Avui fa un any que es va inaugurar Ca l’Estrada 2!

Dilluns, 18 de març de 2024 a les 11:00

L’espai museístic del poblat neolític de Ca l’Estrada 2 obria les portes al públic cap a les 12 del migdia, després dels parlaments de les autoritats. I durant tot el dia, es realitzaven activitats familiars i de divulgació i al pati de l’escola Els Quatre Vents. 

Fins al moment, ja han visitat aquest jaciment més de 1.800 persones. L’han vist escoles i grups de persones de Canovelles, de la comarca del Vallès Oriental i de Barcelona. També l’han visitat especialistes en la matèria, docents, arqueòlegs i historiadors.

El jaciment de Ca l’Estrada 2 esdevé, avui en dia, un dels poblats neolítics més complet i millor conservat que tenim a Catalunya (i a la península) corresponent al V mil·lenni aC. Les restes, que inclouen el paviment de dues cabanes circulars construïdes en solera de pedra i un conjunt de focs o forns amb restes de fustes carbonitzades, destaquen pel bon estat de conservació.

Per a més informació o visites, podeu contactar amb el Servei Municipal de Cultura i Patrimoni a través del correu patrimoni@canovelles.cat.

Darrera actualització: 18.03.2024 | 10:31