Notícies
 • Ple novembre Canovelles feminista i lliure de violències 26.11.2021

  Enguany la sessió plenària ordinària del mes de novembre coincidia amb el 25N, el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Així, el ple de l’Ajuntament de Canovelles s’ha adherit al manifest institucional subscrit per la Diputació de Barcelona que, aquest 2021, explicava diferents tipus de violència masclista.

 • Apropa't i viu Canovelles Apropa’t i viu Canovelles 19.11.2021

  Ja podeu veure el vídeo anomenat Apropa’t i viu Canovelles, sobre la natura, la història i la gastronomia del municipi. L’Anna i el Joan, veïns de Canovelles, exploren els indrets més interessants del poble en el marc de la campanya Apropa't i Viu el Vallès Oriental.

 • Jornades medievals Tot a punt per les Jornades Medievals de Canovelles 10.11.2021

  El 16 i el 20 de novembre, Canovelles torna al passat medieval del municipi amb l’objectiu de donar a conèixer la seva història i el seu patrimoni. Dins la programació de les Jornades Medievals s’inclouen visites guiades, exposicions, recreacions històriques i representacions teatrals.

 • alzina centenària Canovelles tornarà a celebrar l’11 de setembre sota l’alzina de la plaça de l’Ajuntament 07.09.2021

  Aquest 2021, la celebració de l’11 de setembre torna a l’espai públic. L’acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya se celebrarà sota l’alzina centenària de la plaça de l’Ajuntament i comptarà amb la participació d’entitats i amb una petita mostra de cultura tradicional catalana.

 • Documental Sis mil anys i un dia Ja podeu veure Sis mil anys i un dia al canal de YouTube de l’Ajuntament 06.08.2021

  Aquelles persones que encara no hagin tingut l’oportunitat de veure el documental “Sis mil anys i un dia. Relats de la memòria oral de Canovelles (1930-2021)” ja ho poden fer. El treball està accessible a tothom qui ho desitgi a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

Més notícies
Destacats
Activitats