Ja està aquí la programació per celebrar el Dia Internacional dels Drets dels Infants

Dimarts, 14 de novembre de 2023 a les 09:15

L’acte central es farà el diumenge 19 de novembre, a partir de les 11 hores, a la plaça de la Joventut. El Consell d’Infants de Canovelles farà la lectura dels drets dels infants, les colles infantils de les entitats de cultura tradicional sortiran a plaça i hi haurà espectacle d’animació infantil.

El 20 de novembre de l’any 1989, l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Convenció sobre els Drets de la Infància. I un any més, Canovelles celebra el Dia Internacional dels Drets dels Infants amb l’objectiu de recordar a la ciutadania que tot infant té dret a la igualtat, al respecte, a l’ajuda mútua, a la participació, al joc, a l’educació i a la salut. Els actes es concentraran els dies 18, 19 i 20 de novembre.   

El dissabte 18 de novembre, de 10 a 14 hores Can Palots, es farà una gala literària solidària amb l’escriptora Aida Dueñas i la participació de Bombers amb causa. Durant l’acte es vendran calendaris i marxandatge de diferents parcs de bombers per recaptar fons per als infants de Sant Joan de Déu. A més, els nens i nenes podran gaudir dels camions i de l’equip dels bombers amb música i animació en directe.

L’acte central serà el diumenge dia 19 a la plaça de la Joventut. A les 11 hores els nens i nenes del Consell d’Infants de Canovelles faran la lectura dels drets dels infants. Després, cap a les 11.20 hores, les colles infantils de les entitats de cultura tradicional faran els seus balls a plaça. A més, a partir de les 12.15 hores, hi haurà espectacle d’animació infantil a càrrec del grup Sardines en llauna.

Dilluns 20 de novembre, a les 18 hores a la Biblioteca Frederica Montseny, tothom qui ho desitgi pot participar de l’activitat “Els somnis dels infants”, una activitat artística per crear un mural col·laborat i tancar els actes amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants.

Podeu consultar la programació completa als documents adjunts.

Darrera actualització: 14.11.2023 | 09:17