Programació actual
Organismes de participació
Premis i reconeixements
Notícies
 • alzina centenària Canovelles tornarà a celebrar l’11 de setembre sota l’alzina de la plaça de l’Ajuntament 07.09.2021

  Aquest 2021, la celebració de l’11 de setembre torna a l’espai públic. L’acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya se celebrarà sota l’alzina centenària de la plaça de l’Ajuntament i comptarà amb la participació d’entitats i amb una petita mostra de cultura tradicional catalana.

 • Documental Sis mil anys i un dia Ja podeu veure Sis mil anys i un dia al canal de YouTube de l’Ajuntament 06.08.2021

  Aquelles persones que encara no hagin tingut l’oportunitat de veure el documental “Sis mil anys i un dia. Relats de la memòria oral de Canovelles (1930-2021)” ja ho poden fer. El treball està accessible a tothom qui ho desitgi a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

 • Presentació del documental Sis mil anys i un dia Sis mil anys i un dia, un documental per donar a conèixer la memòria oral de Canovelles 16.07.2021

  Aquest dijous s’ha presentat al Teatre Auditori Can Palots el documental “Sis mil anys i un dia. Relats de la memòria oral de Canovelles (1930-2021)” un projecte de recuperació i conservació de la memòria local, amb voluntat divulgativa, que dóna a conèixer el passat més recent del municipi.

 • Visita institucional a la Domus d'Olivet Visita institucional a la Domus d’Olivet 15.06.2021

  L’arqueòloga territorial del Vallès Oriental de la Generalitat de Catalunya, la propietària de la Domus d’Olivet i representants del consistori han fet una visita a la Domus d’Olivet per explicar els projectes de conservació de l’espai, entre els quals s’inclou declarar-lo com a Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN).

 • Escudella de la Domus d'Olivet Canovelles reelabora l’escudella de la Domus d’Olivet 09.06.2021

  L’Ajuntament de Canovelles ha reelaborat la reproducció de l’escudella de la Domus d’Olivet per convertir-la en el regal institucional del consistori. Carles Vives i Roser Nadal han estat els encarregats de fer les peces mentre que l’empresa canovellina Smurffit Kappa ha elaborat de manera altruista la capsa que contindrà aquestes peces.

Més notícies
Cens Cultural
Destacats
Programacions anteriors
Activitats
Esdeveniments