 8 de maig), de 16 a 18 hores. Per recollir les mascaretes cal complir amb les mesures de seguretat i higiene ja conegudes.

 • horaris Horaris i informació sobre les sortides permeses a partir del 2 de maig 1 de maig de 2020

  El Govern de l’Estat permet, a partir d’aquest dissabte 2 de maig, les sortides per passejar i realitzar activitat física individual. A Canovelles, com a la resta de municipis de més de 5.000 habitant, les sortides s’hauran de fer seguint els horaris indicats.

 • orgt Pagament de rebuts i liquidacions vençudes a l’ORGT de Canovelles 1 de maig de 2020

  Amb motiu de la situació provocada per la Covid-19, l’Organisme de Gestió Tributària de Canovelles ha ampliat els terminis de pagament de rebuts liquidacions i constrenyiments. A més, permet realitzar els pagament per a través de l’adreça http://orgt.cat/pagartributs o trucant al número 932 029 802.

 • SAE Fitxes esportives per a aquelles persones que no tenen accés a les xarxes socials 30 d'abril de 2020

  Durant aquesta setmana el Servei d’Activitats Esportives (SAE) de l’Ajuntament de Canovelles ha deixat a les bústies d’aquelles persones que no tenen accés a internet, xarxes socials o WhatsApp fitxes d’exercicis físics perquè els més grans es mantinguin en forma durant el confinament. Podeu consultar les fitxes als documents adjunts.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49